Kunst & Exposities

Eilander Art Exposities bij Ieders Plak

Ieders Plak is letterlijk een plek voor iedereen; zo ook voor kunstenaars die met hun werk naar buiten willen. Onder de noemer ’Schylge’s got talent in Art’ organiseren wij wissel exposities in ons gebouw. Op Terschelling wonen veel talentvolle kunstenaars die hun werk willen laten zien, maar er zijn ook kunstenaars voor wie het eiland Terschelling een inspiratiebron is. Elke drie maanden ongeveer komt het werk van een (eilander) talent aan bod. En zie je iets dat je graag in je eigen huis wilt hangen? Alle kunstwerken zijn bovendien te koop!

activiteiten ieders plak

Kunst van het moment

De foto’s van Jacoba de Graaf-Meuldijk zijn de komende drie maanden (juli t/m september) te zien bij Ieders Plak:

“Mijn naam is Jacoba de Graaf-Meuldijk. Ik ben geboren op Terschelling en al 49 jaar woonachtig op het eiland. Sinds 2013 ben ik actief met fotograferen. Eerst met een compact camera waar ik tot mijn grote verbazing hele aardige foto’s mee kon maken. Doordat ik veel wandel had ik deze dus vaak mee onderweg. Sinds drie jaar heb ik een spiegelreflex camera met een fijne lens erbij. De technieken probeer ik me vooral eigen te maken door af en toe een cursus te volgen en er veel over te lezen. Verder probeer ik van alles uit en hoop ik dat wat ik zie, vast te leggen op beeld. Terschelling leent zich er natuurlijk geweldig voor om mooie plaatjes te maken. Ik ben vooral veel te vinden op de Noordsvaarder, de haven en op de dam.”


Kunst in de toekomst

Elke drie maanden exposeert een (eilander) kunstenaar zijn of haar werk. Lees in het kunstarchief over eerdere exposities. We zoeken altijd  nieuwe exposanten!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Het laatste kwartaal is nog vrij! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Voor volgend jaar zoeken we nog eilander kunstenaars! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook graag jouw werk exposeren bij ons? Voor volgend jaar zoeken we nog eilander kunstenaars! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

 

 
Kunstarchief, nagenieten en meer

Huiskamercafé

Na een sportles ontspannen met een gezond, biologisch hapje en drankje? Blijf lekker hangen in ons huiskamer café of kom gezellig aanwaaien!

Kom langs!

Activiteitenagenda

Weten wat er zoal te doen is bij Ieders Plak? Check onze agenda!

Activiteitenagenda

full-width-banner