Activiteiten Ieders Plak Terschelling

Activiteiten op Terschelling

Ieders Plak heeft veel te bieden. Bekijk onze activiteiten kalender wat er zoal te doen is. In het activiteiten archief kun je daarnaast een kijkje nemen welke activiteiten reeds zijn georganiseerd. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

Archief

 

 
DecemberCircuit Fitness
– Nieuwe les vanaf december!

Kracht, Conditie & Core. Een nieuwe les op de zaterdagmorgen 10.00 uur. Een full body workout waarin je op eigen niveau traint. Conditie en alle grote spiergroepen komen aan bod. Geschikt voor iedereen! Of je nu beginnend of gevorderd bent.

contact


activiteiten ieders plak

 

 

 
Januari 20192019 jouw jaar?
– Start voordelig in december 2018 of januari 2019

Met jouw inzet en onze begeleiding maak je in 10 weken het verschil!
Pakket: Personal Training (20x), Leefstijl Coaching en incl. gratis Small Group Training, lessen en vrij trainen. Totaal: €875,- (i.p.v. €1025,-) bij start in dec.2018/jan.2019.

Bel of mail info@iedersplak.nl voor een afspraak met Rowan of Roy bij Ieders Plak.

contact

Beginnerscursus Yoga
– Nieuwe vanaf januari 2019!

Vijf keer op vrijdag: 11, 18 & 25 jan. om 19.30 uur, 1 feb in de ochtend (tijd z.s.m. bekend) & 8 feb. om 19.30 uur. Wil je meedoen? Alleen op inschrijving (info@iedersplak.nl / 0562-450942), max 10 personen. Bij minimaal 5 personen gaat de cursus door. Kosten: €50,-. Voor abonnementhouders: €40,-.

contact


activiteiten terschellingGratis Sport Proeverij
– Zaterdag 19 januari 10.00 – 12.00 uur

Save the date! Zaterdag 19 januari organiseren we weer een (gratis!) sportproeverij. Van 10.00 – 12.00 uur kun je alle sportlessen gratis uitproberen.

Alle lessen komen aan bod zodat je aan alle lessen mee kunt doen om te kijken of het iets voor je is.  We sluiten de proeverij af met een hapje en een drankje. Graag wel van te voren opgeven.

contact


activiteiten terschellingACTIE: Bring a friend
– Zaterdag 19 januari t/m zaterdag 26 januari

Van 19 t/m 26 jan. geldt de ‘BRING A FRIEND’ actie. Neem je vriend, vriendin, familielid of collega mee naar Ieders Plak en sport 2 voor de prijs van 1! Heb je een sportabonnement? Dan mag je in deze periode een gratis introducé meenemen.

contact


activiteiten terschelling

 

 
Toekomst…Creatief denken
– Mei 2019

ROC’s komen naar Ieders Plak voor een sessie creatief denken.
Binnenkort meer info.

contact


activiteiten terschellingDriedaagse sessie
– November 2019

Een driedaags evenement op het gebied van creatief denken waarbij Ieders Plak mogelijk als thuisbasis fungeert.
Binnenkort meer info.

contact


activiteiten ieders plakLifestyle avond ‘Suikers’
– een wens in de toekomst

In het najaar wordt op een avond het Ieders Plak ‘inspiratie event’ georganiseerd! Een gezellige leer-, proef- ontdek- en vraag-avond! Het thema van deze eerste avond is: suikers: welke zijn om te zoenen en welke niet! Dat organiseren we samen met de Bionier, gewichtsconsulent Japke van Leunen en huisarts Esther Ronner. Kosten €15,-

Datum volgt z.s.m.! Alvast opgeven? Dat kan; bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

contact

Therapie Retraite bij Ieders Plak
– Data: therapieretraite.nl

Wat is er heerlijker dan er even helemaal alleen tussenuit te gaan en te ontspannen? Om goed verzorgd te worden, bovendien verwend te worden en ook nog therapie te krijgen?  Zonder partner, kinderen, werk en dagelijkse zorgen. Kortom: een paar dagen voor jezelf.

Ben je ook toe aan een volledig verzorgde 5-daagse therapie retraite op Terschelling, kijk dan voor een geschikte datum op www.therapieretraite.nl

Buurman & de Rooij bieden je i.s.m. Ieders Plak een persoonlijke reset. In onze 5-daagse therapie retraite op Terschelling zit echt alles wat je nodig hebt om inzicht te krijgen in je probleem en daarmee de oplossing te vinden. Te midden van de prachtige natuur en rust van Terschelling ga je jezelf helemaal “scannen”, waar nodig opruimen, “defragmenteren”, blokkades opheffen en opnieuw opstarten. Omdat dit ook best een klus is leggen wij jou ondertussen in de watten met heerlijk biologisch eten, wandelingen, meditaties en ontspanningsoefeningen. Kortom: een compleet en effectief programma voor lichaam en geest.

contact


Activiteiten Ieders Plak Terschelling


 

full-width-banner