Sporten naar gezond gewicht

Verantwoord kilo’s kwijt met sporten naar gezond gewicht

Wil je graag verantwoord afvallen? Letterlijk beter in je vel zitten? En niet weer aan het zoveelste dieet? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het trainingsprogramma ‘sporten naar gezond gewicht’ van Ieders Plak Terschelling biedt de ideale combinatie van sporten, gezond eten en coaching op beide gebieden. Ook geven we je handvaten om jouw behaalde resultaat te behouden en dus ook op gewicht te blijven.


MEER WETEN? INTERESSE?

Wil je meer informatie over sporten naar gezond gewicht en over de start van een nieuw traject? Bel: 0562-450942 of mail naar info@iedersplak.nl. Langskomen bij Ieders Plak kan natuurlijk ook.

Contact

Ons trainingsprogramma

Zet in tien weken een grote stap naar gezond gewicht door middel van een combinatie van voedingsbegeleiding en sporten. Samen met voeding- en gewichtscoach Japke van Leunen is het programma ‘sporten naar gezond gewicht’ tot stand gekomen en bestaat uit een cyclus van tien weken. Tijdens deze tien weken word je begeleid op het gebied van sport en voeding en word je gecoacht op behaalde resultaten. Je gaat zelf aan de slag en je krijgt advies op maat voor een goede (conditie)opbouw, recepten en voedingsadvies dat bij jou en jouw ritme past. De resultaten worden natuurlijk bijgehouden door meten en wegen. Onze ervaring leert dat als je ervoor gaat, prachtige resultaten worden geboekt! Dit geeft je energie en elke keer weer een kick om door te gaan. Daarnaast doe je het niet alleen en ontstaat er een goede en gezellige sfeer tussen de deelnemers. Nieuwsgierig? Lees hieronder ervaringen van ex-deelnemers!

“Ik was al een tijd bezig om wat gewicht te verliezen en wilde ook wat meer energie krijgen maar helaas kon ik het nooit lang volhouden. Totdat ik de advertentie op Facebook zag ‘Sporten naar een gezond gewicht’ met behulp van voedings- en gewichtscoach Japke van Leunen. Ik heb me opgegeven voor een voorlichtingsavond want dan kon natuurlijk geen kwaad 🙂 Na de voorlichting wist ik het gelijk … Hier ga ik aan meedoen de knop was om! Minimaal 3x in de week sporten en onder begeleiding van Japke leren wat gezonde voeding is. Na 2 weken voelde en zag ik al dat ik meer energie kreeg en wat afviel dus nog gemotiveerder om door te zetten. Na die 10 weken had ik veel meer energie, veel kilo’s eraf en ik voelde me sinds tijden weer heerlijk. Het sporten blijf ik doorzetten en mijn eetgewoontes zijn veranderd, nooit geweten dat er zoveel andere dingen te koop zijn in de supermarkt wat gezond maar ook lekker is.

Ik ben heel blij dat ik aan ‘sporten naar gezond gewicht’ heb meegedaan en ik zou het iedereen aanraden! Want wat is nou 10 weken op een mensenleven!”

“Ik ben aan dit traject begonnen omdat het anders is dan gewoon aan de lijn gaan. Sportend naar Gezond Gewicht is anders omdat je inzicht krijgt wat bepaalde voeding met je doet en wat de goede en verkeerde voedingsstoffen zijn. Wat veel mensen doen is calorieen tellen en kijken niet waar deze calorieen uit op gebouwd zijn wat als resultaat geeft het jojo-effect. Waar niemand op zit te wachten dat je naar een tijdje nog zwaarder bent dan ervoor. Verder wordt er duidelijk uitgelegd wat het effect van sporten is. Wat de grote spiergroepen doen in combinatie met puur en gezond eten. Als je sport en je gebruikt je grote spiergroepen verhoogt dit je metabolisme (stofwisseling ook in rust) wat iedereen graag wil. Toen ik begon vond ik het best prijzig. Het traject duurt 10 weken die voorbij zijn voor dat je er erg in hebt. Ik geef als suggestie mee nog meer reclame te maken voor dit traject want ik snap best om de stap te zetten om weer naar een gezond gewicht te willen best erg moeilijk kan zijn. Ik zou zeggen doen!! Verantwoord afvallen en op gewicht blijven dat is wat iedereen wel wil. En ja, ik blijf sporten en eet nog steeds puur en gezond. Ik heb net gekozen voor een half jaar abonnement.”

“Ik begon aan het traject omdat ik een meer gezonde leefstijl wilde en het traject heeft zeker aan mijn verachtingen voldaan. Ik heb genoten van de begeleiding op voedingsgebied: uitgebreid, goed en veel kennis van zaken. Ik had op sportgebied liever gekozen voor sporten in een kleine groep met meer begeleiding. Ik wil graag blijven sporten en gewoon doorgaan met gezond eten want ik voel me er prima bij.”

“Het traject heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ik vind de variatie in sportlessen groot en merkte dat ik de uitleglessen (technieklessen) fijn vond om de lessen nog beter onder de knie te krijgen. Ik denk nu meer na over wat ik eet en in combinatie met het sporten heb ik een hele stap gezet. Ik wil er zeker mee doorgaan.”

“Wij hebben samen (Petra & Arie) meegedaan aan dit traject. Omdat we gezamenlijk een stap wilden zetten naar gezonder en fitter leven. We vonden het heel leerzaam dat je in dit traject niet met een dieet werkt maar je voedingspatroon aanpast. We hebben geleerd van de voedingsadviezen en genoten van de lekkere recepten. Het was leuk om andere gerechten uit te proberen en dat met elkaar te delen. Het samen doen werkte erg stimulerend en de bijeenkomsten waren erg gezellig. We zijn ontzettend blij met de resultaten. Ondanks dat het sporten in het begin ook wel zwaar viel merk je snel verbetering. Niet alleen in je conditie maar natuurlijk ook in gewichtsverlies. Dus we voelen ons allebei beter en dat is toch waar we het voor deden.”

 

 
Sporten, Goed zoet en meer
 
Sportlesrooster

Sportlessen


Goed zoet

Heerlijk ontspannen met een gezond, biologisch en suikervrij hapje en drankje? Blijf lekker hangen in ons huiskamercafé.

Kom gezellig langs!

Personal training

Als je kiest voor een personal trainer krijg je de optimale begeleiding om jouw doel te bereiken.

Personal Training

full-width-banner