Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
april 2018Nieuwe eilander art expositie
– Van april t/m mei

We hebben een nieuwe exposant! Van januari t/m maart konden we genieten van de vilten kunstwerken van Alie Oosterloo, dankjewel Alie! Laura Conijn neemt vanaf april het stokje open en exposeert bij Ieders Plak t/m juni met haar mooie foto’s van het eiland. Lees hier alvast meer, maar kom vooral langs om de nieuwe Eilander Art expositie te bewonderen.

Ook exposeren bij Ieders Plak? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten ieders plakFlang in de pan op bezoek
– Maandag 9 april

Kookstudio Flang in de pan strijkt neer bij Ieders Plak voor een kookworkshop. De kookworkshop wordt gegeven voor de artsen van een ziekenhuis in Nederland. 

Ook een kookworkshop – georganiseerd of zelf organiseren – bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten ieders plakBedrijfstraining
– Vrijdag 13 april (en vrijdag 23 februari)

Medewerkers van De Stilen op West-Terschelling komen bij Ieders Plak op bezoek voor een bedrijfstraining. De medewerkers oefenen en ervaren wat het betekent te leven met rollator en rolstoel. Deze sessie wordt begeleid door de Keerzijde.

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten terschellingBedrijfssessie
– Maandag 16 April 2018

In april komt De Bouwvereniging uit Harlingen voor één of twee dagen naar Ieders Plak. Centraal staan thema’s als: ‘plan-do-check-act-cirkel afmaken’, ‘jezelf positioneren ten opzichte van je stakeholders’ en ‘welke verbindingen ga je met wie aan?’ Deze sessie wordt begeleid door Bureau Basalt.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten terschellingKickboksen voor kinderen & jeugd
– Proefles donderdag 19 april

Kickboksen voor kinderen en jeugd is terug! Lol hebben en tegelijkertijd de sociale en fysieke weerbaarheid van je kind, puber een zetje geven? Op donderdag 19 april starten we met een gratis proefles. Kosten: 10x voor €65. Tijden: kinderen tot 11/12 jaar: don. 15.30, jeugd vanaf 11/12 jaar: don. 16.45.

Opgeven? Bel (0562 – 450942), mail of kom langs.

contact


activiteiten terschellingYoga & Muziek
– Zondag 22 april 19.30

Yoga en Muziekavond (het derde inspiratie event) bij Ieders Plak. Eerste avond (try out) gratis op zondag 22 april om 19:30 door MikaYoga. Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

Een dik uur op je yogamat ontspannen met (voor iedereen geschikte) yoga oefeningen, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Een magische ervaring. Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

contact


activiteiten terschellingCursus ‘womanpower’
– Proefles woensdag 25 april 19.30

Kickboksen is populair op Terschelling, ook bij de vrouwen. Bij Ieders Plak starten wij dan ook op speciaal verzoek een ‘womanpower’ cursus (minimaal 6 deelnemers). Proefles: woensdagavond 25 april, 19.30 uur. Start cursus: woensdagavond 2 mei 19.30 uur.

Tien lessen voor €75,-. Kosten voor onze abonnementhouders: €50,-.
De cursus is bedoeld voor beginners en licht gevorderden. Voor alle meiden en vrouwen vanaf 16 jaar t/m 50+. Verleg je grenzen op een gezonde manier en houd er ook nog een getraind lichaam aan over. Conditie, techniek en een uitdaging voor lichaam en geest. Aanmelden of meer info? Bel (0562 – 450942) of mail voor meer informatie.

contact


activiteiten terschelling

 
Mei 2018Tweede editie ‘stoppen met roken’
– Start: dinsdag 8 mei

Samen met praktijk Maaike Buurman en (facultatief) gewichtsconsulent Japke van Leunen organiseren we wederom een cursus ‘stoppen met roken’. Deze tweede editie start op 8 mei en duurt 4 weken.

Het programma bevat onder andere: individuele hypnotherapie sessies, wekelijkse sportles speciaal voor dit programma en onbeperkt sporten, wekelijkse groepsbijeenkomst, met in de startweek voorlichting door huisarts, individueel voedingsadvies (facultatief), groepsupport-app & telefonische nazorg momenten.

Meer info of interesse? Bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

Contact


activiteiten ieders plak

 
September 2018Workshop Sacred Dance
– zaterdag 8 september 10:00 – 17:00

Nog een Ieders Plak inspiratie event! Joke Vuurboom organiseert op zaterdag 8 september een workshop ‘Sacred Dance’ bij Ieders Plak. ‘Als ik dans, ben ik in mijn element. Voel ik mij verbonden, met het grote geheel.’ Dit is de lijfspreuk van Joke Vuurboom, gediplomeerd sacraal dansdocente sinds 1995. Al ruim 20 jaar geeft ze les in binnen- en buitenland.

Van 10.00 -17.00 uur (incl. pauzes en lunch) biedt Joke Sacred Dance aan. Eenvoudige, meestal meditatieve kringdansen op verschillende soorten muziek: klassiek, eigentijds, folklore. Je hoeft geen danservaring te hebben om mee te kunnen doen. Het gaat om de beleving; des te eenvoudiger de passen, des te meer kom je bij je gevoel. Ook is het niet aan leeftijd gebonden. Kosten volgen z.s.m.

Meer weten of opgeven? Neem contact met ons op!

Contact


activiteiten ieders plakHart for Her op bezoek
– zaterdag 15 september

Bij Hart For Her (gevestigd in meerdere landelijke sportscholen) doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Een 30 minuten workout voor de vrouw. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf.

De vestiging uit Leerdam komt naar Ieders Plak voor een dansles! Ook een georganiseerde les, training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

Contact


activiteiten ieders plakWay of Nature op bezoek
– zondag 9 t/m vrijdag 14 september

Voor de organisatie Way of Nature verzorgen we dit jaar voor de derde keer biologische catering (ontbijt, lunch, diner) tijdens hun verblijf in de natuur van Terschelling! En wanneer het (erg) slecht weer is, gebruikt de groep Ieders Plak als binnenlocatie. 

Deze groep gebruikt de natuur van Terschelling als inspiratie voor leiderschap. Dat kan natuurlijk ook voor jouw team. Meer weten over deze opties voor eigen ideeën, workshops of projecten? We denken graag met je mee!

Contact


activiteiten terschellingYoga les
– Zondag 16 en 23 september

Ieders Plak organiseert voor dia-badass twee keer een les yoga bij Ieders Plak of op een mooie plek in de natuur van Terschelling. Fijn als start van de dag of heerlijk om op te slapen.

Dia-badass richt zich op uitjes voor een specifieke doelgroep: jonge en actieve diabetici. Ook iets voor jou? Het is mogelijk voor bedrijfsuitjes, maar daarnaast zeker ook voor particulieren.

contact


activiteiten terschellingSpringtij 2018
– 27-29 september

Voor de negende editie van het Springtij Forum is Ieders Plak weer één van de locaties voor lezingen, presentaties en workshops.

Ruim 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen op het Springtij Forum met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie.

Ook een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten

 
Najaar…Lifestyle avond ‘Suikers’
– Najaar 2018

In het najaar wordt op een avond het Ieders Plak ‘inspiratie event’ georganiseerd! Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van deze eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Alvast opgeven? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact


activiteiten terschellingEen stap verder in duurzaamheid
– Najaar 2018

Het internationaal werkend ingenieursbureau Tauw komt weer naar Ieders Plak voor een 3-daagse op gebied van duurzaamheid. Deze sessie wordt ook begeleid samen met Bureau Basalt op basis van het u-proces.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact 
Toekomst…Bedrijfssessie / -training
– 2018

Een innovatieve bibliotheek uit Delft komt naar Ieders Plak en gaat zich bezinnen op een vernieuwde rol als zelfsturende organisatie. Deze sessie wordt tevens begeleid in samenwerking met Bureau Basalt.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten

 Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: therapieretraite.nl

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, kijk dan voor een geschikte datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner