Behandelingen

Behandelingen bij Ieders Plak

Wellness en sport gecombineerd; dat kan bij Ieders Plak op Terschelling! Als lichaam en geest uit balans zijn, merk je dat in je dagelijks functioneren. Boek één van de behandelingen of een massage bij Ieders Plak. Tip! Probeer eens een sessie Trager Approach om weer lekker in je vel te zitten of probeer een sessie bij Praktijk Maaike Buurman. Lees meer in het menu hieronder.

Trakteer jezelf…
Met een uurtje sauna of een massage. Gewoon om jezelf te verwennen, te ontspannen en te relaxen of voor spierherstel na intensieve training. Dat kan na een sportles zijn bij Ieders Plak of bijvoorbeeld nadat je gezwommen hebt bij onze buren; Zwembad de Dobe.

 

Massages

Massages zijn een cadeau voor jezelf of een ander. Een weldaad voor lichaam en geest. We bieden verschillende massages aan, afhankelijk van jouw behoefte.

Meer over massages

Diverse behandelingen

Bij Ieders Plak kun je al terecht voor diverse massages. Ons aanbod wordt ook uitgebreid met andere behandelingen. Zie hieronder welke dat zijn en houdt deze pagina in de gaten om te volgen welke dat nog meer zullen zijn.

Ontspannend, vrij, ruim, energiek, fit, relaxt. Dit zijn een paar woorden die vaak worden geuit als iemand een Trager sessie heeft gehad. Trager helpt je om weer gemakkelijk en prettig in je lichaam te zitten. Trager helpt ook bij het aanpakken en oplossen van vaak langdurige fysieke klachten. Een sessie van een uur kost €75, reken maar dat je er wat aan hebt. EN: abonnementhouders van Ieders Plak krijgen €7,50 korting! Nieuwsgierig? Op afspraak: bel: 0562450942.

Je kunt bij mij terecht voor hulp bij uiteenlopende zaken zoals stressproblemen; onverwerkt verleden, trauma, burn-out, stoppen met roken enzovoorts. Mijn specialisaties zijn: hypnotherapie, hulp bij echtscheiding (of relatiebreuk anderszins) en hulp bij hoogbegaafdheid. De oplossing van een probleem heeft in mijn ogen het meeste effect wanneer deze zelf ontdekt en ervaren is, ik help je daar graag bij! Bel me voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek om te weten of ik iets voor je kan betekenen. 06-46116316. (Aangesloten bij beroepsvereniging NBVH, hierdoor mogelijk vergoeding uit je aanvullende verzekering!)

Zelf behandelingen geven bij Ieders Plak? Dat kan van alles zijn. Zoek je een behandelruimte? Neem contact op!

 

 
Reserveren, nagenieten en meer
 
Boek massage!

reserveer


Huiskamercafé

Na een massage of behandeling ontspannen met een gezond, biologisch hapje en drankje? Blijf lekker hangen in ons huiskamercafé.

Kom gezellig langs!

Cursussen, coaching & consulten

We hebben cursussen,  coaching & consulten op allerlei gebieden.

Cursussen, coaching & consulten

full-width-banner