Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
Mei 2019(S)topperscafé
– Woensdag 15 mei

(S)topperscafé op woensdag om 20.30 uur. Gestopt met roken of wil je stoppen? Elkaar ontmoeten, ondersteunen en ervaringen uitwisselen. Met koffie, thee of frisje. Graag opgeven vóór de woensdag om 12.00 uur bij Maaike Buurman via 06-55337167.

contact

Yoga op locatie
– Zaterdag 18 mei

Voor een groep dames die op vakantie zijn op Terschelling organiseren we vanuit Ieders Plak een les yoga op locatie. Bij mooi weer kunnen we zomaar midden in de natuur staan.

Ook een sportles op locatie? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

contact

Creatief denken
– Mei 2019

ROC’s komen naar Ieders Plak voor een sessie creatief denken.
Binnenkort meer info.

contact


activiteiten terschelling

 

 
juli 2019Surf & Yoga
– In de maanden juli en augustus 2019

NIEUW! In de maanden juli en augustus bieden Surfvillage Terschelling en Ieders Plak Surf & Yoga aan. Op dinsdag & donderdag, van 2 juli t/m 29 augustus bij West aan Zee: 10.00 uur yoga* (45min.) 11.00 uur surfles (45 min.) Kosten: €30,- p/p. Boeken kan via Surfvillage Terschelling.

*Bij slecht weer is de yoga om 09.30 uur binnen. Je ontvangt dan tijdig een berichtje met de locatie.

contact 
Toekomst…Driedaagse sessie
– November 2019

Een driedaags evenement op het gebied van creatief denken waarbij Ieders Plak mogelijk als thuisbasis fungeert.
Binnenkort meer info.

contact


activiteiten ieders plakLifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

In het najaar wordt op een avond het Ieders Plak ‘inspiratie event’ georganiseerd! Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van deze eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Alvast opgeven? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: therapieretraite.nl

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, kijk dan voor een geschikte datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner