De visie van Ieders Plak

Onze visie; ‘We’ve all got the spark’

Ieders Plak is ontstaan vanuit een visie. Een visie die bovendien door alle facetten van het bedrijf is verweven. Een visie allereerst alleen van Mireille Wiegman (initiator), maar inmiddels een visie die gedragen en uitgedragen wordt door het team en professionals die verbonden zijn aan of met Ieders Plak.

‘We’ve all got the spark.’
oftewel: weten waar je voor staat en gaat. Daartoe inspireren en dat mogelijk maken is onze missie. Waarom? Omdat wij geloven dat de wereld daar beter van wordt. Dat is nog eens down to earth. 

Weten waar je voor staat en gaat doet iedereen op een andere manier. Daarom bieden we (van) alles op het gebied van werk, inspiratie, sport en ontspanning in onze prachtige locatie. Waar jij alleen of met een groep tijdens een training, workshop gebruik van kunt maken.

Onze ‘plak’ is Terschelling. Een plek om te ontdekken. Een plek die je verrijkt, verrast, met beide benen op de grond zet en uitnodigt tot een nieuw perspectief. ‘Ieders’ plak is een plek waar mensen, ideeën en initiatieven samenkomen. Van de vaste wal en van het eiland.

In het programma ‘Kruispunt’ vertelt Mireille Wiegman (initiator Ieders Plak) over haar stap van topbaan in Rotterdam naar het wonen op Terschelling en de opstart van Ieders Plak. Bekijk hier de uitzending van zo.10 jan. 2016 (NPO2) online.

Meer over Ieders Plak

Virtuele rondleiding

Alvast een (virtueel) kijkje binnen nemen? Stap binnen

Onze plek

Proef van de sfeer, bijzondere inrichting en omgeving van de locatie voor jouw zakelijke sessie(s).

Bekijk de foto's

Ruimte huren?

Wij hebben een inspirerende groep mensen, waarmee we invulling geven aan Ieders Plak!

Lees meer

Ligging + omgeving

Zoek je een eigen plak op Terschelling? Alles wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst, sessie, training of workshop op Terschelling is aanwezig bij Ieders Plak.

Ligging + omgeving

Netwerk

Ieders Plak werkt vanuit een krachtig lokaal & (inter-) nationaal netwerk.

Netwerk

 

 

full-width-banner