Sportlessen bij Ieders Plak


 
ROOSTER
events-calendar-icon
Alle sportlessen
Bekijk 't lesrooster

DSC_3890

Yoga-Pilates

Yoga-Pilates ™ (vanuit het ClubJoy programma) is de yoga, tai chi, pilates workout / sportles waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Meer over Yoga-Pilates

BodyPump-4-480x277

Power Pump

Power Pump ™ (vanuit het ClubJoy programma) is een bewezen effectieve total body workout  voor kracht, fitness en conditie met behulp van gewichten op muziek.

Meer over Power Pump

Dans Special

De Dans Special is een terugkerende special waarbij je een uur lang lekker swingt en tegelijkertijd zweet en calorieën verbrand. Kijk op de pagina wanneer je weer kunt swingen!

Meer over Dans Special

Boksen-4-480x277

Kickboksen

Een pittige  groeps workout, waarin je samen met anderen werkt aan je conditie en stoottechniek. Flink zweten en hard werken ondersteund door opzwepende muziek!

Meer over Kickboksen


Powerrr Workout

De Powerrr Workout van Britt is een conditietraining waarbij je uitgedaagd wordt je fysieke en mentale grenzen te verleggen. Op goede, opzwepende muziek is het elke keer weer zweten geblazen.

Meer over Powerrr Workout

Small Group Training

Ben je geïnteresseerd in sporten in een kleine groep (min 3p-max 8p) met meer aandacht in een training op maat, maar op een tijdstip dat jou uitkomt? Dan is Small Group Training iets voor jou. In een uur nemen we je mee in een training die bij jou past (apart abonnement).

Small Group Training

Meditatie-480x277

Meditatie

Meditatie is een uitstekende manier om te ontspannen en je gedachten tot rust te brengen en te observeren. Je richt je naar binnen richt en leert om in het hier en nu te zijn.

Meer over Meditatie

Yoga

Yoga is een serie oefeningen voor balans, flexibiliteit en coordinatie. Bewuste ademhaling en ontspanning vormen een belangrijk onderdeel. Het helpt je een gezonde balans te houden in het leven.

Meer over Yoga


Spinning-rpm-3-480x277

Cycling Spinning

Cycling Spinning ™ (indoor cycling / RPM) is een groepsworkout (vanuit het ClubJoy programma) waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek onder leiding van een inspirerende instructeur die je meeneemt door een parcours. Het is een effectieve manier om je lichaam snel in topconditie te krijgen.

Meer over Cycling Spinning

PILATES

Pilates traint lichaam en geest. Juist door deze samenwerking bereik je een algehele goede conditie. Pilates werkt versterkend en helpt bij het creëren van evenwicht en beheersing van het lichaam. Met pilates kweek je lange, slanke spieren.

Meer over Pilates

BUITENSPECIAL

Bij goed weer buiten trainen en sporten is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Regelmatig vind je ‘buitenspecials’ op het rooster: trainen in en met ons nieuwe sportrek, een les bootcamp, oefeningen in het bos, op het strand… Laat je verrassen!

Contact


Winter Wissel les

In de winter organiseren we op de donderdagochtend van oktober t/m maart een winter wissel les. Afgewisseld: RPM/Spinning of een Cardio/Kracht/Fitness les. Elke week wat anders, en alles op lekkere muziek! Kijk in het rooster voor de planning.

Rooster


Circuit Fitness

Verwacht van deze les een full body workout waarin je op je eigen niveau traint. Je traint alle grote spiergroepen en ook je conditie. Krachtoefeningen worden afgewisseld met cardio/conditie. De les is geschikt voor iedereen. Of je nu beginnend of gevorderd bent.

Meer over Circuit Fitness


Zwanger/Bevallen en Fit

Een doorlopende les speciaal voor zwangeren en voor vrouwen die net bevallen zijn en weer willen beginnen met sporten. Wil je tijdens je zwangerschap fit blijven, gezond en sterk je bevalling in? Daarin ondersteunen we je graag.

Meer over Zwanger/Bevallen & Fit

 

 
Gerelateerd

Sporten naar gezond gewicht

Wil je graag verantwoord afvallen, letterlijk beter in je vel zitten en niet weer aan het zoveelste dieet?

Lees meer

Losse les / abonnement

We hebben verschillende abonnementen & mogenlijkheden; ook als je een weekendje, weekje of bepaalde tijd op Terschelling bent.

Lees verder

Bedrijfsfitness & Jeugdsportfonds

Sporten met korting via je werk? Je zoon of dochter gesubsidieerd laten sporten? Dat kan! Ieders Plak is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en Jeugdsportfonds Friesland. Neem contact op voor deze mogelijkheden.

Contact

 

 

 

full-width-banner