Testimonials


mireille-wiegman-testimonials

“Nuchter, bezield en gepassioneerd bijdragen aan de ontwikkeling van mens, idee en concept.
Basis op Terschelling. Verbonden met de wereld.”

– Ieders Plak volgens Mireille Wiegman (oprichter en initiator Ieders Plak)

Als mens, moeder/vader, partner, professional is het belangrijk dat je er bent. Bovenal als mens. Het maakt het makkelijker als je van alles weet van opvoeding, van emoties, en, in mijn geval, van project- proces- programma management en bedrijfskundige concepten. Belangrijker nog is dat je ieder moment in staat bent intuïtief te voelen wat passend is in een bepaalde situatie. Daarvoor moet je beschikbaar zijn. Hoe meer balans er is tussen hoe je je fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk voelt, hoe gemakkelijker dat is. Word je in beslag wordt genomen door emoties, oud zeer, gedachtespinsels, een vermoeid lichaam, dan is het een stuk moeilijker.

Mijn passie is het om dit inzicht te delen. Om mensen te laten ervaren hoe je ‘persoonlijk leiderschap’ kunt ontwikkelen. Wat het je biedt. In je privé leven, op je werk. Via ‘hardcore’ sportlessen, ontspanning, buiten zijn op Terschelling, workshops, lezingen, trainingen, projecten. Nieuwsgierig? Sparren? Neem contact op!

 

 

            Wat anderen over samenwerking met Mireille Wiegman en Ieders Plak zeggen:


Jacqueline Wiener

Begeleider van Leiderschap- en teamontwikkelingstraject voor een Onderwijsstichting.

“Ik koos voor Ieders Plak vanwege de mooie ruimte en de ligging op Terschelling met diverse hotels vlakbij. De Boszaal is een grote zaal waar je door grote ramen direct het bos inkijkt. In aanloop naar de training werd goed meegedacht over de specifieke wensen en relaxt gecommuniceerd. Ook tijdens ons verblijf verliep alles over het algemeen soepel. Ik zou Ieders Plak zeker aanbevelen, het is een fijne plek om met een groep te werken.”

Boudewien van Notten – Way of Nature

Organiseert workshops en retraites in de natuur. Omdat de natuur je essentie weerspiegelt.

“Op Terschelling organiseerden wij een Nature Quest, naar de ideeën van John P. Milton, zodat mensen weer verbonden raakten met de natuur op drie manieren: door contact te maken met je innerlijke natuur, een natuurlijke omgeving en je ware natuur. Dit gebeurt in drie delen: een aandacht/awareness training, een periode van alleen zijn in de natuur en de vertaalslag naar het dagelijks leven.

We kozen voor Ieders Plak vanwege de handige ligging vlakbij het Staatsbosbeheer kampeerterrein. We gebruikten Ieders Plak als ‘slecht weer’ locatie en vanwege de goede, gezonde catering. Hoewel we hoopten dat we zo min mogelijk bij Ieders Plak zouden zijn, konden we een aantal keer heel lekker opwarmen bij de kachel. In aanloop naar onze week hadden we goed overleg. De communicatie was helder en fijn. Ik zou Ieders Plak aanraden vanwege het goede eten en de locatie: Je zit meteen in de natuur.”

Annemarie Hoevenaars – Het Consortium voor Innovatie

Maakt het verschil door op onorthodoxe wijze activiteiten te organiseren voor het onderwijs.

“Wij hebben voor Terschelling en Ieders Plak gekozen naar aanleiding van dit gedicht:

Een plek waar de wind door je hoofd waait. Waar je doet waar je buik van gaat zingen, waar je droomt, zoveel je kan, waar je bent wie je bent. Een plek van zand, van zee, van lucht, van aarde, van vuur. Een plek waar je nooit verdwalen kunt. Een plek waar je vrij denken mag; Daar wil ik zijn. En als ik daarvan vertrek, neem ik die plek mee. Overal waar ik nog komen ga. (Wende Snijders / thuis op Terschelling)

Ter inspiratie hebben we dit gedicht ook meegegeven aan onze deelnemers. Ik had een goede ervaring in de samenwerking met het team van Ieders Plak. De communicatielijnen waren kort en duidelijk, en er was veel flexibiliteit.”Wouter van Dieren

Initiator Springtij Forum, auteur, journalist, spreker, adviseur, ondernemer.

“Via een gemeenschappelijke kennis kwam ik bij Mireille en Ieders Plak terecht. Dat is alweer jaren geleden. Nadien zijn we aan de praat geraakt over een samenwerking. Mireille heeft altijd goede mensen om zich heen, waardoor de samenwerking tijdens onze projecten intensief en van hoge kwaliteit is. Ook tijdens de evenementen zijn er toegewijde mensen bij Ieders Plak. Bij toekomstige projecten zal ik weer mensen meenemen naar Terschelling en Ieders Plak.”

rondje-testominials-questionmark
Project Z

Sit amet imperdiet justo faucibus at. Quisque eu tempus augue, non suscipit lacus.

rondje-testominials-questionmark
Bedrijf K

Sit amet imperdiet justo faucibus at. Quisque eu tempus augue, non suscipit lacus.

Lees verder

Onze visie

Nieuwsgierig naar de visie en inspiratie
achter Ieders Plak?

Onze visie

Onze mensen

Een inspirerende groep zelfstandige professionals geeft invulling aan Ieders Plak!

ontmoet het team

Ligging + Omgeving

Ieders Plak ligt op een steenworp afstand van de veerboot en aan de rand van het dorp West-Terschelling.

ligging & omgeving

Netwerk

Ieders Plak werkt vanuit een krachtig lokaal & (inter-) nationaal netwerk .

netwerk

Fotocollage

Proef de sfeer, bijzondere inrichting en omgeving van de locatie voor jouw zakelijke sessie(s).

foto's

 

 

full-width-banner