Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is of bekijk ons rooster voor het kinderprogramma in de schoolvakanties en onze sportlessen. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 
Oktober 2020Programma herfstvakantie
– Zaterdag 10 ™ 25 oktober

In de herfstvakantie kun je meedoen aan allerlei (kinder-)activiteiten of sportlessen. Denk aan met het hele gezin luisteren naar Terschellinger sagen gecombineerd met maaltijdsoep. Of maak een Pompoenlantaarn. Dans mee met Dans Zee (3 ™ 7 jr) of kom (bij slecht weer) spelen in ons Speelcafé (™ 6/7 jr). En natuurlijk kun je ook weer terecht in het Stoerbos.

Meer weten of boeken? Kijk op ons rooster, bel of kom langs.

contact

 


 
April 2020Leeftijlreis in de kookstudio
– Woensdag 15 april

Op woensdag 15 april wordt onze kookstudio gebruikt voor een kookworkshop door deelnemers aan de leefstijlreis. Ook geven we vanuit Ieders Plak die week yoga ter ondersteuning van het leerproces. Tijdens deze leefstijl geef je aandacht aan voeding en je slaappatroon en ook je mentale gesteldheid, hoe je omgaat met emoties, bewegen, zingeving en ontspanning. Een perfecte match met de kern van ons concept bij Ieders Plak.

Deze leefstijlreis kun je volgen via Dr. Tamara. Interesse of wil je meer informatie? Bezoek de website.

contact


Kookstudio

 

 
Mei 2020Mantra en Stembevrijdingsworkshop
– Zaterdag 2 mei 2020

Jouw stem laten horen tijdens de stembevrijdingsworkshop en mantra-avond kan op zaterdag 2 mei. Onze stem is een krachtig instrument in het overbrengen van onze boodschap. Hoe meer we die kunnen benutten hoe effectiever onze bijdrage.

Daarom maken we deze workshop en mantra avond graag mogelijk vanuit Ieders Plak. Kom je ook meegenieten van jouw geluid? Meer info en aanmelden kan via: stembevrijdingterschelling@gmail.com. Kosten: €27,50 (€40,- in combinatie met de mantra-avond ook op 2 mei).

contact 

 
Juni 2020Oerol bij Ieders Plak
– van 12 t/m 21 juni 2020

Voor Oerol bedenken we ook dit jaar weer wat leuks. Vorig jaar verzorgden we ’ochtends yoga lessen en genoten we van de alle enthousiasme. Dat doen we dit jaar ook weer! Maar dan met iets extra’s… Bij Ieders Plak begin je hoe dan ook ontspannen en dynamisch aan je volgende Oerol-dag.

Houdt onze socials in de gaten voor meer info! Nu al vragen? Neem dan contact met ons op.

contact 

 
Juli 2020Horizon verbreden
– begin juli 2020

Een groot Nederlands bedrijf wil zijn horizon verbreden. Daar maken we bij Ieders Plak en op Terschelling graag ruimte voor. Meer informatie volgt.

contact 

 
September 2020Yoga en meditatie
– Vrijdag 4 t/m maandag 7 september 2020

Yoga en Meditatie tijdens een zeilretraite op de wadden. De boszaal bij Ieders Plak heeft een magische werking op je gemoed door het vrije uitzicht op het bos. Dat past dus prima bij deze vraag. Meer info volgt.

Ook interesse in yoga en/of meditatie bij Ieders Plak? We nemen met liefde alle zorg hiervoor totaal uit handen of denken graag met je mee in de opzet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Training persoonlijk leiderschap
– Maandag 28 t/m woensdag 30 september 2020

Het Bureau 5D organiseert een training persoonlijk leiderschap onder het motto: van lijden tot leiderschap. Het bedrijf 5d brengt je dichter bij jouw levenskracht.

Daar voelen we ons vanuit Ieders Plak volledig mee verbonden en we stellen onze ruimtes dan ook graag beschikbaar. Denk je dat jouw training ook goed past bij Ieders Plak? Neem dan contact op.

contact 

 
November 2020Happy Healthy Sunday
– Zondag 22 november van 11.00-16.00 uur

Verleg je grenzen en geef je Body, Mind en Soul een boost op zondag 22 november. Van 11.00 tot 16.00 verwelkomen we je bij Ieders Plak (Sportlaan 9) voor workshops, proeverijen, inspiratie, sport, warmte, ontmoetingen, beauty, lezingen en veel meer… Entree: €2,50 per persoon. Vorig jaar was het een enorm succes!

Benieuwd naar Happy Healthy Sunday van vorig jaar? Bekijk het verslag (deel 1) van Terschelling TV hier terug (vanaf 23.31 min.) en deel 2 (vanaf 41.13 min.). Wil je meedoen aan de editie van dit jaar en de bezoekers iets aanbieden? Neem contact op met de organisatie van The Big Spring.

contact 

 

 
Toekomst…Lifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

Een avond bij Ieders Plak tijdens een ‘inspiratie event’. Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van de eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Interesse, vragen, ideeën of meedoen? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: in overleg

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, plan dan je datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner