Ruimte huren? Bekijk onze faciliteiten!

Faciliteiten en ruimteverhuur bij Ieders Plak

Zoek je een eigen plak op Terschelling? Alles wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst, sessie, training of workshop op Terschelling is aanwezig bij Ieders Plak. Neem voor vragen over of boeken van onze faciliteiten contact met ons op. Weten wat anderen zeggen over onze samenwerking? Lees de referenties.

Mensen, faciliteiten, locatieverhuur, prijzen

Je wilt iets organiseren op Terschelling en je zoekt een locatie, een ruimte om je ideeën te faciliteren. Bij Ieders Plak hebben we de mensen (professioneel netwerk van zelfstandige professionals) en de faciliteiten (locatieverhuur, zaalverhuur, per uur, dagdeel, dag, dagen, week, weken…). In onze 3 ruime zalen (60 m2, 115 m2, 125 m2) is het prettig werken, trainen, vergaderen. In de zalen kan naar behoefte een beamer, geluidsinstallatie, flip-over (incl. pen en papier) en headset geplaatst worden. Deze zalen zijn ook geschikt voor fysieke trainingen in een overdekte omgeving. En uiteraard is Ieders Plak voorzien van een wifi-netwerk.

Naast de grote zalen beschikken (en verhuren) we ook over een kookstudio en twee kleinere (10m2, 22m2) vergader-, gespreks-, behandelruimtes: eigen plak groot en klein. Voor een goed beeld: volg hier de virtuele rondleiding door Ieders Plak. Alvast een idee hebben van prijzen? Bekijk onze zakelijke brochure. Read our business brochure in English. Lesen sie unsere Geschäftsbroschüre in deutscher Sprache.

Wil je graag sportlessen geven bij Ieders Plak? Dat kan! De kosten hiervoor zijn €20,- per uur, jouw les nemen we op in ons rooster en alle reserveringen lopen direct via jou. Ook kan er op aanvraag gebruik gemaakt worden van divers sportmateriaal (gewichten, yogamatten, fitness matten, yoga/meditatie kussentjes, fleece dekens). Er zijn kleedkamers, douches en zelfs een (Finse) sauna. Op verzoek verzorgen we graag (biologische) catering, water, koffie en (kruiden)thee.

Na ’t zakelijke programma & overnachting

Na de zakelijke activiteiten kun je gebruik maken van het huiskamercafé met houtkachel of genieten van de prachtige omgeving. Overnachten is mogelijk op loopafstand. Van diverse luxe (appartement) hotels, B&B’s, natuur- en gezinscampings tot aan vakantiehuizen, kampeerboerderijen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Aankomst Terschelling & omgeving

De haven waar alle veerboten aankomen in het dorp West-Terschelling, is op steenworp afstand van Ieders Plak. De omgeving is bosrijk, gecombineerd met heide en duinen. Ook het strand is op loopafstand. Leuk voor inspirerende buitenactiviteiten of gewoon een fijne wandeling.

Meer op werkgebied

Zakelijke mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden? En zin in iets inspirerends en vernieuwends voor jouw team of bedrijf? Iets met een duurzame impact? De mogelijkheden gaan zo ver wij het samen met jou kunnen verzinnen.
Zakelijk programma

Onze plek

Proef van de sfeer, bijzondere inrichting en omgeving van de locatie voor jouw zakelijke sessie(s).

Bekijk de foto's

Netwerk

Ieders Plak werkt vanuit een krachtig lokaal & (inter-) nationaal netwerk.

netwerken

Werkplak

Zoek jij een (flex) werkplek op Terschelling? Gevonden!

jouw werkplak

Cursus, coaching & consulten

Check hier wat diverse trainers, consulenten en behandelaars aanbieden bij Ieders Plak, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Cursus, coaching & consulten

 

 

full-width-banner