Vind jouw (flex) werkplek bij Ieders Plak

Een eigen flexibele werkplek op Terschelling

Wil jij een (flex) werkplek huren op Terschelling in een prachtige en inspirerende omgeving? Bij Ieders Plak kan dat!

Jouw werkplek & omgeving

Bij Ieders Plak op Terschelling heb je een unieke werkplek met alle benodigde faciliteiten om te kunnen werken, ondernemen èn ontspannen. Je kunt werken in ons knusse huiskamercafé waar het haardvuur knispert in de winter.  Of je hebt je eigen, aparte ruimte: jouw eigen plak (groot of klein).

Jouw werkplek bij Ieders Plak op Terschelling ligt in een bosrijke, natuurlijke omgeving. De werkplekken baden in het licht door onze metershoge en brede ramen (het is alsof je buiten zit!). In ons huiskamercafé kun je gezonde, met liefde bereide, hapjes en sapjes proeven. In onze bibliotheek vind je inspirerende boeken en magazines. En er is een fijne leeshoek.

Na het werk

Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan kun je ook nog voor, tijdens of na het werk even sporten. Bekijk het online rooster welke lessen verschillende externe instructeurs aanbieden bij Ieders Plak. Een les kun je boeken zoals staat aangegeven in de lesbeschrijving. Heb je te veel gewerkt en voelen je schouders zwaar/stijf? Je kunt bij Ieders Plak ook een professionele massage boeken!

Huren

Wil je eenmalig of sporadisch een werkplek huren? Bij Ieders Plak op Terschelling bieden we de unieke mogelijkheid om een werkplek per uur of dag(deel) te huren. Kom gezellig langs! Of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de ruimtes:

Meer foto's café & werkplek

Rondom jouw werkplek bij ieders plak

Huur een werkplek op Terschelling
faciliteiten

Heb je interesse in een werkplek bij Ieders Plak op Terschelling? Dit kan ook per uur of dagdeel. Neem direct contact op voor meer informatie!

Neem contact op

Leeshoek

Bij Ieders Plak vind je een leeshoek en een bibliotheek. Heerlijk om even te ontspannen of inspiratie op te doen tussen het werken door.

Kom langs!

Massages & behandelingen

Even helemaal ontspannen? Kies uit verschillende soorten massages en behandelingen voor een weldaad voor lichaam en geest.

Bekijk alle behandelingen

Huiskamercafé

Voor, tijdens of na het werken een gezonde juice drinken? Of een gezond, biologisch hapje eten? Dat kan in het huiskamercafé.

Meer over 't huiskamercafé

Netwerk

Ieders Plak werkt vanuit een krachtig lokaal & (inter-) nationaal netwerk waarmee intensief wordt samengewerkt.

Meer over samenwerken

 

full-width-banner