Veelgestelde vragen


Hieronder staan vragen, die het meest gesteld worden door onze klanten.

Mocht je vraag er niet tussen staan of heb je een vraag over onze activiteiten, projecten en ontwikkelingen neem dan contact met ons op.

Een ‘Plak’ is een natte duinvallei waar je kunt schuilen, rusten en bijkomen. En ‘Ieders’ staat voor ‘voor en van iedereen’ die zich aangetrokken voelt tot een gezonde leefstijl. Voor iedereen is er wel wat te doen en we hopen dat je je snel thuisvoelt.
Je kunt bij ons zowel cash als met pin betalen. We geven de voorkeur aan pin.
We hebben wisselende exposities en ja meestal zijn de geëxposeerde kunstwerken, foto’s ook te koop. Meer informatie kun je krijgen bij de balie.
De metal stud wanden zijn geplaatst door Sisto projectafbouw (www.sistoprojectafbouw.nl). De vloer is geleverd door Bebo parket en gelegd door Tjerk Wagemaker. Het tegelwerk is gedaan door Tjerk Wagemaker. Het schilder- & stucwerk is uitgevoerd door Allround schildersbedrijf Terschelling. Het montage en installatiewerk is uitgevoerd door Ben Pleijzier, Terschelling. Het timmerwerk en afwerk werkzaamheden zijn uitgevoerd door Roland en Ton Buskermolen, Terschelling.  
De site, huisstijl en veel meer zijn ontworpen en ontwikkeld door Agnes Szelejak, www.createdwithheart.nl. Technische realisatie en beheer website door Memento Amsterdam.
De strippenkaart, 10-lessenkaart is onbeperkt geldig en overdraagbaar (jongeren-/studentenkaarten alleen overdraagbaar aan andere jongeren/studenten), ook kun je op jouw 10-lessenkaart, strippenkaart (een) ander(en) meenemen. De 10-lessenkaart, strippenkaart is geldig voor alle lessen die op het rooster staan, tenzij dit anders is aangegeven voor (een) bepaalde les(sen).
Ja natuurlijk. Je bent van harte welkom bij alle lessen en andere activiteiten.
Spontaan of last minute komen kan altijd, en reserveren is niet verplicht, MAAR het is wel handig omdat je dan verzekerd bent van een plek; diegene die zich heeft ingeschreven voor een les heeft voorrang op iemand die dat niet heeft. Het is vooral handig te reserveren voor een les RPM en Bodypump i.v.m. beschikbaarheid van de fietsen of het materiaal (gewichten e.d.). Ook is het handig te reserveren voor een les GRIT of Kickboksen omdat het aantal beschikbare plekken hier minder is. Reserveren voor een les (eilanders / niet-eilanders) kan hier Het lesrooster vind je hier (en zie je ook meteen hoeveel plekken er nog zijn voor een les).
Op verzoek regelen we kinderoppas. Laat je het ons dan wel minimaal 24 uur van tevoren weten.
Als je in een week of twee weken veel wilt sporten is er altijd een maatwerk afspraak mogelijk. Vraag naar Mireille.
Als je gezond bent natuurlijk. Graag wel even registreren en betalen van te voren bij de balie.  
De sportlessen zijn niet specifiek gericht op afvallen. Wel op vetverbranding, lekker in je lijf zitten, een betere lichaamshouding en conditieverbetering. We kunnen je wel altijd in advies voorzien of een traject op maat voor je maken. Dit kan via ons programma 'Sporten naar gezond gewicht' of via Personal Training. Neem vrijblijvend contact met ons op, alle wensen zijn bespreekbaar.
Alle lessen dragen op hun eigen wijze bij aan conditie verbetering. Hetzij door je bewust te worden van je ademhaling (bijv. Pilates en Yoga-Pilates) hetzij door aërobe (high impact) inspanning (bijv. Cycling (spinning), Kickboksen, Powerrr Workout) hetzij door veel herhalingen (bijv. Power Pump).
Ja dat kan!  Laat het de instructeur van te voren weten dan kan hij/zij rekening houden met je niveau en je evt. alternatieven aanbieden.
Nee je hoeft je niet af te melden. Met uitzondering van woensdagavond als je gereserveerd hebt voor de spinning/rpm les. Doe je dat korter dan 24 uur van tevoren dan wordt de les doorberekend.
Dat kan. Kom dan een keer langs of bel. Dan nemen we je wensen en de opties met je door.
Zorg dat je weet wat er aan de hand is zodat je je instructeur kunt informeren. Bijvoorbeeld door een dokter, fysiotherapeut of andere behandelaar te raadplegen.
Als de geboekte les al voorbij is heb je geen recht op restitutie. Als je les nog niet voorbij is kun je je les wel omzetten naar een andere les op een ander tijdstip.
Ja in principe kan dat. tenzij anders aangegeven.
Ja zeker kan dat. We hebben een kleine kaart met allerlei gezond lekkers. We serveren geen hele maaltijden.
Meestal kan dat wel. Als je het van tevoren aan ons doorgeeft en dan zoeken we een oplossing. In principe is alles wat we op de kaart aanbieden vrij van geraffineerde suiker en zuivel.
Ja in principe kan dat. Neem contact met ons op en dan bekijken wij hoe we kunnen samenwerken.
Als je een ruimte wilt huren neem dan contact met ons op via telefoon, mail of persoonlijk aan de balie. dan bespreken we samen de mogelijkheden.
Aansluitend aan het sporten kun je gebruik maken van de sauna. Vraag bij de balie naar de prijzen en of ze hem voor je aanzetten.  
Je kunt ons altijd bellen, mailen. dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.
Je kunt je of opgeven via de site, de vvv website of aan de balie.
Ja dat hebben we.
We hebben verschillende mogelijkheden. neem contact met ons op dan kunnen we aan de hand van jouw wensen een passend aanbod samenstellen.
Mochten je cliënten behoefte hebben aan privacy dan kunnen ze door de zij ingang naar binnen.
Ja via ons kun je meerdere massages boeken.  
we organiseren regelmatig kookworkshops op allerlei gebied. Check de agenda voor de eerstkomende.

 

 

full-width-banner