Kookstudio

Koken op Terschelling in de kookstudio van Ieders Plak

Zoek je een kookstudio op Terschelling? Alles wat nodig is voor een geslaagde kookworkshop is aanwezig in de professionele keuken van Ieders Plak.

Kookstudio huren

Je bent kok en op zoek naar een kookstudio waar je jouw kookworkshop(s) kunt geven, je wilt trainingen of bijeenkomsten organiseren op Terschelling inclusief gebruik van een kookstudio (met of zonder kok), je wilt je verjaardag of een andere mijnpaal in je leven op een ludieke manier vieren of je wilt een kinderfeestje geven met heuse een cupcakeparty. Bij Ieders Plak ben je altijd aan het juiste adres. We hebben de mensen (professioneel netwerk van zelfstandige professionals) en de faciliteiten (huur van onze kookstudio per uur, dagdeel, dag, dagen, week, weken…). Onze kookstudio is een professionele strakke en moderne keuken compleet met toebehoren (35 m2), met drie gasstellen, RVS werk- banken en twee ovens. Ideaal voor kook- en bakworkshops tot maximaal 12-14p of om zelf te koken. Benieuwd naar prijzen? Bekijk alvast onze zakelijke brochure

 

Meer Ieders Plak

Zakelijke mogelijkheden

Zin in iets inspirerends en vernieuwends rondom jouw kookworkshop(s)? Of voor jouw team of bedrijf? De mogelijkheden gaan zo ver wij het samen met jou kunnen verzinnen.
Zakelijk programma

Onze plek

Proef van de sfeer, bijzondere inrichting en omgeving van de locatie voor jouw kookworkshop, training of zakelijke sessie(s).

Bekijk de foto's

Ruimte huren?

Zoek je een eigen plak op Terschelling? Alles wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst, sessie, training of workshop op Terschelling is aanwezig bij Ieders Plak.

Lees meer

Huiskamercafé

Voor, tijdens of na het werken een gezonde juice drinken? Of een gezond, biologisch hapje eten? Dat kan in het huiskamercafé.

Meer over 't huiskamercafé

Cursus, coaching & consulten

Check hier wat diverse trainers, consulenten en behandelaars aanbieden bij Ieders Plak, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Cursus, coaching & consulten

 

 

full-width-banner