Sporten op Terschelling

Kom in beweging, sporten bij Ieders Plak

Conditietraining, krachttraining, beter in je vel zitten en/of op zoek naar een sportschool waar jij je thuis voelt? Dan is sporten bij  Ieders Plak iets voor jou!

Ieders Plak is namelijk meer dan enkel een sportschool, fitnesscentrum of fitness club, ontdek jij ons ook? Er is ruime keuze uit onze verschillende sportlessen, bijvoorbeeld: Power Pump (te vergelijken met Bodypump), Pilates, Cycling Spinning (te vergelijken met RPM), Kickboksen, Yoga-Pilates (te vergelijken met Bodybalance) enz. Van lekkere pittige lessen tot meer relaxed en uitgebalanceerd of pak een Small Group Training mee. Bekijk ons aanbod van sportlessen.

Personal Training

Als je kiest voor een Personal Trainer krijg je de optimale begeleiding om jouw doel te bereiken. Trainen met een personal trainer geeft je houvast en net dat stukje extra motivatie wat je nodig kunt hebben als het zwaar wordt. EN: je traint op afgesproken tijden, dus komt het je altijd uit om te sporten. Lees hier meer over Personal Training.

Bedrijfsfitness & Jeugdsportfonds

Sporten met korting via je werk? Je zoon of dochter gesubsidieerd laten sporten? Ook dat kan! Lees hier meer over deze mogelijkheid.

Sporten naar gezond gewicht

Wil je graag verantwoord afvallen? Letterlijk beter in je vel zitten? En niet weer aan het zoveelste dieet? Ook dan ben je bij Ieders Plak aan het juiste adres! Samen met voedings- en gewichtscoach Japke van Leunen zijn we het trainingsprogramma ‘Sporten naar gezond gewicht’ gestart. Verantwoord afvallen door te sporten en gezond, maar lekker te eten. EN; je wordt hierin begeleid van A tot Z; zowel op het gebied van sport, als op het gebied van voeding en voedingsadvies. Meer weten? Meer info lees je hier!

Verdieping

Veel is mogelijk bij ons! Persoonlijke verdieping, leiderschapsevents, lezingen, weekenden rond gezond bewegen, leven en eten, consulten of coaching. Leer bijvoorbeeld van alles over gezonde voeding, yoga of detoxen. Voor degenen die liever individueel aan de slag gaan is er persoonlijke coaching. Houd onze activiteitenagenda in de gaten, of neem contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden of een aanbod op maat!

Ontspanning vinden

Het mooiste is als je ontspanning op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau bereikt. Ook door inspanning kun je tot ontspanning komen. Yoga verdiept de fysieke en geestelijke ervaring van ontspanning. Bodywork brengt je emotioneel tot rust. Tijdens de meditatielessen leer je bijvoorbeeld hoe je met stress of onrust om kunt gaan en bij jezelf kunt blijven. Ook hebben we professionele masseurs, die je vaste spieren kunnen losmaken of je net wat dieper in de ontspanning helpen met een ontspanningsmassage. Of geniet van de sauna voor ontspanning. Een goed gesprek behoort ook tot de mogelijkheden[/span8]

 
ROOSTER
events-calendar-icon
Zin in een sportles? Kijk wat er vandaag gegeven wordt of wanneer jouw favoriete sportles is!
Bekijk 't lesrooster

sporten

Van wie krijg je les?

Wij staan klaar om samen met jou een super sportles te beleven. Een ervaring waardoor je je ‘spark’ weer voelt.

Maak kennis!

sporten

We hebben ook kinderoppas!

Oppas voor jouw kinderen, terwijl jij lekker aan je conditie werkt of van een les yoga of bodybalance geniet? Ook daar hebben we aan gedacht bij Ieders Plak!

Meer over kinderoppas!


full-width-banner