Bedrijfsfitness is voordelig sporten!

Met de mogelijkheid bedrijfsfitness sport je voordelig bij Ieders Plak

Voordelig (met korting) sporten via je werk? Dit bieden we aan bij Ieders Plak. We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te sporten of te bewegen. Voor de werkgever betekent dit profiteren van meer vitale werknemers en de werknemer zelf sport voordeliger. Kortom: win-winsituatie. Er zijn twee verschillende opties voor bedrijfsfitness:


Bedrijfsfitness

Ieders Plak is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kun je met gemiddeld 40% belastingvoordeel sporten bij een fitnesscentrum of sportschool naar keuze. Hoe? Doordat het sportabonnement wordt verrekend met het bruto loon. Enige vereiste is dat jouw werkgever ook hierbij is aangesloten. Dit kan gemakkelijk en is kosteloos voor de werkgever. De werknemer kan kiezen voor een 6 of 12 maand abonnement.

Ieders Plak heeft daarnaast ook zelf een Zakelijk Sporten aanbod samengesteld. Hiervoor hoeft de werkgever niet bij een organisatie aangesloten te zijn. De werkgever kan bij ons onbeperkt sporten met 20% korting per maand als minimaal 5 medewerkers werkend bij hetzelfde bedrijf een abonnement afsluiten voor 6 of 12 maanden. In deze constructie betaalt de werkgever 10% en betaalt Ieders Plak 10%. En dat betekent 20% korting voor de werknemer.

 

Bij interesse, vragen, of als je meer wilt weten: neem contact met ons op!

Bel of mail ons

 

full-width-banner