Cursussen, Coaching en Consulten, Collectief Eigen Plak

Alles op één plek bij Ieders Plak: Cursussen, Coaching en Consulten

Diverse consulenten en therapeuten geven op regelmatige basis sessies bij Ieders Plak (hypnotherapie, advies bij overgangsklachten, weerbaarheid, beeldende therapie, leefstijlcoaching, voedingsadvies). Daarnaast kun je ook terecht voor cursussen. Voor jong en oud. Houd deze pagina en de activiteitenagenda in de gaten. Dan blijf je op de hoogte van wat diverse instructeurs, trainers, consulenten en behandelaars aanbieden op onze locatie.

 

Cursus Kindertheater

Bij Ieders Plak kunnen kinderen ook terecht voor kindertheaterlessen. Wanda Bakker neemt de kinderen mee in een wereld vol spel en fantasie. Daarnaast daagt ze de kinderen uit onverwachte kanten van zichzelf te ontdekken.

Contact

Kookstudio

Workshop gezonde voeding

In onze mooie kookstudio kunnen we verschillende kook- en bakworkshops organiseren. zoals een workshop gezonde voeding. Houd hiervoor de activiteitenkalender in de gaten. Maar heb je zelf ideeën voor een leuke (kook)workshop? We horen het graag!

Ik heb een vraag of idee

 
ROOSTER
events-calendar-icon
Toe aan sport & ontspanning?

Bekijk 't lesrooster

Kinderflow

Ook cursussen kinderyoga kunnen worden georganiseerd bij Ieders Plak. We leren de kinderen te groeien in coördinatie en flexibiliteit, maar ook in concentratie en ontspanning. Interesse? Neem contact op voor mogelijkheden!

meer info

Cursus kickboksen voor kids

Ook kinderen kunnen leren kickboksen bij Ieders Plak. Instructeur Roy de Hek neemt de kinderen (v.a. 7 jaar) mee in de wereld van kickboksen. Lekker sporten en de techniek leren, je kracht voelen maar er met respect mee omgaan. Werken aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en conditie. Een blok van 13 lessen, iedere woensdag van 2 september tot 16 december (niet in de vakantie 3 – 18 oktober). GRATIS proefles op woensdag 26 augustus!

contact

Consulten & coaching

Bij Ieders Plak kun je ook terecht voor diverse consulten en coaching met consulenten uit het Collectief Eigen Plak. Kijk hieronder voor een korte profielschets van drie verschillende consulenten/coaches. Interesse om zelf behandelingen, trainingen of cursussen te geven bij Ieders Plak? Neem dan contact op!

Ik heb interesse

Mireille Wiegman

Trainer emotioneel lichaamswerk, Bio energetica

Emotioneel Lichaamswerk – door mij gebruikt als ‘bodywork’ of ‘embodied leadership’ – is een lichaamsgerichte, therapeutische methode. Het doel is geestelijke en lichamelijke gezondheid te verbeteren middels lichaamsoefeningen en introspectie. Belangrijke pijlers zijn ademhalingsoefeningen, inspannings- ontladings- en ontspanningsoefeningen en stemwerk. Je leert jouw doelen in het leven vorm te geven en gaat na welke hindernissen hierbij naar boven komen.

De opbrengst is dat je je eigen levenslust weer gaat ervaren en vanuit jouw essentie zelf betekenis en richting kunt geven aan je eigen leven. Uitgangspunt is altijd de werkelijkheid van je leven zoals dat er nu uit ziet. Ik sluit aan bij jouw belevingswereld en bij wat er bij jou op dit moment op de voorgrond staat. Je kunt op zoek gaan naar de oorzaak en zingeving van emotionele- en lichamelijke klachten en de patronen die je beperken. Ik help je te onderzoeken wat je diepere verlangens en behoeften zijn. Om vervolgens te kijken hoe je dit in je leven vorm kunt geven.

Een sessie kan individueel of in groepsverband. Kosten €75,- per uur.

Contact

Robert Terpstra

Caesar, Mensendieck, Trager therapeut

Ontspannend, vrij, ruim, energiek, fit en relaxt. Dit zijn een paar woorden die ik vaak hoor als iemand een Trager sessie heeft gehad. Trager helpt je om weer gemakkelijk en prettig in je lichaam te zitten. Bovendien helpt Trager ook bij het aanpakken en oplossen van vaak langdurige fysieke klachten. Een sessie van een uur kost €75, reken maar dat je er wat aan hebt. EN abonnementhouders geef ik €7,50 korting! Nieuwsgierig? Een tijd reserveren kan via Ieders Plak (via mail: info@iedersplak.nl of bel: 0562450942).

contact

Stef Boes

Overgangsconsulent

Als gediplomeerd verpleegkundig overgangsconsulente ben ik mijn praktijk ‘Nieuw Getij’ gestart. Nieuw Getij betekent beweging en nieuwe tijden, net als ‘de overgang’ een nieuwe fase in je leven is. Een tijd waarin je op zoek bent naar een nieuwe balans. Mijn begeleiding bestaat meestal uit 2 of 3 gesprekken, waarin we de lichamelijke en daarnaast ook geestelijke klachten in kaart brengen. Bovendien wordt uitgelegd hoe de hormoonhuishouding in elkaar zit. Daarnaast is er aandacht voor wat er allemaal verandert in de overgangsperiode en waarom. Tot slot geef ik aan de hand van de uitkomsten adviezen. Er kan veel bijgestuurd worden met voeding, beweging en voedingssupplementen. Ik bied eerstelijns zorg. Je hebt daarom ook geen verwijzing nodig van je huisarts. Afhankelijk van waar je verzekerd bent vergoedt de zorgverzekering de gesprekken.

Ik ben elke 1e donderdag van de maand (14.00-17.00) in Ieders Plak. Kijk hier voor meer informatie en voor het online maken van een afspraak of bel 0622926488.

contact

 

 
Nog meer doen bij Ieders Plak

Activiteiten

Detoxen, ayurvedisch koken of een yoga weekend? Bekijk onze activiteiten op het gebied van gezondheid, lichaam en geest.

binnenkort bij Ieders Plak

Ruimte huren?

Alles wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst, sessie, training of workshop is aanwezig bij Ieders Plak. Meer weten?

jouw plak

Massages & behandelingen

Even helemaal ontspannen? Kies uit verschillende soorten massages en behandelingen. Een weldaad voor lichaam en geest.

Massages & behandelingen

full-width-banner