Ontspanning: relaxen op Terschelling

Kom even tot stilstand bij Ieders Plak

Wij geloven dat je een heldere geest, een gezond lichaam en een geïnspireerd leven kunt hebben, wanneer je steeds weer een goede balans tussen lichaam, geest en ziel vindt! Ontspanning is the key. Dat doet iedereen op zijn of haar eigen manier.

Hiermee houden we rekening in onze brede aanbod van massages, behandelingen, sport/training, yoga, (kook)workshops…. Noem maar op! Dit ondersteunen we daarnaast met gezonde voeding, drankjes en goed zoet in ons huiskamercafé, boeken en magazines uit onze leeshoek voor op de bank, etc.

Huiskamercafé of hangmat

Bij Ieders Plak kun je heerlijk relaxen in ons huiskamercafé op de bank bij een knisperend haardvuur in de winter, plof in de zomer op een zitzak op het terras in de zon of laat je wiegen door de wind in de hangmat…. Het kan allemaal bij Ieders Plak. Meer over het huiskamercafé vind je hier.

Massages, Meditatie…

Ook hebben we professionele masseurs, die je vaste spieren kunnen losmaken of je net wat dieper in de ontspanning helpen met een ontspanningsmassage. Lees hier meer over massages bij Ieders Plak. Ben je ontzettend druk in je hoofd en is het tijd je geest vooral te (leren) laten ontspannen? Misschien is meditatie dan iets voor jou. Tijdens meditatielessen leer je bijvoorbeeld hoe je met stress of onrust om kunt gaan en bij jezelf kunt blijven.

Ontspanning vinden

Het mooiste is als je ontspanning op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau bereikt. Ook door inspanning kun je tot ontspanning komen. Yoga verdiept de fysieke en geestelijke ervaring van ontspanning. Bodywork brengt je emotioneel tot rust. Of geniet van de sauna voor ontspanning, lees hieronder meer hierover.

 
ROOSTER
events-calendar-icon
Zin in ontspanning door inspanning? Kijk wanneer jouw favoriete sportles is of wat er vandaag gegeven wordt!
Bekijk 't lesroosterKom je loungen?

Heb jij onze relaxruimte op de bovenverdieping bij Ieders Plak al ontdekt? Ideale verstopplek met een goed boek, weggezonken in de bank.

Neem een kijkje binnen

We hebben ook een sauna!

Een bezoekje aan de (Finse) sauna bij Ieders Plak maakt je relaxdag compleet. Bijvoorbeeld na een sportles of gewoon als cadeautje aan jezelf.

Meer over de sauna

full-width-banner