De plek Ieders Plak

Ieders Plak; plek voor iedereen

Plek voor inspiratie voor lichaam, geest en ziel. Sport of ontspanning. Zakelijk of persoonlijk ontwikkelen. Alleen of in teamverband. Actief of rustig. Het kan allemaal. Want je zelf breed ontwikkelen draagt bij aan een succesvoller, gezonder, fijner en gelukkiger leven. Ieders Plak is een fysieke plek waar alle ruimtes zijn ingericht op inspiratie, ontwikkeling en ontmoeting.

Wat is een ’plak’?

Een plak is een laaggelegen natte duinvallei. Een plek voor schuilen, rusten, ontspannen. Zo zien wij Ieders Plak ook. Een beschutte plek waar je je kunt bezinnen, laten voeden, opladen, je grenzen kunt verleggen. Voor iedereen. Individueel of samen. Je (her-)ontdekt je fonkeling, schittering, je ‘spark’. Van hieruit geef je glans aan jezelf en de wereld.

Programmering en activiteiten

Onze programmering en activiteiten zijn breed waardoor ieder op zijn of haar eigen manier zijn ‘spark’ vindt. Ieders Plak is een plek waar je flexibel en uitdagend kunt sporten met ervaren instructeurs. En je kunt ontspannen. Ook je geest laven aan de nieuwste inzichten op leiderschapsgebied, de nieuwe economie en complexe maatschappelijke dynamiek. Een plek waar je van alles kunt ontdekken op het gebied van een gezonde leefstijl: voeding, beweging en balans van lichaam en geest.

Ontmoeten, werken en ervaren

Wij werken samen met inspirerende mensen binnen en buiten Ieders Plak. Bij ons staat naast inspiratie ook ontmoeting centraal. Dit zie je terug in de combinatie van een lounge café, sporten en werken. Een plek waar zelfstandige professionals van het eiland een ontmoetings- en werkplek vinden: co-working. En een plek waar we zakelijk Nederland verwelkomen voor leiderschapsprogramma’s op locatie waarin mensen zichzelf (ont-)moeten. Daarnaast is Ieders Plak een erkend leerbedrijf sinds december 2015 en kunnen we ook stagiaires begeleiden.

Basis op Terschelling. Verbonden met de wereld

Ieders Plak is zich bewust van haar omgeving: onze letterlijke, natuurlijke omgeving, ons lokale netwerk, het eiland. Onze omgeving is uniek, een van onze inspiratiebronnen en vervlechten we op allerlei manieren in ons aanbod. Wil jij ervaren wat Ieders Plak voor jou kan betekenen? Neem contact op met ons.

[/span12][/row]

Meer over Ieders Plak

Onze visie

Nieuwsgierig naar de visie en inspiratie achter Ieders Plak?

Onze visie

Onze plek

Proef van de sfeer, bijzondere inrichting en omgeving van de locatie voor jouw zakelijke sessie(s).

Bekijk de foto's

Ruimte huren?

Zoek je een eigen plak op Terschelling? Alles wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst, sessie, training of workshop op Terschelling is aanwezig bij Ieders Plak.

Lees meer

Ligging + omgeving

Ieders Plak ligt op een steenworp afstand van de veerboot en dorp West-Terschelling.

Ligging + omgeving

Netwerk

Ieders Plak werkt vanuit een krachtig lokaal & (inter-) nationaal netwerk.

Netwerken

full-width-banner