Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

**In verband met de coronamaatregelen is onze activiteitenagenda de afgelopen periode behoorlijk leeg (geweest). Gelukkig ligt er nu voorzichtig weer wat in het verschiet. Houd deze pagina dan ook in de gaten!**

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is of bekijk ons rooster voor het kinderprogramma in de schoolvakanties en onze sportlessen. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
Maart 2021Leer meer over leefstijl
– Dit voorjaar, data volgt…

Zodra het weer kan willen we een voorlichtingsavond organiseren over ‘leefstijl’ onder leiding van leefstijlarts en sportinstructeur Esther Ronner en voedingsconsulente en personal trainer Rowan Zeevat. Een leerzame avond voor eenieder die – op welke manier dan ook – met zijn of haar eigen gezondheid bezig is of aan de slag wil!

Datum volgt z.s.m.! Interesse, vragen, ideeën of alvast aanmelden? Dat kan; bel (0562 – 450942) of mail.

contact

Driedaagse
– Maandag 22 tot zondag 28 maart

Geïnspireerd door Dr. Ludidi, intermittent fasting, komt deze week een groep topsporters naar Terschelling voor een 3-daagse. Ieders Plak wordt hiervoor hun basis.

Een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 

 
April 2021Managementtraining
– Woensdag 3 of 10 april

Het bedrijf RMD trainingen verzorgt wederom een managementtraining voor een organisatie van de wal. Ze strijken neer in onze fijne Boszaal.

Ook een (georganiseerde) bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Leiderschapsleergang (1)
– Zondag 7 t/m dinsdag 9 april

Avicenna (academie voor leiderschap) komt weer terug naar Terschelling en Ieders Plak, in april en nog een keer eind mei. Al 15 jaar leiden zij de leiders van morgen op. Leiders die nationaal en internationaal het verschil maken voor hun organisatie en de samenleving. We zijn dankbaar samen te mogen werken met met zo’n fijne terugkerende klant.

Overweegt u een (georganiseerde) bedrijfstraining of leiderschapsprogramma voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Leiderschapsprogramma
– Zaterdag 24 tot donderdag 29 april

De Baak, het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap, komt weer terug naar Terschelling en Ieders Plak met een prachtig leiderschapsprogramma. We zijn erg blij met zo’n terugkerende professionele klant.

Overweegt u een (georganiseerde) bedrijfstraining of leiderschapsprogramma voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Sportles op locatie
– Woensdag 28 april

Op deze dag mogen we vanuit Ieders Plak een aangeklede sportles op locatie verzorgen voor het bedrijf Team Fysio dat een aantal dagen naar Terschelling komt.

Ook een sportles bij u op locatie? Veel is mogelijk om lekker thuis of op een locatie naar keuze te sporten. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

contact 

 
Mei-juni 2021Leiderschapsleergang (2)
– Maandag 31 mei 7 t/m vrijdag 4 juni

Avicenna (academie voor leiderschap) komt weer terug naar Terschelling en Ieders Plak. In april dit jaar streken ze al neer en eind mei – begin juni nog een tweede keer. Al 15 jaar leiden zij de leiders van morgen op. Leiders die nationaal en internationaal het verschil maken voor hun organisatie en de samenleving. We zijn dankbaar samen te mogen werken met met zo’n fijne terugkerende klant.

Overweegt u een (georganiseerde) bedrijfstraining of leiderschapsprogramma voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 

 
September 2021Healthy Lifestyle
– Vrijdag 10 tot zondag 12 september

Dit weekend komt het bedrijf Intrapec naar Terschelling voor o.a. een dag over Healthy Lifestyle. Deze dag bieden we vanuit Ieders Plak o.a. aan: een sportles, workshops, lezing, en kookworkshop-demonstratie.

Ook meer weten over een gezonde leefstijl? Onze leefstijlarts en sportinstructeur Esther Ronner en voedingsconsulente en personal trainer Rowan Zeevat helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

contact


activiteiten ieders plakSpringtij Forum 2021
– Woensdag 22 t/m vrijdag 24 september

Drie dagen vol inspiratie, onverwachte ontmoetingen en bezinning. Springtij verenigt mensen die echt een verschil kunnen maken in de duurzame transitie. Zoals visionairen, ontwerpers, financiers, ondernemers, beleidsmakers, wetenschappers en studenten. Dit jaar komt deze gewaardeerde klant alweer voor de 5e keer naar Ieders Plak.

Meer weten over Springtij Forum? Bekijk de website.

contact 

 
November 2021Festival der Creativiteitsorde
– Woensdag 10 tot vrijdag 12 november

Een driedaags evenement voor 150 personen op het gebied van creatief denken door het Consortium voor Innovatie waarbij Ieders Plak als thuisbasis fungeert. Dit festival vindt nu voor de 2e keer plaats op Terschelling bij Ieders Plak.

Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden.  De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Die kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie. Met het Festival der CreativiteitsOrde levert het Consortium voor Innovatie daar een praktische en ambitieuze bijdrage aan. De deelnemers worden getraind in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. Gelijkgezinden komen bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten.

Voor meer info kun je terecht op de website.

contact 

 
Toekomst…Lifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

Een avond bij Ieders Plak tijdens een ‘inspiratie event’. Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van de eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt… Interesse, vragen, ideeën of meedoen? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Happy Healthy Sunday
– Data volgt…

Verleg je grenzen en geef je Body, Mind en Soul een boost. Op een datum nader te bepalen verwelkomen we je bij Ieders Plak (Sportlaan 9) voor workshops, proeverijen, inspiratie, sport, warmte, ontmoetingen, beauty, lezingen en veel meer… Entree: €2,50 per persoon. De laatste editie (2019) was het een enorm succes!

Benieuwd naar Happy Healthy Sunday van 2019? Bekijk het verslag (deel 1) van Terschelling TV hier terug (vanaf 23.31 min.) en deel 2 (vanaf 41.13 min.). Wil je meedoen aan de editie van dit jaar en de bezoekers iets aanbieden? Neem contact op met de organisatie van The Big Spring.

contact 

 
Inspiratie…Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: in overleg

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, plan dan je datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner