Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
September 2019Tweedaagse training
– Begin september

Begin september komt een bedrijf binnen de plastic industrie naar Ieders Plak voor een tweedaagse training op het gebied van duurzaamheid.

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten terschellingInspiratie opdoen
– Dinsdag 3 september

Een landelijk werkende gebiedsontwikkelaar zoekt inspiratie op Terschelling en strijkt neer bij Ieders Plak voor een inspirerende sessie op ons mooie eiland.

Meer weten over een inspiratie sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Yoga & Bootcamp
– Donderdag 12 t/m zondag 15 september

Het nieuwe eilander festival Eilân heeft – onder voorbehoud – Ieders Plak gevraagd tijdens het festival lessen yoga en bootcamp te geven bij het duinmeertje van Hee. Binnenkort meer informatie!

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Brainstorm met bedrijf
– Donderdag 12 september

Bloom Amsterdam, een bedrijf in digitale strategie, zoekt een inspirerende locatie om te praten over klanten, team en interne processen. Ze kozen voor de Boszaal bij Ieders Plak, van waaruit je letterlijk het bos inkijkt.

Ook een inspirerende zaal huren voor uw brainstorm of (bedrijfs)evenement bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Workshop Waddenacademie
– Donderdag 19 september

Op donderdag 19 september verzorgt De Waddenacademie uit Leeuwarden een workshop over ‘De waarde van de Waddenzee’ met diverse stakeholders bij Ieders Plak.

Ook een workshop op bedrijfstraining bij Ieders Plak organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Yoga op locatie
– Zaterdag 21 september

Op zaterdag 21 september geven we een les yoga aan een groep medewerkers van het bedrijf THL Travel. Afhankelijk van het weer zullen we of binnen de les geven, in onze mooie Boszaal, of buiten op een locatie naar keuze: bos, strand, duin, veld…. Van alles is mogelijk.

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Yoga Retreat
– Zaterdag 21 september t/m woensdag 25 september

Vanaf zaterdag 21 september strijkt de internationale groep yogi’s weer neer bij Ieders Plak voor een paar dagen Yoga Retreat. Deze groep komt naar Terschelling en naar Ieders Palk via Reinier Voorwinde van Drishti Journeys.

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Springtij 2019
– Donderdag 26 t/m zaterdag 28 september

Voor de tiende editie van het Springtij Forum is Ieders Plak weer één van de locaties voor lezingen, presentaties en workshops. Net als vorig jaar fungeert Mireille Wiegman (initiatiefnemer van Ieders Plak) ook weer als productiemanager van het evenement op Terschelling. Dit doet zij samen met een team van enthousiaste eilanders.

Ruim 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen op het Springtij Forum met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie.

Ook een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Workshop & Yoga
– Maandag 30 september

Op maandag 30 september komt de groep Dutch Peakers naar Ieders Plak voor een inspirerende workshop en een ontspannende yogales.

Ook een inspirerende zaal huren voor uw brainstorm of (bedrijfs)evenement bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee in de opzet.

contact 
Oktober 2019Yoga op locatie
– Maandag 30 september t/m vrijdag 4 oktober

Deze week geeft Mireille elke ochtend yogales op locatie. Geen gehaast om op tijd naar de les te komen, Ieders Plak komt gewoon op locatie!

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Lezing Leefstijl
– Begin oktober

Begin oktober geeft huisarts Tamara de Weijer – initiatiefneemster van Arts en Leefstijl, voor de zorg van morgen – een lezing over leefstijl: “Geen pillendieet, maar een leefstijl op recept! Dat is de toekomst van onze gezondheidszorg. Voeding en leefstijl komen steeds meer on top of mind. Magazines staan vol met gezonde recepten en Instagram wordt overspoeld door foodbloggers. Maar het is veel meer dan alleen een hype. Het effect van groente, fruit, beweging en ontspanning is zelfs zo groot, dat steeds meer artsen een gezonde leefstijl voorschrijven. En de medicijnen? Die vormen Plan B.

Lees meer op de website! Binnenkort volgt meer informatie.

contact

Train the Trainer in empowerment
– Vrijdag 11 t/m maandag 14 oktober

Een Train the Trainer in empowerment van Pascal StrauB. Vanuit Ieders Plak willen we graag een bijdrage leveren aan de empowerment van jonge mensen en professionals door trainingen te geven voor bedrijven en partners van het eiland en van de vaste wal. Heb je interesse om ook deel uit te maken van het team van empowerment coaches, neem dan contact op met Mireille.

Wil jij een inspirerende zaal huren voor een brainstorm of (bedrijfs)evenement bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee in de opzet.

contact


Fotocollage Ieders PlakYin Yoga weekend
– Vrijdag 25 t/m zondag 27 oktober

Simple Yoga, Food, Wellness@work en Hartcontact organiseren voor de tweede maal bij en samen met Ieders Plak een yogaweekend. Het weekend zal bestaan uit – natuurlijk – yogalessen, (kook)workshops, lekker en gezond eten en allerlei activiteiten op het gebied van yoga, meditatie en ontspanning.

Ook interesse in een yogaweekend bij Ieders Plak? We nemen met liefde alle zorg hiervoor totaal uit handen of denken graag met je mee in de opzet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact 

 
November 2019Retraite opstellingen
– Vrijdag 8 november t/m maandag 11 november

Een weekend retraite met vijf dagdelen opstellingen en tijd om van Terschelling te genieten. Georganiseerd door Buurman en De Rooij in samenwerking met Kruispunten.  Reis, fiets, Luxe verblijf, heerlijk biologisch eten en workshops: een compleet ‘in de watten’ arrangement om gevoed en opgeladen weer naar huis te gaan.

Meer weten? Voor informatie over de workshops: neem een kijkje op de website van Kruispunten. Vragen over het weekend of reserveren; surf naar de website van Buurman en De Rooij.

contact

Yoga op locatie
– Zaterdag 9 november

Op zaterdag 9 november geven we een les yoga aan een damesdispuut bij de accommodatie waar de dames verblijven. Dat wordt heerlijk wakker worden en geen fietstochten naar West te hoeven ondernemen. Ieders Plak komt gewoon op locatie!

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Big Spring meets Ieders Plak
– Zondag 24 november van 11.00-16.00 uur

Een indoor variant van de Big Spring op de Appelhof, maar dan bij ons op locatie. Een ‘Ladies Event’ dat wordt georganiseerd door vrouwen, voor vrouwen.Meer info volgt snel!

contact

Festival der Creativiteitsorde
– November 2019

Een driedaags evenement voor 150 personen op het gebied van creatief denken door het Consortium voor Innovatie waarbij Ieders Plak als thuisbasis fungeert.

Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden.  De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Die kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie.

Met het Festival der CreativiteitsOrde levert het Consortium voor Innovatie daar een praktische en ambitieuze bijdrage aan. De deelnemers worden getraind in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. Gelijkgezinden komen bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten.

Voor meer info kun je terecht op de website.

contact 

 

 
Toekomst…Lifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

In het najaar wordt op een avond het Ieders Plak ‘inspiratie event’ georganiseerd! Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van deze eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Alvast opgeven? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: in overleg

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, plan dan je datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner