Huiskamercafé

Het huiskamercafé van Ieders Plak; daar waar jij je thuis voelt.

Welkom in ons huiskamercafé! Blader door de foto’s voor een eerste indruk, maar kom vooral eens langs. De koffie staat klaar. Ons huiskamercafé staat met ons vega en vegan menu nu ook geregistreerd op Happy Cow. Laat je een review achter?


Het huiskamercafé is ’t café van Ieders Plak op Terschelling. Een plek van ontmoeting en inspiratie en een plek waar jij je thuis voelt. Gecombineerd met een (biologische) lunch en een gezond hapje en drankje. In ons huiskamercafé ontmoet je bovendien niet alleen inspirerende mensen van het eiland, maar ook van daarbuiten.


gezonde hapjes en sapjes

Onze meest biologische producten worden gemaakt om je zintuigen te prikkelen. We hebben goede, smaakvolle koffie, allerlei smaken thee, heerlijke sapjes en verse smoothies. Veel is vegetarisch, maar zeker niet alles. Speciale wensen? Zoals glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, veganistisch…. Ook daar kunnen we rekening mee houden! Een greep uit onze menukaart: Chai Latte (kan ook met havermelk), verschillende sapjes, verse smoothies of wat dacht je van koeken of een brownie zonder geraffineerde suikers? Zin in iets anders? We hebben ook allerlei soorten noten te koop en kikkererwtenchips; een lekkere knabbel en gezond! Allemaal gezonde hapjes en sapjes die prima combineren met jouw sportles of werkdag. Bekijk alvast onze menukaart.

recycling

Ook leuk om te weten: ons interieur is bijna volledig opgebouwd uit gerecycled materiaal en spulletjes uit de plaatselijke FOD-zoeker (misschien kom je nog wel iets bijzonders tegen?).

ieder z’n plekje

In het huiskamercafé van Ieders Plak vind je verschillende zithoeken. Je kunt kiezen uit gezellige koffie-, lounge- en werkhoekjes. Natuurlijk kun je aan een tafeltje zitten, maar het is ook heerlijk vertoeven bij de houtkachel! Ook vind je volop inspiratie in de boeken van de leeshoek.

Mooie ontmoetingen…

Bij Ieders Plak hebben we ook werkplekken en faciliteren we workations en eilandsessies (hei-sessie op een eiland). Je weet maar nooit wie er naast je zit voor dat ene bijzondere project… Inspiratie doe je in ieder geval op bij Ieders Plak!

Kom langs!

Meer dingen doen bij Ieders Plak

Leeshoek

Even helemaal opgaan in een inspirerend boek?  Of lekker ontspannen met een magazine en een kopje thee of koffie? Ieders Plak heeft een speciale hoek ingericht voor mensen die even willen ontspannen met een boek of magazine. Heerlijk na een lange wandeling of een regenachtige dag!

Kom langs!

Activiteiten

Detoxen, ayurvedisch koken of een yoga weekend? Bekijk onze activiteiten op het gebied van gezondheid, lichaam en geest.

binnenkort bij Ieders Plak

Werkplekken

Werkplekken op Terschelling huren in een prachtige en inspirerende omgeving? Bij Ieders Plak hebben we deze werkplekken.

Meer over werkplekken

Fotocollage

We zijn erg trots op Ieders Plak.
Kom je even binnen (en buiten) kijken?

Bekijk de foto's

Massages en behandelingen

Neem een massage of behandeling bij Ieders Plak. Om jezelf te verwennen, te ontspannen of voor spierherstel na intensieve training.

Meer over massages

 

 

full-width-banner