Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
Verwacht in februari 2018Op bezoek
– Vrijdag 9 februari

Een nationale organisatie op het gebied van duurzaamheid buigt zich bij Ieders Plak over haar toekomst. Ze trekken zich terug in een van de mooie ruimtes voor brainstorm en bezinning.

Ook een een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet van de training, workshop of vergadering.

contact


activiteiten terschelling

 
Verwacht in maart 2018Sportdag Rederij Doeksen
– Maart 2018

Ieders Plak is in de race om de sportdag voor Rederij Doeksen in 2018 te organiseren! Het volledige personeel komt dan proeven aan veel verschillende sportlessen.

Ook een georganiseerde sportdag, training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten terschelling

 
Verwacht in april 2018Bedrijfssessie
– April 2018

In april komt een woningcorporatie uit Harlingen voor één of twee dagen naar Ieders Plak. Centraal staat een sessie ‘jezelf positioneren ten opzichte van je stakeholders’ en ‘welke verbindingen ga je met wie aan?’ Deze sessie wordt begeleid door Bureau Basalt.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten terschelling

 
September 2018Sacred Dance
– zaterdag 8 september 10:00 – 17:00

Joke Vuurboom organiseert op zaterdag 8 september een workshop ‘Sacred Dance’ bij Ieders Plak.
De sacred dances zijn oorspronkelijk ‘ontwikkeld’ door een Oostenrijkse balletmeester, die ervan uit ging dat dansen aan een natuurlijke behoefte van de mens om te bewegen moet voldoen. Deze dansen zijn eenvoudig, sommige dansen nodigen (bijna) uit tot meditatie, andere zijn vrolijk en levendig. Joke is een enthousiaste vertelster en leert je tijdens deze workshop over de verschillende dansen.

Contact


activiteiten terschellingWay of Nature op bezoek
– zondag 9 t/m vrijdag 14 september

Voor de organisatie Way of Nature verzorgen we dit jaar voor de derde keer biologische catering (ontbijt, lunch, diner) tijdens hun verblijf in de natuur van Terschelling! En wanneer het (erg) slecht weer is, gebruikt de groep Ieders Plak als binnenlocatie. 

Deze groep gebruikt de natuur van Terschelling als inspiratie voor leiderschap. Dat kan natuurlijk ook voor jouw team. Meer weten over deze opties voor eigen ideeën, workshops of projecten? We denken graag met je mee!

Contact


activiteiten terschellingYoga les
– Zondag 16 en 23 september

Ieders Plak organiseert voor dia-badass twee keer een les yoga bij Ieders Plak of op een mooie plek in de natuur van Terschelling. Fijn als start van de dag of heerlijk om op te slapen.

Dia-badass richt zich op uitjes voor een specifieke doelgroep: jonge en actieve diabetici. Ook iets voor jou? Het is mogelijk voor bedrijfsuitjes, maar daarnaast zeker ook voor particulieren.

contact


activiteiten terschellingSpringtij 2018
– In de derde of vierde week van september

Voor de negende editie van het Springtij Forum zal naar verwachting Ieders Plak weer één van de locaties zijn voor lezingen, presentaties en workshops.

Ruim 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen op het Springtij Forum met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie.

Ook een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten

 
Toekomst…Bedrijfssessie / -training
– Ergens in 2018

Een innovatieve bibliotheek uit Delft komt naar Ieders Plak en gaat zich bezinnen op een vernieuwde rol in een zelfsturende organisatie. Deze sessie wordt tevens begeleid in samenwerking met Bureau Basalt.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteitenBedrijfssessie / -training
– Ergens in 2018

Het internationaal werkend ingenieursbureau Tauw komt weer naar Ieders Plak voor een sessie, training of activiteiten in een van de mooie ruimtes. Deze sessie wordt ook begeleid samen met Bureau Basalt. Het thema wordt nader ingevuld.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: therapieretraite.nl

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, kijk dan voor een geschikte datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner