Kunst & Exposities

Eilander Art Exposities bij Ieders Plak

Ieders Plak is letterlijk een plek voor iedereen; zo ook voor kunstenaars die met hun werk naar buiten willen. Onder de noemer ’Schylge’s got talent in Art’ organiseren wij wissel exposities in ons gebouw. Op Terschelling wonen veel talentvolle kunstenaars die hun werk willen laten zien, maar er zijn ook kunstenaars voor wie het eiland Terschelling een inspiratiebron is. Elke drie maanden ongeveer komt het werk van een (eilander) talent aan bod. En zie je iets dat je graag in je eigen huis wilt hangen? Alle kunstwerken zijn bovendien te koop!

In deze bewogen tijd staan onze exposities in het teken van puurheid, kracht, schoonheid en strijd. De eigenheid van Terschelling, puur gevormd door de kracht van wind en water en gestreeld door zonlicht, geeft voor vele en bron van inspiratie. Inspiratie die leidt tot prachtige werken en creaties. Laten je verrassen en verwonderen. Waar word  jij door geraakt? Val jij voor het sprankelende licht of word je geraakt door het duister… Laat je inspireren en verwonderen bij Ieders Plak. Na afloop kun je in ons huiskamercafé genieten van heerlijke koffie of thee met gebak.

Kunst van het moment

Van oktober t/m december kunnen jullie genieten van de werken van Sandra Idzinga.

Sandra maakt vooral portretten, diep en indringend. Het gaat in haar werk niet om het perfecte plaatje maar om het overbrengen van de persoonlijkheid en het gevoel. Haar lijsten worden kunstzinnig vormgegeven door Frans Schurer.


Kunst in de toekomst

Elke drie maanden exposeert een (eilander) kunstenaar zijn of haar werk. Lees in het kunstarchief over eerdere exposities. We zoeken altijd nieuwe exposanten!

Binnenkort volgt meer informatie.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Voor volgend jaar zoeken we nog eilander kunstenaars! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Voor volgend jaar zoeken we nog eilander kunstenaars! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

 

 
Kunstarchief, nagenieten en meer

Huiskamercafé

Na een sportles ontspannen met een gezond, biologisch hapje en drankje? Blijf lekker hangen in ons huiskamer café of kom gezellig aanwaaien!

Kom langs!

Activiteitenagenda

Weten wat er zoal te doen is bij Ieders Plak? Check onze agenda!

Activiteitenagenda

full-width-banner