Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is of bekijk ons rooster voor het kinderprogramma in de schoolvakanties en onze sportlessen. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 
Oktober 2020Programma herfstvakantie
– Zaterdag 10 ™ 25 oktober

In de herfstvakantie kun je meedoen aan allerlei (kinder-)activiteiten of sportlessen. Denk aan met het hele gezin luisteren naar Terschellinger sagen gecombineerd met maaltijdsoep. Of maak een Pompoenlantaarn. Dans mee met Dans Zee (3 ™ 7 jr) of kom (bij slecht weer) spelen in ons Speelcafé (™ 6/7 jr). En natuurlijk kun je ook weer terecht in het Stoerbos.

Meer weten of boeken? Kijk op ons rooster, bel of kom langs.

contact

 


 
November 2020Lezing reflexintegratie
– Data nader te bepalen

Edith de Witt-Roos van MINDEdit geeft bij Ieders Plak twee keer een lezing over reflexintegratie. In verband met de coronamaatregelen is deze in november niet doorgegaan. Zodra er nieuwe data is lees je deze hier. 

Voor kinderen, jongeren én volwassenen die optimaal gebruik willen leren maken van hun fysieke en cognitieve mogelijkheden door een sterke neurologische basis. Reflexintegratie volgens o.a de Masgutova- Methode (MNRI) en ondersteuning bij een visuele leerstijl m.b.v. de Kernvisiemethode.

Grip op ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Uiteenlopende uitdagingen vanuit de basis aanpakken en daarmee een goed neurologische fundament neerzetten voor verdere ontwikkeling en optimaal functioneren, op zowel motorisch, emotioneel als cognitief gebied.

contact

 


 

 
Toekomst…Lifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

Een avond bij Ieders Plak tijdens een ‘inspiratie event’. Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van de eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Interesse, vragen, ideeën of meedoen? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Happy Healthy Sunday
– Data volgt…

Verleg je grenzen en geef je Body, Mind en Soul een boost op zondag 22 november. Van 11.00 tot 16.00 verwelkomen we je bij Ieders Plak (Sportlaan 9) voor workshops, proeverijen, inspiratie, sport, warmte, ontmoetingen, beauty, lezingen en veel meer… Entree: €2,50 per persoon. Vorig jaar was het een enorm succes!

Benieuwd naar Happy Healthy Sunday van vorig jaar? Bekijk het verslag (deel 1) van Terschelling TV hier terug (vanaf 23.31 min.) en deel 2 (vanaf 41.13 min.). Wil je meedoen aan de editie van dit jaar en de bezoekers iets aanbieden? Neem contact op met de organisatie van The Big Spring.

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: in overleg

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, plan dan je datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner