Kunst & Exposities

Eilander Art Exposities bij Ieders Plak

Ieders Plak is letterlijk een plek voor iedereen; zo ook voor kunstenaars die met hun werk naar buiten willen. Onder de noemer ’Schylge’s got talent in Art’ organiseren wij wissel exposities in ons gebouw. Op Terschelling wonen veel talentvolle kunstenaars die hun werk willen laten zien, maar er zijn ook kunstenaars voor wie het eiland Terschelling een inspiratiebron is. Elke drie maanden ongeveer komt het werk van een (eilander) talent aan bod. En zie je iets dat je graag in je eigen huis wilt hangen? Alle kunstwerken zijn bovendien te koop!

Kunst van het moment

De foto’s van Laura Conijn zijn de komende drie maanden (april t/m juni) te zien bij Ieders Plak:

“Hi! Mijn naam is Laura Conijn, ik ben 23 jaar en een geboren en getogen eilander. In 2016 begon ik met fotograferen, gewoon met een tweedehands camera. Omdat ik veel over het eiland fietste, wilde ik  al het moois dat ik tegenkwam vastleggen. De luchten, de kleuren, het strand met verschillende getijden en nog zoveel meer. Zonder cursus of workshop ben ik veel gaan oefenen en proberen. In 2017 heb ik een nieuwe camera aangeschaft, hiermee kijk ik nog meer naar composities, licht, het weer etc. Aangezien ik veel binnen werk vind ik het fijn om samen met m’n camera lekker naar buiten te gaan en mooie plaatjes te schieten. Maar de zonsondergang blijft toch één van mijn favoriete onderwerpen.”


Kunst in de toekomst

Elke drie maanden exposeert een (eilander) kunstenaar zijn of haar werk. Lees in het kunstarchief over eerdere exposities. We zoeken altijd  nieuwe exposanten!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Het laatste kwartaal is nog vrij! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Voor volgend jaar zoeken we nog eilander kunstenaars! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

 

 
Kunstarchief, nagenieten en meer

Huiskamercafé

Na een sportles ontspannen met een gezond, biologisch hapje en drankje? Blijf lekker hangen in ons huiskamer café of kom gezellig aanwaaien!

Kom langs!

Activiteitenagenda

Weten wat er zoal te doen is bij Ieders Plak? Check onze agenda!

Activiteitenagenda

full-width-banner