Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
juli 2019Yoga op locatie
– Vrijdag 5 juli

Op vrijdag 5 juli geven we een les yoga aan een grote groep van bijna 50 mensen op het strand! Bewegen in de buitenlucht met je blik gericht op de horizon en de kabbelende zee.

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Opening Stoerbos
– Zondag 7 juli 14.00 – 16.30 uur

Een nieuw initiatief is een feit: het Stoerbos! Initiatiefnemer Femke Tieland opent i.s.m. Ieders Plak het Stoerbos (gelegen naast Ieders Plak). Stoere outdoor activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar. Lekker buiten, lekker stoer. Volg ook de Facebook pagina!

contact

Surf & Yoga
– In de maanden juli en augustus 2019

NIEUW! In de maanden juli en augustus bieden Surfvillage Terschelling en Ieders Plak Surf & Yoga aan. Op dinsdag & donderdag, van 2 juli t/m 29 augustus bij West aan Zee: 10.00 uur yoga* (45min.) 11.00 uur surfles (45 min.) Kosten: €30,- p/p. Boeken kan via Surfvillage Terschelling.

*Bij slecht weer is de yoga om 09.30 uur binnen. Je ontvangt dan tijdig een berichtje.

contact

Yoga op ‘e Riid
– In de maanden juli en augustus 2019

NIEUW! Yoga op ‘e Riid in de maanden juli en augustus. Op maandag & woensdag, van 1 juli t/m 26 augustus, start 09.30 (tot 11.00 uur) bij Ieders Plak. Boeken kan via VVV Terschelling.

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDERE YOGA ERVARING?
‘Op ‘e Riid’ gaan is een oud Terschellinger gebruik, waarbij men met huifkarren op pad gaat over het eiland. Tijdens onze tocht trekken we met mooie verhalen naar de Noordsvaarder, het meest westelijke puntje van het eiland. Daar stoppen we voor een yogales met je blik op oneindig! De les is geschikt voor beginners zowel als gevorderden. Volledig ontspannen rijden we weer terug naar ons beginpunt, de Sportlaan in West Terschelling waar je nog kunt genieten van een hapje of drankje op het terras van Ieders Plak. Deze tocht organiseren we samen met onze buren, Noordsvaarderij, huifkartochten op Terschelling.

contact


activiteiten terschelling

 
September 2019Tweedaagse training
– Begin september

Begin september komt een bedrijf binnen de plastic industrie naar Ieders Plak voor een tweedaagse training op het gebied van duurzaamheid.

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten terschellingInspiratie opdoen
– Dinsdag 3 september

Een landelijk werkende gebiedsontwikkelaar zoekt inspiratie op Terschelling en strijkt neer bij Ieders Plak voor een inspirerende sessie op ons mooie eiland.

Meer weten over een inspiratie sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Yoga & Bootcamp
– Donderdag 12 t/m zondag 15 september

Het nieuwe eilander festival Eilân heeft – onder voorbehoud – Ieders Plak gevraagd tijdens het festival lessen yoga en bootcamp te geven bij het duinmeertje van Hee. Binnenkort meer informatie!

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Yoga op locatie
– Zaterdag 21 september

Op zaterdag 21 september geven we een les yoga aan een groep medewerkers van het bedrijf THL Travel. Afhankelijk van het weer zullen we of binnen de les geven, in onze mooie Boszaal, of buiten op een locatie naar keuze: bos, strand, duin, veld…. Van alles is mogelijk.

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Springtij 2019
– Donderdag 26 t/m zaterdag 28 september

Voor de tiende editie van het Springtij Forum is Ieders Plak weer één van de locaties voor lezingen, presentaties en workshops. Net als vorig jaar fungeert Mireille Wiegman (initiatiefnemer van Ieders Plak) ook weer als productiemanager van het evenement op Terschelling. Dit doet zij samen met een team van enthousiaste eilanders.

Ruim 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen op het Springtij Forum met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie.

Ook een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 
Oktober 2019Yin Yoga weekend
– Vrijdag 25 t/m zondag 27 oktober

Simple Yoga, Food, Wellness@work en Hartcontact organiseren voor de tweede maal bij en samen met Ieders Plak een yogaweekend. Het weekend zal bestaan uit – natuurlijk – yogalessen, (kook)workshops, lekker en gezond eten en allerlei activiteiten op het gebied van yoga, meditatie en ontspanning.

Ook interesse in een yogaweekend bij Ieders Plak? We nemen met liefde alle zorg hiervoor totaal uit handen of denken graag met je mee in de opzet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact 

 
November 2019Yoga op locatie
– Zaterdag 9 november

Op zaterdag 9 november geven we een les yoga aan een damesdispuut bij de accommodatie waar de dames verblijven. Dat wordt heerlijk wakker worden en geen fietstochten naar West te hoeven ondernemen. Ieders Plak komt gewoon op locatie!

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Festival der Creativiteitsorde
– November 2019

Een driedaags evenement voor 150 personen op het gebied van creatief denken door het Consortium voor Innovatie waarbij Ieders Plak als thuisbasis fungeert.

Er is een grote roep om meer creativiteit. Het wordt genoemd als een van de belangrijkste 21’ste -eeuwse vaardigheden.  De urgentie wordt door bedrijfsleven en wetenschap aangegeven. ‘Creativiteit is een hot topic in onderwijs, organisaties en ministeries. Het is een onderwerp waar we eigenlijk niet omheen kunnen, toch is er relatief weinig aandacht voor een andere manier van leren denken en omgaan met bestaande kennis’, aldus psychologe Simone Ritter .

Organisaties hebben behoefte aan creativiteit. Die kan gerealiseerd worden door creatiever personeel, door een innovatie lab of door het beter toepassen van creatieve processen zoals co-creatie.

Met het Festival der CreativiteitsOrde levert het Consortium voor Innovatie daar een praktische en ambitieuze bijdrage aan. De deelnemers worden getraind in het faciliteren van processen creatief probleem oplossen. Gelijkgezinden komen bij elkaar die in Nederland een beweging in gang kunnen zetten.

Voor meer info kun je terecht op de website.

contact 

 

 
Toekomst…Lifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

In het najaar wordt op een avond het Ieders Plak ‘inspiratie event’ georganiseerd! Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van deze eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Alvast opgeven? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: in overleg

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, plan dan je datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner