Archives

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Hier vind je onze algemene voorwaarden zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn: algemene voorwaarden Ieders Plak-verhuur algemene voorwaarden Ieders Plak-sport    


Wie heeft deze mooie site gemaakt?

De site, huisstijl en veel meer zijn ontworpen en ontwikkeld door Agnes Szelejak, www.createdwithheart.nl. Technische realisatie en beheer website door Memento Amsterdam.


Wie heeft het gebouw zo mooi gemaakt?

De metal stud wanden zijn geplaatst door Sisto projectafbouw (www.sistoprojectafbouw.nl). De vloer is geleverd door Bebo parket en gelegd door Tjerk Wagemaker. Het tegelwerk is gedaan door Tjerk Wagemaker. Het schilder- & stucwerk is uitgevoerd door Allround schildersbedrijf Terschelling. Het montage en installatiewerk is uitgevoerd door Ben Pleijzier, Terschelling. Het timmerwerk en afwerk werkzaamheden zijn uitgevoerd door Roland en Ton Buskermolen, Terschelling.  

Waarom heet het Ieders Plak?

Een ‘Plak’ is een natte duinvallei waar je kunt schuilen, rusten en bijkomen. En ‘Ieders’ staat voor ‘voor en van iedereen’ die zich aangetrokken voelt tot een gezonde leefstijl. Voor iedereen is er wel wat te doen en we hopen dat je je snel thuisvoelt.