Sporten op Terschelling

Kom in beweging, sporten bij Ieders Plak

Conditietraining, krachttraining, beter in je vel zitten en/of op zoek naar een sportschool waar jij je thuis voelt? Dan is sporten bij  Ieders Plak iets voor jou!

Ieders Plak is namelijk meer dan alleen een sportschool of fitnesscentrum, ontdek jij ons ook? Meerdere externe sportinstructeurs bieden hun lessen aan bij Ieders Plak. Kijk hiervoor in het rooster, er zit vast iets voor je tussen. Wil je zelf graag sportlessen geven bij Ieders Plak? Dat kan! De kosten hiervoor zijn €20,- per uur, jouw les nemen we op in ons rooster en alle reserveringen lopen direct via jou.

Personal Training

Als je kiest voor een Personal Trainer krijg je de optimale begeleiding om jouw doel te bereiken. Trainen met een personal trainer geeft je houvast en net dat stukje extra motivatie wat je nodig kunt hebben als het zwaar wordt. EN: je traint op afgesproken tijden, dus komt het je altijd uit om te sporten. Lees hier meer over Personal Training.

Verdieping

Veel is mogelijk bij ons! Persoonlijke verdieping, leiderschapsevents, lezingen, weekenden rond gezond bewegen, leven en eten, consulten of coaching. Leer bijvoorbeeld van alles over gezonde voeding, yoga of detoxen. Voor degenen die liever individueel aan de slag gaan is er persoonlijke coaching. Houd onze activiteitenagenda in de gaten, of neem contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden of een aanbod op maat!

Ontspanning vinden

Het mooiste is als je ontspanning op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau bereikt. Ook door inspanning kun je tot ontspanning komen. Yoga verdiept de fysieke en geestelijke ervaring van ontspanning. Bodywork brengt je emotioneel tot rust. Ook hebben we professionele masseurs, die je vaste spieren kunnen losmaken of je net wat dieper in de ontspanning helpen met een ontspanningsmassage. Of geniet van de sauna voor ontspanning. Een goed gesprek behoort ook tot de mogelijkheden[/span8]

 
ROOSTER
events-calendar-icon
Zin in een sportles? Kijk wat er vandaag gegeven wordt of wanneer jouw favoriete sportles is!
Bekijk 't lesrooster

Meer ontspanning…

Vind je in ons huiskamercafé! Binnen bij de haard of buiten op terras. Kom je ook relaxen?

huiskamercafé

Geef jij sportles?

En wil je dat doen in een van de mooie zalen van Ieders Plak? Neem contact met ons op, dan overleggen we de mogelijkheden.

Contact


full-width-banner