Vrij trainen

Vrij trainen op een dag en tijd dat jou het beste uitkomt

Vrij trainen (fitness, calisthenics) kan ook bij Ieders Plak. Wij bieden de ruimte en materialen om jouw training zo functioneel mogelijk te maken.


Functioneel trainen, wat houdt dat in?

Dit houdt in dat je training gericht is op ondersteuning in het dagelijks leven. Zitten, staan, tillen, lopen en alle andere bewegingen die je dagelijks maakt. De training is allround en niet specifiek gericht op individuele spiergroepen. Vrij trainen, fitness, calisthenics kan in de aardezaal met o.a. kettlebells (tot 20 kg), sandbags, medicineballs, dumbbells (tot 30kg), halters (ruim 100kg), sambals, battleropes & een monkeyladder. Verder hangen er bokszakken die je kunt gebruiken; bokshandschoenen zijn er en bandages zijn te huur/koop.

Wanneer de lente aanbreekt wordt het nog leuker; dan kun je ook buiten trainen. Hoe en Wat? Calisthenics met ons buitenrek dat voor het gebouw staat. Bekijk alvast de foto’s in de fotoslider hiernaast, maar beter nog; probeer het rek uit! Tijdens een introducties les laten we de mogelijkheden zien. EN; misschien raak je zelf ook wel geïnspireerd.

Alvorens te starten is een introductieles (op afspraak) verplicht. Je kunt 24 uur per dag trainen. Bel wel even van tevoren. Vrij trainen is er ook voor eilandgasten zodat ook jij als gast lekker in beweging blijft tijdens je verblijf op het eiland.

PRIJZEN VOOR VRIJ TRAINEN

Per keer: €10,- voor eilanders en €12,50 eilandgasten. Wil je een prijs op maat/voor een langere periode of een vrij trainen abonnement? Neem contact met ons op!

Vrij trainen los Abonnement vrij trainen voor eilander

 

 

full-width-banner