Sporten op Terschelling

Eilanders en eilandgasten sporten op Terschelling bij Ieders Plak

Sporten op Terschelling? Dat kan bij Ieders Plak door zowel eilanders, als eilandgasten tijdens hun vakantie. Ieders Plak is meer dan enkel een sportschool, fitnesscentrum of fitness club; ontdek het zelf. Je hebt ruime keus aan sport & ontspanningslessen waar je aan deel kunt nemen. En ook de mogelijkheid tot Personal Trainen (PT) met een van onze instructeurs. Neem voor een PT afspraak contact met ons op. Voor de andere lessen lees hieronder verder.

Eilandgasten

Op vakantie en blijven sporten op Terschelling? Voor een korte of langere periode; ook dan kun je sporten bij Ieders Plak.  Je kunt online losse lessen boeken (dagkaart voor €15,00, onbeperkt sporten, 1xflesje water), bij ons aan de balie of kom langs voor de weekkaart (voor €30,- kun je 7 dagen onbeperkt sporten + 1x flesje water) of een 10-lessenkaart (€106, 10 lessen, onbeperkt geldig). Wil je een paar weken (intensief) sporten, neem dan contact op voor een aanbod op maat.

Eilanders

Wil je een losse les boeken? Dat kan bij binnenkomst, of je reserveert online (zie hiernaast). Met een abonnement (klik hier voor een overzicht van de abonnementsvormen) kun je onbeperkt sporten bij Ieders Plak; er zijn verschillende mogelijkheden: sportlessen volgens het lesrooster, Small Group Training of Vrij Trainen. Personal training kan ook; lees hier meer. Ook over de studenten, jongeren tarieven (™ 23 jaar). Wil je rustig beginnen, dan is misschien de 10-lessenkaart misschien iets voor jou (onbeperkt geldig en overdraagbaar, te koop aan de balie). Daarmee kun je in alle sportlessen op het lesrooster terecht.

Sporten met korting via je werk? Ook dat kan! Ieders Plak is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Jouw werkgever ook? Neem dan contact op voor deze mogelijkheid!


Reserveer een les! (eilanders)

Woon je op het eiland Terschelling? Log dan in via loginveld hieronder. Of maak je persoonlijke profiel aan als je nog niet ingeschreven bent (deze moeten we dan nog goedkeuren; je ontvangt hier een bevestiging van). Wanneer je bent ingelogd kun je lessen reserveren via het lesrooster.

Eilandgast op Terschelling? Boek hier een losse les.


Log in (voor eilanders)


Nog geen persoonlijk profiel? Persoonlijk profiel aanmaken.
Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

 

Meer over Ieders Plak

Onze visie

Nieuwsgierig naar de visie en inspiratie
achter Ieders Plak?

Onze visie

Onze plek

Proef van de sfeer, bijzonder(e) gezellige inrichting en omgeving van de locatie voor jouw zakelijke sessie(s).

Bekijk de foto's

Onze mensen

Met een gedreven en inspirerende groep mensen, geven we invulling aan Ieders Plak!

Ontmoet het team

Ligging + omgeving

Ieders Plak ligt op een steenworp afstand van de veerboot en dorp West-Terschelling. Er zijn volop mogelijkheden voor overnachting.

Ligging + omgeving

Netwerk

Ieders Plak maakt deel uit van een krachtig lokaal en (inter-nationaal)  netwerk, waarmee intensief wordt samengewerkt.

Netwerken

 

 

full-width-banner