Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
September 2018


Yoga Retreat
– Dinsdag 11 t/m vrijdag 14 september

Dhristi journeys organiseert allerlei yogavakanties en -retreats. In september komen de yogi’s naar Ieders Plak. Lees hier meer over deze retreat en organisatie.

Interesse in het retreat of om je eigen retreat met/bij Ieders Plak te organiseren? Neem contact op voor meer informatie. We denken graag met je mee in de opzet.

contact

Kinder kickboksen gaat door!
– proeflessen 13&20 sept.

Hebben jullie ook zin om te komen kickboksen? Op donderdag 13 en 20 september kun je komen proberen. We starten 15.30 uur bij Ieders Plak op West-Terschelling. Fijn als je je opgeeft voor de proefles zodat we een verwachting hebben, beslis je last minute? Geen probleem, stap dan gewoon binnen!

De les is bedoeld voor jeugd vanaf 6 jaar en wordt gegeven door Martijn Winnen (heeft jarenlange vechtsport ervaring). Ben je enthousiast en wil je meedoen? Dan gaat daarna het seizoen in (vanaf 27 sept.). De kosten zijn: €195,- voor 28 lessen. Met kickboksen werken we aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en conditie. Handschoenen gebruiken we pas na een tijdje en er zijn een aantal paar tijdelijk beschikbaar bij Ieders Plak.

Opgeven of vragen? Dan kunt u ons bereiken via: info@iedersplak.nl of: 0562450942
p.s. papa en mama kunnen ook gezellig komen sporten. Bij voldoende animo kunnen we parallel aan de kickboksles voor de kinderen een sportles organiseren voor de ouders. Interesse? Meld je aan en/of neem ter les-inspiratie alvast een kijkje op www.iedersplak.nl/rooster.

Contact

Hart for Her op bezoek
– zaterdag 15 september

Bij Hart For Her (gevestigd in meerdere landelijke sportscholen) doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Een 30 minuten workout voor de vrouw. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf.

De vestiging uit Leerdam komt naar Ieders Plak voor een dansles! Ook een georganiseerde les, training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

Contact


activiteiten ieders plakWay of Nature op bezoek
– zondag 9 t/m vrijdag 14 september

Voor de organisatie Way of Nature verzorgen we dit jaar voor de derde keer biologische catering (ontbijt, lunch, diner) tijdens hun verblijf in de natuur van Terschelling! En wanneer het (erg) slecht weer is, gebruikt de groep Ieders Plak als binnenlocatie. 

Deze groep gebruikt de natuur van Terschelling als inspiratie voor leiderschap. Dat kan natuurlijk ook voor jouw team. Meer weten over deze opties voor eigen ideeën, workshops of projecten? We denken graag met je mee!

Contact


activiteiten terschellingYoga les
– Zondag 16 september

Ieders Plak organiseert voor dia-badass twee keer een les yoga bij Ieders Plak of op een mooie plek in de natuur van Terschelling. Fijn als start van de dag of heerlijk om op te slapen.

Dia-badass richt zich op uitjes voor een specifieke doelgroep: jonge en actieve diabetici. Ook iets voor jou? Het is mogelijk voor bedrijfsuitjes, maar daarnaast zeker ook voor particulieren.

contact


activiteiten terschellingSpringtij 2018
– 27-29 september

Voor de negende editie van het Springtij Forum is Ieders Plak weer één van de locaties voor lezingen, presentaties en workshops. Dit jaar fungeert Mireille Wiegman (initiatiefnemer van Ieders Plak) als productiemanager van het evenement op Terschelling. Dit doet zij samen met een team van enthousiaste eilanders.

Ruim 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen op het Springtij Forum met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie.

Ook een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten

 
Najaar…Lifestyle avond ‘Suikers’
– Najaar 2018

In het najaar wordt op een avond het Ieders Plak ‘inspiratie event’ georganiseerd! Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van deze eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Alvast opgeven? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact


activiteiten terschellingEen stap verder in duurzaamheid
– Najaar 2018

Het internationaal werkend ingenieursbureau Tauw komt weer naar Ieders Plak voor een 3-daagse op gebied van duurzaamheid. Deze sessie wordt ook begeleid samen met Bureau Basalt op basis van het u-proces.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact 
2019…Creatief denken
– Mei

ROC’s komen naar Ieders Plak voor een sessie creatief denken.
Binnenkort meer info.

contact


activiteiten ieders plakDriedaagse sessie
– November

Een driedaags evenement op het gebied van creatief denken waarbij Ieders Plak mogelijk als thuisbasis fungeert.
Binnenkort meer info.

contact


activiteiten ieders plak

 
Toekomst…Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: therapieretraite.nl

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, kijk dan voor een geschikte datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner