Massages

Massages bij Ieders Plak; een weldaad voor lichaam en geest.

Even op Terschelling en behoefte aan een massage? Of misschien heb je een sportles gedaan bij Ieders Plak en wil je daarna graag gemasseerd worden. Van alles is mogelijk bij Ieders Plak; sit back and relax! We bieden, afhankelijk van jouw behoefte, verschillende massages aan:

We bieden een ontspanningsmassage en holistic pulsing aan in samenwerking met Karin van Dooren en Gherina van de Vuurst van Massage-Terschelling. Een ontspanningsmassage om bij te komen of op te laden; een professionele integratieve ontspanningsmassage zal je op allerlei niveaus laten ontspannen. Holistic pulsing is een zachte vorm van massage die het hele lichaam via pulserende beweging in beweging brengt en leidt tot diepe onspanning. Na een massage voel je je herboren.

In samenwerking met Arien Meenderink van Deep Feelings bieden we verschillende soorten massages aan, variërend van een heerlijke klassieke ontspanningsmassage tot een krachtige lichaamsmassage voor of na een lichamelijke inspanning. Arien Meenderink is naast haar studie holistische massage naar Thailand afgereisd om op een Thaise massageschool de ‘knepen’ van het vak te verfijnen. De massages zijn ontspannend, verlichtend en rustgevend voor lichaam en geest. De massages kunnen naar behoefte worden aangepast.

Wat kost het?

Een ontspanningsmassage of holistic pulsing van 60 minuten kost €75,00. Prijzen van andere type massages naar wens zijn op verzoek beschikbaar.

Hoe kun je reserveren?

Graag één dag van tevoren reserveren, op basis van beschikbaarheid masseur. Dit kan door ons te bellen op nummer +31 (0)562 – 450942 of via het contactformulier.

Contact

Nog meer ontspanning

Huiskamercafe

cafe---teaser---homepage2

Na het sporten bijkomen met een vers sapje of iets lekkers? Blijf lekker hangen in ons huiskamercafé.

KOM GEZELLIG LANGS!


Yoga

Yoga is een goede manier om gezond te blijven en te ontspannen temidden van ons vaak hectisch leven.

Meer over yoga

Meditatie

Meditatie is een uitstekende manier om te ontspannen. Je richt je naar binnen en leert om in het hier en nu te zijn.

Meer over meditatie

Proef de sfeer

Proef de relaxte sfeer van Ieders Plak. Overtuigd? Kom dan lekker bij ons bankhangen…

Proef de sfeer

Sauna

Bij Ieders Plak kun je ook genieten van een bezoek aan een (Finse) sauna. Bijvoorbeeld na een massage of een sportles?

Meer sauna info

 

full-width-banner