Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
Maart 2019Proefvaart Springtide
– Vrijdag 1 maart

De internationale variant op Springtij deed Ieders Plak aan voor haar eerste bijeenkomst. Een kleine 80 mensen deelden hun getachten over Sustainable Development Goals in mondiaal perspectief.

Ook interesse in een bijeenkomst bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Kaatje&Mup Kinderfeestje
– Maandag 4 maart

Sinds maart 2019 is het officieel! Kaatje&Mup (Carolien Ruijs) en Ieders Plak zijn een samenwerking aangegaan en maandag 4 maart was het eerste Kaatje&Mup kinderfeestje bij Ieders Plak een feit. Lekker knutselen, zingen, dansen en taart eten met Emma als jarige jet. Bekijk hier het fotoverslag van deze dag. Binnenkort volgt meer informatie op onze website, 1 mei is de officiële opening van Kaatje&Mup bij Ieders Plak.

Ook interesse in een Kaatje&Mup kinderfeestje bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

(S)topperscafé
– Woensdag 13 maart

(S)topperscafé op woensdag om 20.30 uur. Gestopt met roken of wil je stoppen? Elkaar ontmoeten, ondersteunen en ervaringen uitwisselen. Met koffie, thee of frisje. Graag opgeven vóór de woensdag om 12.00 uur bij Maaike Buurman via 06-55337167. (volgende keer: 15 mei)

Ook interesse in (S)topperscafé bij Ieders Plak? Op woensdag 15 mei is de volgende! Opgeven? Neem contact op.

contact

Yin Yogaweekend
– Vrijdag 29 maart t/m zondag 31 maart

Simple Yoga, Food, Wellness@work en Hartcontact organiseren bij en samen met Ieders Plak een yogaweekend voor een groep van max. 14 personen. Het weekend zal bestaan uit – natuurlijk – yogalessen, (kook)workshops, lekker en gezond eten en allerlei activiteiten op het gebied van yoga, meditatie en ontspanning.

Ook interesse in een yogaweekend bij Ieders Plak? We nemen met liefde alle zorg hiervoor totaal uit handen of denken graag met je mee in de opzet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten ieders plak

 
April 2019Workshop koolhydraatbeperkt koken
– Woensdag 3 april, 16.00 tot c.a. 20.00 uur

Japke van Leunen, voedings- en gewichtscoach, geeft een workshop koolhydraatbeperkt koken bij Ieders Plak.

Het thema van deze kookworkshop is ‘het bereiden van een koolhydraatbeperkt menu’ en speelt in op de wens van gewichtsverlies maar zeker ook voor een gezond lichaam waar de zogenaamde suikerpieken en suikerdips een rol spelen in jouw dagelijks leven. Wat ga je maken? Een heerlijk koolhydraatarm menu wat eenvoudig te maken is en een fijne verzadiging geeft. Het menu wordt, nadat het bereid is, gezamenlijk genuttigd.

Voor: Selderijsalade met walnoten
Hoofd: Groentelasagne en salade
Toe: Avocado/chocolade mousse

De prijs voor deze workshop (VOL) is €49,50. Voor info over komende workshops neem contact op met Japke via: 0623925492.

contact

Sportfeest
– Vrijdag 5 april

Roy de Hek neemt de leerlingen van het Schylger Jouw mee in een sportervaring! Sportend en zwetend je verjaardag vieren kan ook.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

contact

Flang in de pan op bezoek
– Maandag 8 april

Kookstudio Flang in de pan strijkt neer bij Ieders Plak voor een kookworkshop. De kookworkshop wordt gegeven voor huisartsen uit delft.

Ook een kookworkshop – georganiseerd of zelf organiseren – bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet.

contact

Yoga Workshop
– 7, 8 of 9 april

Aan dezelfde groep huisartsen uit Delft organiseren we vanuit Ieders Plak een Yoga Workshop, voorafgaand aan of na de kookworkshop op maandag 8 april.

Ook een Yoga Workshop bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Workout als verrassing
– Vrijdag 12 april

Op vrijdag 12 april komen de leerlingen van het HHG naar Terschelling en Ieders Plak en verzorgen wij een verrassingsworkout voor hen. Het enige dat ze weten is dat ze op een bepaald tijdstip in sportkleren moeten verschijnen. De rest regelen wij.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen verrassingsworkout? Neem contact op!

contact 
Mei 2019Officiële opening Kaatje&Mup
– Woensdag 1 mei

Kaatje&Mup zijn verhuist, naar Ieders Plak! In maart ondertekenden we het samenwerkingscontract waarna de verhuizingsacties op touw werden gezet. We nemen nog even de tijd alles opnieuw in te richten en alles te settelen. Op Woensdag 1 mei volgt de officiële opening van de nieuwe locatie en samenwerking van Kaatje&Mup!

Vragen? Neem contact op!

contact

(S)topperscafé
– Woensdag 15 mei

(S)topperscafé op woensdag om 20.30 uur. Gestopt met roken of wil je stoppen? Elkaar ontmoeten, ondersteunen en ervaringen uitwisselen. Met koffie, thee of frisje. Graag opgeven vóór de woensdag om 12.00 uur bij Maaike Buurman via 06-55337167.

contact

Yoga op locatie
– Zaterdag 18 mei

Voor een groep dames die op vakantie zijn op Terschelling organiseren we vanuit Ieders Plak een les yoga op locatie. Bij mooi weer kunnen we zomaar midden in de natuur staan.

Ook een sportles op locatie? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

contact

Creatief denken
– Mei 2019

ROC’s komen naar Ieders Plak voor een sessie creatief denken.
Binnenkort meer info.

contact


activiteiten terschelling

 
Toekomst…Driedaagse sessie
– November 2019

Een driedaags evenement op het gebied van creatief denken waarbij Ieders Plak mogelijk als thuisbasis fungeert.
Binnenkort meer info.

contact


activiteiten ieders plakLifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

In het najaar wordt op een avond het Ieders Plak ‘inspiratie event’ georganiseerd! Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van deze eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Alvast opgeven? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: therapieretraite.nl

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, kijk dan voor een geschikte datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner