Kinderoppas tijdens de sportlessen

Mama sporten, kinderen bij de kinderoppas

De kinderen bij de kinderoppas, terwijl jij lekker sport bij Ieders Plak Terschelling. Ook daar hebben we aan gedacht.


Jij kunt aan je conditie werken of meedoen aan een les yoga terwijl je kinderen in goede handen zijn bij een van ons en zich prima vermaken buiten of in de speelhoek, waar ruimschoots speelgoed voorhanden is. Jij werkt aan je conditie terwijl jouw kind(eren) zich vermaken.

Wat kost het?

Wij vragen een bijdrage van 3 euro (per kind per sportles voor de kinderoppas. Incl. een glaasje drinken). Verschoonruimte aanwezig.

Reserveren?

Tijdens de ochtendlessen (door de week en in het weekend) is er oppas op verzoek. Je dient hiervoor (het liefst de dag ervoor) te reserveren. Dit kan door ons te bellen op nummer +31 (0)562 – 450942 of via het contactformulier.


Gerelateerd

 
ROOSTER
events-calendar-icon
Toe aan sport & ontspanning?

Bekijk 't lesrooster

Alle sportlessen

Ieders Plak heeft een uitgebreid aanbod sportlessen. Dit kunnen pittige sportlessen zijn, maar ook rustigere sportlessen voor een uitgebalanceerd lichaam en geest.

Sportlessen

Cursussen, coaching & consulten

Wist je dat we ook theaterlessen voor kinderen in ons programma hebben?  En verschillende consulten en coaching aanbieden?

Lees verder

huiskamercafé

Het huiskamercafé is ’t café van Ieders Plak op Terschelling. Een plek van ontmoeting, eten en inspiratie.

Lees verder

 

Massages en behandelingen

Even bijkomen van alle drukte als ouder zijnde? Genoeg mogelijkheden om te ontspannen. Zo kun je bij Ieders Plak ook een professionele massage boeken!

Bekijk ons aanbod

 

full-width-banner