Werken & bijeenkomsten op Terschelling

Werken, inspireren, sporten en ontspannen

Vind jouw plek bij Ieders Plak! Plek om te werken en een plek dat je uitdaagt uit en inspireert om te ontdekken, ontwikkelen en ontplooien. Om te weten waar je voor staat en gaat en dat te delen met anderen.

Veelzijdig

Zoek je een inspirerende plek waar je kunt (flex) werken? Of waar je bijeenkomsten, trainingen, vergaderingen etc. kunt organiseren? Dan ben je bij Ieders Plak op je plek. Naast de verhuur van mooie zalen met veel lichtinval, bieden we een keur aan mogelijkheden die jouw bijeenkomst versterkt. We verzorgen eerlijke, biologische voedzame catering die energie geeft. Er zijn bewegingsworkshops (van kickboksen tot yoga) te boeken die het centrale thema van jouw bijeenkomst ondersteunen. Zo gebruik je ook de wijsheid van het lichaam. Met kookworkshops (met of zonder kok) versterk je de onderlinge band op een ontspannen manier. En niet te vergeten: onze troefkaart; het eiland Terschelling. Haar rijkdom onthullen we graag voor jullie. Wil je inhoudelijk sparren of samenwerken? Wij zijn zelf ervaren trainers en coaches en staan open voor co-creatie.

Samen werken

Ieders Plak werkt ook samen met Seats4Silence en Meet in Friesland; onze visie komt veelal overeen. Ook via hen kun je ruimtes boeken bij Ieders Plak! Bekijk ook de promo van Meet in Friesland.

Nieuwsgierig?

Neem contact op

 

Zakelijke programma’s
Zin in iets inspirerends en vernieuwends voor jouw team of bedrijf?

hoe wij zaken doen

(Flex) werkplek
In ons huiskamercafé of op je eigen plak (groot of klein), per uur, dag of dagdeel…

(Flex) Werkplek

Ruimte huren?
Vind jouw plek bij Ieders Plak. Voor jouw bijeenkomst, training, vergadering of workshop met impact!

Jouw plakfull-width-banner