Activiteiten archief Ieders Plak Terschelling

Activiteiten archief 2018

Benieuwd wat zoal georganiseerd is dit jaar? Neem een kijkje in ons activiteiten archief hieronder. Activiteiten georganiseerd in 2017 en ouder vind je daarnaast in ons extra activiteiten archief. En heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

 

 

 
Januari 2018Actie Ieders Plak & de Dôbe
– t/m 31 januari 2018

Samen met zwembad de Dôbe heeft Ieders Plak een actie op touw gezet. Via huis aan huis bezorging zijn de actieflyers rondgebracht. Aan de ene kant een actie van de Dôbe (1x gratis les banen zwemmen of 1x gratis aqua sport activiteit), aan de andere kant een actie van Ieders Plak (1x 2e persoon gratis naar les of €10,- korting op Personal Training). Tegen inlevering van de coupon is deze actie geldig t/m 31 jan. 2018. 

contact


activiteiten ieders plakGezocht door Ieders Plak!
– Nieuwe instructeur voor 2018

We zijn op zoek naar enthousiaste (indoor) fietsers (RPM/Cycle) e/o bodypumpers om ons team te versterken; man of vrouw. Heb je affiniteit met sporten en lesgeven? Wil je je verder ontwikkelen zodat je uiteindelijk zelfstandig indoor cycling/spinning/rpm of bodypump kunt geven bij Ieders Plak? Wil je meer weten? Stuur dan uiterlijk 7 jan een mailtje. Dan nemen we contact met je op! Esther, Wanda, Mireille

contact


Activiteiten Ieders PlakNieuwjaarsdag Pump
– Maandag 1 januari 20:00

HAPPY NEW YEAR! Start jouw nieuwe jaar met Bodypump.
Uitgeblust op 1 januari? Kom ‘s avonds lekker sporten! Dat kan tijdens de Bodypump 20.00! Schrijf je wel even online in, want bij minimaal 8 aanmeldingen gaat de les door.

contact


activiteiten terschelling

 
februari 2018Op bezoek
– Vrijdag 9 februari

Een nationale organisatie op het gebied van duurzaamheid buigt zich bij Ieders Plak over haar toekomst. Ze trekken zich terug in een van de mooie ruimtes voor brainstorm en bezinning.

Ook een een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet van de training, workshop of vergadering.

contact


activiteiten Terschelling

 
maart 2018Cursus ‘stoppen met roken’
– Start: 5 maart

Onder de paraplu Ieders Plak Inspiratie organiseren we allerlei activiteiten, events en cursussen. De eerste is een cursus stoppen met roken. Wil jij stoppen met roken maar heb je een steun in de rug nodig? Samen met praktijk Maaike Buurman en gewichtsconsulent Japke van Leunen starten we deze cursus. Start: 5 maart, duur: 4 weken.

Dit vierweekse programma omvat: drie individuele hypnotherapie sessies, wekelijkse sportles speciaal voor dit programma en onbeperkt sporten, wekelijkse groepsbijeenkomst, met in de startweek voorlichting door huisarts, individueel voedingsadvies, groepsupport-app en twee telefonische nazorg momenten.

Wil je graag meer informatie over deze cursus en over mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

contact

Een stap verder in duurzaamheid
– 13 t/m 15 maart

De manager duurzaamheid van het internationaal werkend ingenieursbureau Tauw komt weer naar Ieders Plak voor een ‘Workation‘ om te werken aan zijn programma Duurzaamheid. Deze sessie wordt ook begeleid samen met Bureau Basalt op basis van het u-proces.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact


activiteiten terschellingDans Special
– Start: woensdag 21 maart 18:45

De Dans Special is terug! Vanaf 21 maart t/m 11 april kun je, elke woensdag 18:45, weer swingen op de leukste muziek. Ervaring is echt niet nodig, iedereen kan meedoen. Swing je (weer) mee? Vanaf 6 personen gaan we van start; dus geef je op! Via het online lesrooster, telefoon (0562 – 450942), mail of FB.

contact


activiteiten terschellingKickboks seminar
– Vrijdag 29 maart 19.30 – 21.30

We pakken goed uit onder de vlag Ieders Plak inspiratie! Nummer 2: Op 29 maart komt kickbokslegende Andre Mannaart (viervoudig wereldkampioen) naar Terschelling, Ieders Plak voor een 2 uur durend seminar. Hier wil je bij zijn! Kosten €20. Geef je op via telefoon (0562 – 450942) of mail.

contact


activiteiten ieders plakKookworkshop/demo Rederij Doeksen
– 24 Maart 2018

Ieders Plak organiseert tijdens de sportdag van Rederij Doeksen een gezonde kookworkshop/kookdemo!

Ook een georganiseerde sportdag, training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 
april 2018Nieuwe eilander art expositie
– Van april t/m mei

We hebben een nieuwe exposant! Van januari t/m maart konden we genieten van de vilten kunstwerken van Alie Oosterloo, dankjewel Alie! Laura Conijn neemt vanaf april het stokje open en exposeert bij Ieders Plak t/m juni met haar mooie foto’s van het eiland. Lees hier alvast meer, maar kom vooral langs om de nieuwe Eilander Art expositie te bewonderen.

Ook exposeren bij Ieders Plak? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten ieders plakFlang in de pan op bezoek
– Maandag 9 april

Kookstudio Flang in de pan strijkt neer bij Ieders Plak voor een kookworkshop. De kookworkshop wordt gegeven voor de artsen van een ziekenhuis in Nederland. 

Ook een kookworkshop – georganiseerd of zelf organiseren – bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten ieders plakBedrijfstraining
– Vrijdag 13 april (en vrijdag 23 februari)

Medewerkers van De Stilen op West-Terschelling komen bij Ieders Plak op bezoek voor een bedrijfstraining. De medewerkers oefenen en ervaren wat het betekent te leven met rollator en rolstoel. Deze sessie wordt begeleid door de Keerzijde.

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Bedrijfssessie
– Maandag 16 April 2018

In april komt De Bouwvereniging uit Harlingen voor één of twee dagen naar Ieders Plak. Centraal staan thema’s als: ‘plan-do-check-act-cirkel afmaken’, ‘jezelf positioneren ten opzichte van je stakeholders’ en ‘welke verbindingen ga je met wie aan?’ Deze sessie wordt begeleid door Bureau Basalt.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten terschellingKickboksen voor kinderen & jeugd
– Proefles donderdag 19 april

Kickboksen voor kinderen en jeugd is terug! Lol hebben en tegelijkertijd de sociale en fysieke weerbaarheid van je kind, puber een zetje geven? Op donderdag 19 april starten we met een gratis proefles. Kosten: 10x voor €65. Tijden: kinderen tot 11/12 jaar: don. 15.30, jeugd vanaf 11/12 jaar: don. 16.45.

Opgeven? Bel (0562 – 450942), mail of kom langs.

contact


activiteiten terschellingYoga & Muziek
– Zondag 22 april 19.30

Yoga en Muziekavond (het derde inspiratie event) bij Ieders Plak. Eerste avond (try out) gratis op zondag 22 april om 19:30 door MikaYoga. Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

Een dik uur op je yogamat ontspannen met (voor iedereen geschikte) yoga oefeningen, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Een magische ervaring. Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

contact


activiteiten terschellingCursus ‘womanpower’
– Proefles woensdag 25 april 19.30

Kickboksen is populair op Terschelling, ook bij de vrouwen. Bij Ieders Plak starten wij dan ook op speciaal verzoek een ‘womanpower’ cursus (minimaal 6 deelnemers). Proefles: woensdagavond 25 april, 19.30 uur. Start cursus: woensdagavond 2 mei 19.30 uur.

Tien lessen voor €75,-. Kosten voor onze abonnementhouders: €50,-.
De cursus is bedoeld voor beginners en licht gevorderden. Voor alle meiden en vrouwen vanaf 16 jaar t/m 50+. Verleg je grenzen op een gezonde manier en houd er ook nog een getraind lichaam aan over. Conditie, techniek en een uitdaging voor lichaam en geest. Aanmelden of meer info? Bel (0562 – 450942) of mail voor meer informatie.

contact


activiteiten terschelling

 
Mei 2018Yoga & Muziek
– Vrijdag 4 mei 19.30

Yoga en Muziekavond bij Ieders Plak. Eerste avond (try out) gratis op zondag 22 april om 19:30 door MikaYoga. Een dik uur op je yogamat ontspannen met (voor iedereen geschikte) yoga oefeningen, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Een magische ervaring. Deze avond wordt gecombineerd met stilte tijdens de dodenherdenking. Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

contact


activiteiten terschellingTweede editie ‘stoppen met roken’
– Start: dinsdag 8 mei

Samen met praktijk Maaike Buurman en (facultatief) gewichtsconsulent Japke van Leunen organiseren we wederom een cursus ‘stoppen met roken’. Deze tweede editie start op 8 mei en duurt 4 weken.

Het programma bevat onder andere: individuele hypnotherapie sessies, wekelijkse sportles speciaal voor dit programma en onbeperkt sporten, wekelijkse groepsbijeenkomst, met in de startweek voorlichting door huisarts, individueel voedingsadvies (facultatief), groepsupport-app & telefonische nazorg momenten.

Meer info of interesse? Bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

Contact


activiteiten ieders plak
Lab Vlieland op bezoek
– Vrijdag 18 mei

De handelsmissie van Lab Vlieland gebruikt Ieders Plak voor een bijeenkomst met diner waarin ze duurzame start ups koppelen aan Terschellinger ondernemers die willen innoveren. Lees hier voor meer info over Lab Vlieland.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet.

Contact


Bedrijfstraining
– Vrijdag 25 mei

Medewerkers van De Stilen op West-Terschelling komen terug bij Ieders Plak. Wederom voor een bedrijfstraining. De medewerkers oefenen en ervaren wat het betekent te leven met rollator en rolstoel. Deze sessie wordt begeleid door de Keerzijde.

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten terschelling

 
Juni 2018Lach workshop met Harriet van Ellen
– Woensdag 20 juni (Oerol)

Tijdens Oerol 2018 kun jij je opgeven voor een lachworkshop op Terschelling bij Ieders Plak.
Heerlijk lekker samen bevrijdend lachen. Samen oefeningen doen om de lach weer een grotere plek in je leven te geven. Met jou lach maken we de wereld mooier omdat er niets meer ontwapenend is dan lachen. Het is universeel, het verbindt, maakt blij en is ook nog heel gezond en sportief.

De workshop vindt plaats op woensdag 20 juni 2018 om 13.00 uur en durt tot 14.30. Kosten: €15,- p/p. Deze workshop is tot stand gekomen in samenwerking Mireille Wiegman van Ieders Plak en Helma van Dam.

contact


activiteiten ieders plakYoga & (plenaire) sessies
– Donderdag 21 en vrijdag 22 juni

Het bedrijf &Samhoud komt naar Ieders Palk voor een yogales (21 juni) en een aantal plenaire sessies (22 juni) voor aparte bedrijfsonderdelen waaronder sterrenrestaurant Moshik Restaurant.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact

Yoga & Muziek
– Zaterdag 30 juni 19.30

Yoga en Muziekavond bij Ieders Plak. Je ontspant een dik uur op je yogamat met yoga oefeningen die voor iedereen geschikt zijn, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Yoga oefeningen met live muziek is een magische ervaring. Kosten: €15,- pp.

Mika deelt een rustige vorm van Hatha Yoga met je. Het gaat om pure ontspanning, dus ze geeft op deze avonden vooral poses in lighouding. Het ene moment ervaar je stilte, het volgende moment lig je in een ruimte vol klanken. We eindigen altijd met een laaaaaange ontspanning, daarna in stilte thee en pure chocolade. Dubbel geluk. Want niet alleen yoga maakt een gelukshormoon aan, het schijnt dat pure chocolade hetzelfde effect heeft! Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

contact


activiteiten terschelling

 
Juli 2018Nieuwe eilander art expositie
– Van juli t/m september

We hebben een nieuwe exposant! Van april t/m mei konden we genieten van de foto’s van Laura Conijn, dankjewel Laura! Jacoba de Graaf-Meuldijk neemt vanaf juli het stokje open en exposeert bij Ieders Plak t/m juni met haar mooie foto’s met Terschelling als inspiratie. Lees hier alvast meer, maar kom vooral langs om de nieuwe Eilander Art expositie te bewonderen.

Ook exposeren bij Ieders Plak? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten ieders plakCoaching driedaagse
– Woensdag 11 t/m vrijdag 13 juli

Meer info volgt.

contact


activiteiten ieders plakYoga & Muziek
– Vrijdag 27 juli 19.30

Yoga en Muziekavond bij Ieders Plak. Je ontspant een dik uur op je yogamat met yoga oefeningen die voor iedereen geschikt zijn, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Yoga oefeningen met live muziek is een magische ervaring. Kosten: €15,- pp.

Mika deelt een rustige vorm van Hatha Yoga met je. Het gaat om pure ontspanning, dus ze geeft op deze avonden vooral poses in lighouding. Het ene moment ervaar je stilte, het volgende moment lig je in een ruimte vol klanken. We eindigen altijd met een laaaaaange ontspanning, daarna in stilte thee en pure chocolade. Dubbel geluk. Want niet alleen yoga maakt een gelukshormoon aan, het schijnt dat pure chocolade hetzelfde effect heeft! Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

contact


activiteiten terschelling

 
Augustus 2018Yoga & Muziek
– Vrijdag 10 en vrijdag 31 augustus 19.30

Yoga en Muziekavond bij Ieders Plak, twee keer deze maand! Je ontspant een dik uur op je yogamat met yoga oefeningen die voor iedereen geschikt zijn, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Yoga oefeningen met live muziek is een magische ervaring. Kosten: €15,- pp.

Mika deelt een rustige vorm van Hatha Yoga met je. Het gaat om pure ontspanning, dus ze geeft op deze avonden vooral poses in lighouding. Het ene moment ervaar je stilte, het volgende moment lig je in een ruimte vol klanken. We eindigen altijd met een laaaaaange ontspanning, daarna in stilte thee en pure chocolade. Dubbel geluk. Want niet alleen yoga maakt een gelukshormoon aan, het schijnt dat pure chocolade hetzelfde effect heeft! Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

contact


activiteiten terschellingDriedaagse
– Woensdag 22 t/m vrijdag 24 augustus

Het bedrijf Chasing the Hihat wil dit jaar een driedaagse op Terschelling organiseren en gebruikt Ieders Plak als basis. Doel tijdens deze dagen: de bedrijfsstrategie opnieuw bepalen.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact


activiteiten terschelling

 
September 2018


Yoga Retreat
– Dinsdag 11 t/m vrijdag 14 september

Dhristi journeys organiseert allerlei yogavakanties en -retreats. In september komen de yogi’s naar Ieders Plak. Lees hier meer over deze retreat en organisatie.

Interesse in het retreat of om je eigen retreat met/bij Ieders Plak te organiseren? Neem contact op voor meer informatie. We denken graag met je mee in de opzet.

contact


activiteiten ieders plakKinder kickboksen gaat door!
– proeflessen 13&20 sept.

Hebben jullie ook zin om te komen kickboksen? Op donderdag 13 en 20 september kun je komen proberen. We starten 15.30 uur bij Ieders Plak op West-Terschelling. Fijn als je je opgeeft voor de proefles zodat we een verwachting hebben, beslis je last minute? Geen probleem, stap dan gewoon binnen!

De les is bedoeld voor jeugd vanaf 6 jaar en wordt gegeven door Martijn Winnen (heeft jarenlange vechtsport ervaring). Ben je enthousiast en wil je meedoen? Dan gaat daarna het seizoen in (vanaf 27 sept.). De kosten zijn: €195,- voor 28 lessen. Met kickboksen werken we aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en conditie. Handschoenen gebruiken we pas na een tijdje en er zijn een aantal paar tijdelijk beschikbaar bij Ieders Plak.

Opgeven of vragen? Dan kunt u ons bereiken via: info@iedersplak.nl of: 0562450942
p.s. papa en mama kunnen ook gezellig komen sporten. Bij voldoende animo kunnen we parallel aan de kickboksles voor de kinderen een sportles organiseren voor de ouders. Interesse? Meld je aan en/of neem ter les-inspiratie alvast een kijkje op www.iedersplak.nl/rooster.

Contact

Hart for Her op bezoek
– zaterdag 15 september

Bij Hart For Her (gevestigd in meerdere landelijke sportscholen) doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Een 30 minuten workout voor de vrouw. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf.

De vestiging uit Leerdam komt naar Ieders Plak voor een dansles! Ook een georganiseerde les, training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

Contact


activiteiten ieders plakWay of Nature op bezoek
– zondag 9 t/m vrijdag 14 september

Voor de organisatie Way of Nature verzorgen we dit jaar voor de derde keer biologische catering (ontbijt, lunch, diner) tijdens hun verblijf in de natuur van Terschelling! En wanneer het (erg) slecht weer is, gebruikt de groep Ieders Plak als binnenlocatie. 

Deze groep gebruikt de natuur van Terschelling als inspiratie voor leiderschap. Dat kan natuurlijk ook voor jouw team. Meer weten over deze opties voor eigen ideeën, workshops of projecten? We denken graag met je mee!

Contact


activiteiten terschellingYoga les
– Zondag 23 september

Ieders Plak organiseert voor dia-badass een les yoga bij Ieders Plak of op een mooie plek in de natuur van Terschelling. Fijn als start van de dag of heerlijk om op te slapen.

Dia-badass richt zich op uitjes voor een specifieke doelgroep: jonge en actieve diabetici. Ook iets voor jou? Het is mogelijk voor bedrijfsuitjes, maar daarnaast zeker ook voor particulieren.

contact


activiteiten ieders plakSpringtij 2018
– 27-29 september

Voor de negende editie van het Springtij Forum is Ieders Plak weer één van de locaties voor lezingen, presentaties en workshops. Dit jaar fungeert Mireille Wiegman (initiatiefnemer van Ieders Plak) als productiemanager van het evenement op Terschelling. Dit doet zij samen met een team van enthousiaste eilanders.

Ruim 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen op het Springtij Forum met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie.

Ook een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten

 
Oktober 2018Nieuwe expositie van start
– Oktober t/m december

Vanaf 1 oktober neemt José Firet het stokje over van Jacoba de Graaf-Meuldijk. We bedanken Jacoba dat haar mooie foto’s bij Ieders Plak mochten hangen en verwelkomen de net zo mooie kunstwerken van José. 

De kunstwerken van José zijn te zien bij Ieders Plak van oktober t/m december. Kom je een kijkje nemen? Lees hier alvast meer over deze nieuwe Eilander Art Expositie.

contact

Management tweedaagse
– Woensdag 3 en donderdag 4 oktober

De organisatie Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) komt naar Terschelling voor een management tweedaagse bij Ieders Plak. Deze training verzorgt Ieders Plak in samenwerking met Liesbeth Meijer van Bureau Lucht.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket!

contact

Vergaderarrangement
– Zaterdag 6 oktober

Een lokaal ingestelde bank uit het Noorden komt met het team naar Terschelling om bij Ieders Plak te vergaderen en te brainstormen. Ze nemen plaats in een van onze ruime zalen en wij zorgen voor lunch, drankjes etc.

Ook een vergaderarrangement bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket!

contact

Bedrijfstraining
– Maandag 8 en dinsdag 9 oktober

De Gasunie, het nutsbedrijf uit het noorden, komt naar Terschelling voor een tweedaagse bedrijfstraining bij Ieders Plak. Deze training verzorgt Ieders Plak in samenwerking met Richard Dijkstra van RMD Trainingen.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket!

contact

Bedrijfsarrangement
– Woensdag 17 tot vrijdag 19 oktober

Een internationaal opererend hotelketen strijkt een paar dagen neer bij Ieders Plak voor training, vergadering en brainstormsessies. Terwijl het team zich focust op de training, verzorgt Ieders Plak de catering en de rest eromheen.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket!

contact 
NovemberDag van de mantelzorg
– Zaterdag 10 november 13.30 tot 17.00 uur

Een dag speciaal voor de mantelzorger, om hem of haar eens even in het zonnetje te zetten.

Na een ontroerend begin met koffie en biologisch gebak bij Ieders Plak werden de deelnemers verwend met een heerlijk yoga les. Vervolgd door  een zentangle workshop van Cathy van Nes bij de Noordsvaarderij. Dankjewel Eefje Smit van Wad!Zorg voor het initiatief!

contact

Sinterklaas actie
– Donderdag 29 november

Op de weggeefhoek hebben we – in het kader van Sinterklaas – een kaart met 3 gratis sportlessen naar keuze of 1 pt-les (personal training) verloot. Van de 55 lootjes trok de Sint het lootje van Sandra Idzinga. Gefeliciteerd en tot gauw!

contact


activiteiten ieders plak

 

 

full-width-banner