Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
Oktober 2019Yoga op locatie
– Maandag 30 september t/m vrijdag 4 oktober

Deze week geeft Mireille elke ochtend yogales op locatie. Geen gehaast om op tijd naar de les te komen, Ieders Plak komt gewoon op locatie!

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Terschelling Promotie
– Vrijdag 11 oktober

Mooie actie van Merk Fryslân i.s.m. VVV Terschelling. Promotie van Terschelling samen met Bureau Basalt, Eco Safari Terschelling, Puur Terschelling Paardrijden en Huifkartochten, MooiWeer, Island Events by WestCord, WadEvents en De Bionier! Nuttig en gezellig. Samen optrekken. Smaakt naar meer 😁
Vastgelegd door Terschelling TV.

Wil jij een inspirerende zaal huren voor een brainstorm of (bedrijfs)evenement bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee in de opzet.

contact

Train the Trainer in empowerment
– Vrijdag 11 t/m maandag 14 oktober

Een Train the Trainer in empowerment van Pascal StrauB. Vanuit Ieders Plak willen we graag een bijdrage leveren aan de empowerment van jonge mensen en professionals door trainingen te geven voor bedrijven en partners van het eiland en van de vaste wal. Heb je interesse om ook deel uit te maken van het team van empowerment coaches, neem dan contact op met Mireille.

Wil jij een inspirerende zaal huren voor een brainstorm of (bedrijfs)evenement bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee in de opzet.

contact


Fotocollage Ieders PlakYin Yoga weekend
– Vrijdag 25 t/m zondag 27 oktober

Simple Yoga, Food, Wellness@work en Hartcontact organiseren voor de tweede maal bij en samen met Ieders Plak een yogaweekend. Het weekend zal bestaan uit – natuurlijk – yogalessen, (kook)workshops, lekker en gezond eten en allerlei activiteiten op het gebied van yoga, meditatie en ontspanning.

Ook interesse in een yogaweekend bij Ieders Plak? We nemen met liefde alle zorg hiervoor totaal uit handen of denken graag met je mee in de opzet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact 

 
November 2019Festival der Creativiteitsorde
– Dinsdag 5 November t/m vrijdag 8 November 2019

Een driedaags evenement voor 150 personen op het gebied van creatief denken door het Consortium voor Innovatie waarbij Ieders Plak als thuisbasis fungeert.

Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden.  De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Die kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie.

Met het Festival der CreativiteitsOrde levert het Consortium voor Innovatie daar een praktische en ambitieuze bijdrage aan. De deelnemers worden getraind in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. Gelijkgezinden komen bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten.

Voor meer info kun je terecht op de website.

contact Retraite opstellingen
– Vrijdag 8 november t/m maandag 11 november

Een weekend retraite met vijf dagdelen opstellingen en tijd om van Terschelling te genieten. Georganiseerd door Buurman en De Rooij in samenwerking met Kruispunten.  Reis, fiets, Luxe verblijf, heerlijk biologisch eten en workshops: een compleet ‘in de watten’ arrangement om gevoed en opgeladen weer naar huis te gaan.

Meer weten? Voor informatie over de workshops: neem een kijkje op de website van Kruispunten. Vragen over het weekend of reserveren; surf naar de website van Buurman en De Rooij.

contact

Yoga op locatie
– Zaterdag 9 november

Op zaterdag 9 november geven we een les yoga aan een damesdispuut bij de accommodatie waar de dames verblijven. Dat wordt heerlijk wakker worden en geen fietstochten naar West te hoeven ondernemen. Ieders Plak komt gewoon op locatie!

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Big Spring meets Ieders Plak
– Zondag 24 november van 11.00-16.00 uur

Een indoor variant van de Big Spring op de Appelhof, maar dan bij ons op locatie. Een ‘Ladies Event’ dat wordt georganiseerd door vrouwen, voor vrouwen.Meer info volgt snel!

contact 

 

 
Toekomst…Lifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

In het najaar wordt op een avond het Ieders Plak ‘inspiratie event’ georganiseerd! Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van deze eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Alvast opgeven? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: in overleg

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, plan dan je datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner