Zakelijke mogelijkheden Ieders Plak

Onze zakelijke mogelijkheden; ontdek ze bij Ieders Plak

Ieders Plak biedt veel zakelijke mogelijkheden voor jouw bijeenkomst. Van alles is mogelijk. Van MT overleggen en vergaderingen tot meerdaagse trainingen. Maar ook (hulp bij) inhoudelijke begeleiding of een ontspannen invulling bieden we aan. Bovendien denken we graag met je mee.  Kortom: vanuit Ieders plak zijn we graag jouw partner. Weten wat anderen zeggen over onze samenwerking? Lees de referenties.

Zakelijk ieders plak


Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden? Omdat we graag jouw bijeenkomst inhoudelijk versterken bieden wij:

 • Mooie zalen met veel lichtinval;

Bewegingsworkshops (van kickboksen tot yoga) die het centrale thema van jouw bijeenkomst ondersteunen;

 • Eerlijke, biologische en voedzame catering die bovendien energie geeft;
 • Kookworkshops met of zonder kok. Om ook de onderlinge band op ontspannen manier te stimuleren;
 • Een meer persoonlijk aanbod zoals coaching, consulten en massages;
 • En als laatste: het eiland Terschelling. Haar rijkdom delen we graag met je.

Bekijk alvast onze zakelijke brochure. Dit geeft je een nóg breder beeld. Daarnaast geeft het je een indicatie van onze prijzen. Read our business brochure in English. Lesen sie unsere Geschäftsbroschüre in deutscher Sprache.

Inhoudelijke begeleiding

Inhoudelijke begeleiding biedt Mireille Wiegman (ervaren trainer en ‘brein’ achter Ieders Plak) graag samen met haar netwerk van professionals (van de wal en van het eiland). Centraal staat de ontwikkeling van professionals voor de uitdagingen deze tijd. Het eiland Terschelling is hierbij een prachtig podium.

 • Wij bouwen aan Vitale organisaties. Waarbij de focus ligt op het laten uitblinken van individuen, managementteams, raden van bestuur en toezichthouders. Dit doen we door:
  – de samenwerking te optimaliseren;
  – leiderschap te stimuleren;
  – veranderingsprocessen te faciliteren;
  – het persoonlijk coachen van de mensen die het moeten doen.
 • Omgaan met paradoxen is in geval van leiderschap de uitdaging van onze tijd. Op Terschelling raak je geïnspireerd door hoe eilanders met hun paradoxen omgaan. Bijvoorbeeld bij de natuur versus de mensen, of bij eigenheid & authenticiteit versus de toeristische ontwikkeling.
 • Ieders Plak is ook een fijne ‘speelplek’ voor professionals die hun leiderschap willen ontwikkelen en om willen zetten in daden. Oftewel: actiegericht leiderschap. Lees hier meer over de leiderschapstraining.

Heb jij wel eens gedacht aan een ‘Workation‘? Ook hiervoor biedt Ieders Plak biedt een inspirerende locatie. Onder begeleiding ga je als team aan de slag. Je verkent nieuwe manieren van werken en samenwerken die passen bij de uitdagingen van deze tijd. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op.

Neem contact op voor maatwerk

Als je nieuwsgierig bent geworden. Of als je zin hebt in iets inspirerends en vernieuwends voor jouw team of bedrijf.
En vind je daarnaast duurzame impact ook belangrijk? De mogelijkheden zijn eindeloos en gaan zo ver wij het samen met jou kunnen verzinnen.

Bel of mail ons

Praktisch

Ruimte huren?

Alles wat nodig is voor een geslaagde sessie, training of workshop is aanwezig bij Ieders Plak.

Faciliteiten

Ligging + omgeving

Ieders Plak ligt op een steenworp afstand van de haven en het dorp West-Terschelling. Hier zijn ook uiteenlopende mogelijkheden voor overnachting.

Ligging + Omgeving

Netwerk

Ieders Plak werkt vanuit een krachtig lokaal & (inter-) nationaal netwerk.

Netwerken

 

 

full-width-banner