Bedrijfsfitness en Jeugdsportfonds

Met de mogelijkheden: bedrijfsfitness en jeugdsportfonds sport je voordelig bij Ieders Plak!

Voordelig (met korting) sporten via je werk? Jouw zoon of dochter gesubsidieerd laten sporten? Dit bieden we aan bij Ieders Plak via bedrijfsfitness en jeugdsportfonds. We vinden het belangrijk dat iedereen – zowel jong als oud – de mogelijkheid heeft om te sporten of te bewegen. Via de optie bedrijfsfitness profiteert de werkgever van meer vitale werknemers en de werknemer zelf sport voordeliger. Via het jeugdsportfonds kunnen kinderen gratis sporten wanneer de betalingsruimte hiervoor bij de ouders zelf er niet is. Kortom: een win-winsituatie.


Bedrijfsfitness en jeugdsportfonds

Ieders Plak is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kun je met gemiddeld 40% belastingvoordeel sporten bij een fitnesscentrum of sportschool naar keuze. Hoe? Doordat het sportabonnement wordt verrekend met het bruto loon. Enige vereiste is dat jouw werkgever ook hierbij is aangesloten. Dit kan gemakkelijk en is kosteloos voor de werkgever. De werknemer kan kiezen voor een 6 of 12 maand abonnement.

Ieders Plak heeft daarnaast ook zelf een Zakelijk Sporten aanbod samengesteld. Hiervoor hoeft de werkgever niet bij een organisatie aangesloten te zijn. De werkgever kan bij ons onbeperkt sporten met 20% korting per maand als minimaal 5 medewerkers werkend bij hetzelfde bedrijf een abonnement afsluiten voor 6 of 12 maanden. In deze constructie betaalt de werkgever 10% en betaalt Ieders Plak 10%. En dat betekent 20% korting voor de werknemer.

Tevens is Ieders Plak aangesloten bij het Jeugdsportfonds Friesland.  Dit sportfonds  geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Friesland de volledige contributie en eventueel de sportattributen. Ook mogelijk voor meerdere kinderen in het gezin.

 

Bij interesse, vragen, of als je meer wilt weten: neem contact met ons op!

Bel of mail ons

 

full-width-banner