Inspiratie events

Inspiratie events op Terschelling

Onder de noemer Ieders Plak inspiratie verzorgen we inspiratie events. Oftewel: inspirerende avonden, bijeenkomsten, specials en cursussen. Bekijk hieronder wat er zoal georganiseerd is/wordt. Zelf een leuk idee? Laat het ons weten dan kijken we samen hoe we het kunnen organiseren.


Ons aanbod is uiteenlopend en ontstaat samen met de inspiratiebron: Jij! Alle inspiratie events vind je in onze activiteitenkalender. Enkele ideeën die ontstaan zijn onder de vleugels van Ieders Plak Inspiratie:

Lifestyle avonden, met als eerste thema: Suikers, welke zijn om te zoenen en welke niet? Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond. De cursus stoppen met roken in samenwerking met praktijk Maaike Buurman en gewichtsconsulent Japke van Leunen en een kickboksseminar van 1,5 uur door viervoudig kickbokskampioen Andre Mannaart. Of wat dacht je van yoga en (live) muziek? Een dik uur op je yogamat ontspannen met (voor iedereen geschikte) yoga oefeningen, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. En natuurlijk onze regelmatig terugkerende Dans Special.