Kunst & Exposities

Eilander Art Exposities bij Ieders Plak

Ieders Plak is letterlijk een plek voor iedereen; zo ook voor kunstenaars die met hun werk naar buiten willen. Onder de noemer ’Schylge’s got talent in Art’ organiseren wij wissel exposities in ons gebouw. Op Terschelling wonen veel talentvolle kunstenaars die hun werk willen laten zien, maar er zijn ook kunstenaars voor wie het eiland Terschelling een inspiratiebron is. Elke drie maanden ongeveer komt het werk van een (eilander) talent aan bod. En zie je iets dat je graag in je eigen huis wilt hangen? Alle kunstwerken zijn bovendien te koop!


Kunst van het moment

De schilderijen van Joke van der Toolen zijn de komende drie maanden (oktober t/m december 2019) te zien bij Ieders Plak: In 2009 is Joke van der Toolen met schilderen begonnen. Het liefst schildert zij de natuur; de Hollandse luchten, de Wadden, kwelders en landschappen. “Zeeën en luchten schilderen gaat als vanzelf, meestal ook vrij snel. Ik speel in mijn schilderijen met de elementen: natuurlijk en herkenbaar. Ik vind het leuk om een balans te vinden tussen compositie, kleur en licht – in rust en beweging”.

Joke schildert met acrylverf: altijd met kwasten, vaak met een paletmes en regelmatig met haar vingers! Deze hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Zij begeleidt schilderworkshops bij Studio 136 en is daarnaast werkzaam als kinder- en gezinscoach van Kinderpraktijk “de Sleutel” in Woerden. Alvast een kijkje nemen? Een overzicht van haar werk is te zien op haar website. Joke schildert ook in opdracht, contactgegeven zijn te vinden op haar website.


Kunst in de toekomst

Elke drie maanden exposeert een (eilander) kunstenaar zijn of haar werk. Lees in het kunstarchief over eerdere exposities. We zoeken altijd  nieuwe exposanten!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Voor volgend jaar zoeken we nog eilander kunstenaars! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Voor volgend jaar zoeken we nog eilander kunstenaars! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

 

 
Kunstarchief, nagenieten en meer

Huiskamercafé

Na een sportles ontspannen met een gezond, biologisch hapje en drankje? Blijf lekker hangen in ons huiskamer café of kom gezellig aanwaaien!

Kom langs!

Activiteitenagenda

Weten wat er zoal te doen is bij Ieders Plak? Check onze agenda!

Activiteitenagenda

full-width-banner