Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
Januari 2020Romantiek bij Ieders Plak
– Zaterdag 25 november

Op zaterdag 25 januari is Ieders Plak besloten wegens een bruiloft. Het bruidspaar komt genieten van koffie en taart bij ons.

Ook iets voor jou, Ieders Plak als locatie voor jullie bruiloft? Neem contact op, we bespreken graag de mogelijkheden.
contact

Start cursus Tai Chi
– Vanaf zaterdag 25 januari

Nol Twigt start vanaf 25 januari bij Ieders Plak een cursus Tai Chi, Chen stijl.

Vijf zaterdagmiddagen en daarna eens per maand. Interesse? Of wil je meer weten? Kijk eens op de site van Nol of neem contact op met Nol.

contact 
Maart 2020Empowerment training bij Ieders Plak
– Maart 2020

In maart 2020 (data volgt z.s.m.) organiseren we weer een empowerment sessie zoals bijvoorbeeld een Firewalk, oftewel vuurloop. Wil jij ook je kracht ontdekken, je focus vinden? Door empowerment zet je je angsten om kracht.

Interesse? Geef je naam dan door via de lijst op de balie of mail naar Mireille.

contact 

 
November 2020Big Spring meets Ieders Plak
– Zondag 22 november van 11.00-16.00 uur

Verleg je grenzen en geef je Body, Mind en Soul een boost op zondag 22 november. Van 11.00 tot 16.00 verwelkomen we je bij Ieders Plak (Sportlaan 9) voor workshops, proeverijen, inspiratie, sport, warmte, ontmoetingen, beauty, lezingen en veel meer… Entree: €2,50 per persoon. Vorig jaar was het een enorm succes!

Benieuwd naar Happy Healthy Sunday van vorig jaar? Bekijk het verslag (deel 1) van Terschelling TV hier terug (vanaf 23.31 min.) en deel 2 (vanaf 41.13 min.). Wil je meedoen aan de editie van dit jaar en de bezoekers iets aanbieden? Neem contact op met de organisatie van The Big Spring.

contact 

 

 
Toekomst…Lifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

Een avond bij Ieders Plak tijdens een ‘inspiratie event’. Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van de eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Interesse, vragen, ideeën of meedoen? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: in overleg

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, plan dan je datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner