Activiteiten archief Ieders Plak Terschelling

Activiteiten archief

Benieuwd wat zoal georganiseerd is in het verleden? Neem een kijkje in ons activiteiten archief hieronder. Heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

 

 

 

 

 
Juni 2021Oerol 2021
– 11 t/m 20 juni 2021

Oerol moest helaas afzien van haar programmering bij Ieders Plak, we hopen hen volgend jaar weer te verwelkomen!

contact

Managementtraining
– Zaterdag 19 juni

Het bedrijf RMD trainingen verzorgt wederom een managementtraining voor een organisatie van de wal. Ze strijken neer in onze fijne Boszaal.

Ook een (georganiseerde) bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Bezinning
– Maandag 21 en dinsdag 22 juni

Het bedrijf Karavanserai uit Amsterdam bracht het MT van een bouwbedrijf naar Ieders Plak op Terschelling. Het eiland was aldus hen een geschikte plek om het niet gevoerde gesprek op prettige wijze te kunnen voeren. Beide bedrijven kijken terug op een geslaagde tweedaagse in onze volgens eigen zeggen ‘oprechte locatie’. Lees hier hun referentie.

Ook een (georganiseerde) bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Teamtraining
– Woensdag 30 juni t/m vrijdag 2 juli

Het trainingsbureau The Thrive kwam terug naar Ieders Plak en genoot dit keer met een DT van een mobiele telefoniebedrijf van het eiland Terschelling en van Ieders Plak. Paardencoaching en active starts maakten o.a. onderdeel uit van het programma. Lees ook hun referentie.

Ook een (georganiseerde) bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 
Mei 2021Strategische sessies
– Half mei

Toen de coronamaatregelen het weer toelieten streek trainingsbureau The Thrive neer met een MT van een zuivelproducent voor strategische sessies. Voor hen verzorgden we naast catering en de zaal ook een kookworkshop, vision quest in de Terschellinger natuur en active starts maakten onderdeel uit van het programma. In samenwerking met een arts werd door middel van coronatesten het programma mogelijk gemaakt.

Overweegt u een (georganiseerde) bedrijfstraining of leiderschapsprogramma voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 
Maart 2021Leer meer over leefstijl
– Dit voorjaar, data volgt…

Zodra het weer kan willen we een voorlichtingsavond organiseren over ‘leefstijl’ onder leiding van leefstijlarts en sportinstructeur Esther Ronner en voedingsconsulente en personal trainer Rowan Zeevat. Een leerzame avond voor eenieder die – op welke manier dan ook – met zijn of haar eigen gezondheid bezig is of aan de slag wil!

Datum volgt z.s.m.! Interesse, vragen, ideeën of alvast aanmelden? Dat kan; bel (0562 – 450942) of mail.

contact

Driedaagse
– Maandag 22 tot zondag 28 maart

Geïnspireerd door Dr. Ludidi, intermittent fasting, komt deze week een groep topsporters naar Terschelling voor een 3-daagse. Ieders Plak wordt hiervoor hun basis.

Een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 

 
November 2020Lezing reflexintegratie
– Data nader te bepalen

Edith de Witt-Roos van MINDEdit geeft bij Ieders Plak twee keer een lezing over reflexintegratie. In verband met de coronamaatregelen is deze in november niet doorgegaan. Zodra er nieuwe data is lees je deze hier. 

Voor kinderen, jongeren én volwassenen die optimaal gebruik willen leren maken van hun fysieke en cognitieve mogelijkheden door een sterke neurologische basis. Reflexintegratie volgens o.a de Masgutova- Methode (MNRI) en ondersteuning bij een visuele leerstijl m.b.v. de Kernvisiemethode.

Grip op ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Uiteenlopende uitdagingen vanuit de basis aanpakken en daarmee een goed neurologische fundament neerzetten voor verdere ontwikkeling en optimaal functioneren, op zowel motorisch, emotioneel als cognitief gebied.

contact


 

 
Oktober 2020Programma herfstvakantie
– Zaterdag 10 ™ 25 oktober

In de herfstvakantie kun je meedoen aan allerlei (kinder-)activiteiten of sportlessen. Denk aan met het hele gezin luisteren naar Terschellinger sagen gecombineerd met maaltijdsoep. Of maak een Pompoenlantaarn. Dans mee met Dans Zee (3 ™ 7 jr) of kom (bij slecht weer) spelen in ons Speelcafé (™ 6/7 jr). En natuurlijk kun je ook weer terecht in het Stoerbos.

Meer weten of boeken? Kijk op ons rooster, bel of kom langs.

contact

 


 

 
September 2020Yoga en meditatie
– Vrijdag 4 t/m maandag 7 september 2020

Yoga en Meditatie tijdens een zeilretraite op de wadden. De boszaal bij Ieders Plak heeft een magische werking op je gemoed door het vrije uitzicht op het bos. Dat past dus prima bij deze vraag. Meer info volgt.

Ook interesse in yoga en/of meditatie bij Ieders Plak? We nemen met liefde alle zorg hiervoor totaal uit handen of denken graag met je mee in de opzet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Training persoonlijk leiderschap
– Maandag 28 t/m woensdag 30 september 2020

Het Bureau 5D organiseert een training persoonlijk leiderschap onder het motto: van lijden tot leiderschap. Het bedrijf 5d brengt je dichter bij jouw levenskracht.

Daar voelen we ons vanuit Ieders Plak volledig mee verbonden en we stellen onze ruimtes dan ook graag beschikbaar. Denk je dat jouw training ook goed past bij Ieders Plak? Neem dan contact op.

contact 

 
Juli 2020Horizon verbreden
– begin juli 2020

Een groot Nederlands bedrijf wil zijn horizon verbreden. Daar maken we bij Ieders Plak en op Terschelling graag ruimte voor. Meer informatie volgt.

contact 

 
Juni 2020Oerol bij Ieders Plak
– van 12 t/m 21 juni 2020

Voor Oerol bedenken we ook dit jaar weer wat leuks. Vorig jaar verzorgden we ’ochtends yoga lessen en genoten we van de alle enthousiasme. Dat doen we dit jaar ook weer! Maar dan met iets extra’s… Bij Ieders Plak begin je hoe dan ook ontspannen en dynamisch aan je volgende Oerol-dag.

Houdt onze socials in de gaten voor meer info! Nu al vragen? Neem dan contact met ons op.

contact 

 
Mei 2020Mantra en Stembevrijdingsworkshop
– Zaterdag 2 mei 2020

Jouw stem laten horen tijdens de stembevrijdingsworkshop en mantra-avond kan op zaterdag 2 mei. Onze stem is een krachtig instrument in het overbrengen van onze boodschap. Hoe meer we die kunnen benutten hoe effectiever onze bijdrage.

Daarom maken we deze workshop en mantra avond graag mogelijk vanuit Ieders Plak. Kom je ook meegenieten van jouw geluid? Meer info en aanmelden kan via: stembevrijdingterschelling@gmail.com. Kosten: €27,50 (€40,- in combinatie met de mantra-avond ook op 2 mei).

contact 

 
April 2020Empowerment training bij Ieders Plak
– Vrijdag 3 t/m zondag 5 april 2020

Vanuit Ieders Plak organiseren we samen met Pascal Strauss weer een empowerment weekend. Als je je angsten omzet in kracht, kun je je energie gebruiken om jouw visie tot leven te wekken in actie te komen en bij te dragen aan een fijne wereld op onze mooie planeet. Samen met Pascal Strauss maken we verschillende empowerment tools beschikbaar. Van hout breken tot vuurloop en ijsbad.

Leer ook je kracht kennen! Kosten: €750 incl hotel, eten, drinken. Excl overtocht Terschelling. Er is een speciale eilanderprijs beschikbaar. Neem daarvoor contact op. Boeken of meer info: info@iedersplak.nl (Merel van Schie). Voertaal: Engels.

contact

MapsTell Train-the-Trainer
– Maandag 6 en dinsdag 7 april

Vanuit Ieders Plak organiseren we een MapsTell Train-the-Trainer. De producten en software van MapsTell zetten mensen, teams en organisaties op de kaart. Met de PersonalMap in de hand start je aan een reis die je brengt naar het optimaal benutten van je talent, betere samenwerking, effectieve teams tot het realiseren van organisatiedoelstellingen. Dat willen we vanuit Ieders Plak ook graag toevoegen aan onze toolbox en daarom organiseren we in samenwerking met Pascal Strauss deze Train-the-Trainer.

Interesse of wil je meer informatie? Neem vooral contact met ons op!

contact

Leeftijlreis in de kookstudio
– Woensdag 15 april

Op woensdag 15 april wordt onze kookstudio gebruikt voor een kookworkshop door deelnemers aan de leefstijlreis. Ook geven we vanuit Ieders Plak die week yoga ter ondersteuning van het leerproces. Tijdens deze leefstijl geef je aandacht aan voeding en je slaappatroon en ook je mentale gesteldheid, hoe je omgaat met emoties, bewegen, zingeving en ontspanning. Een perfecte match met de kern van ons concept bij Ieders Plak.

Deze leefstijlreis kun je volgen via Dr. Tamara. Interesse of wil je meer informatie? Bezoek de website.

contact


Kookstudio

 

 
Maart 2020Kickboksles op maat
– Maart 2020

We verzorgen een kickboksles op maat voor een zakelijke groep. We weten allemaal dat vergaderen ons op een gegeven moment genoeg is. Het lijf in beweging zetten brengt nieuwe energie en nieuwe inzichten!

Ook interesse? Deze workshops zijn beschikbaar op aanvraag. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

contact

Social Media Training ‘Uploaden’
– Maandag 9 en 23 maart 2020

Op deze twee dagen organiseert Jolanda Gooiker van Jij Landt een social media training bij Ieders Plak. In deze uitgebreide training leer je niet alleen van alles maar maak je ook alvast je eigen posts. Meer info kijk op de site. Onder het motto ‘een leven lang leren’, doen we zelf natuurlijk ook mee!

Ook interesse? Neem hiervoor vrijblijvend contact met op met Jolanda.

contact

EHBO cursussen
– Maart & april 2020

Op diverse data vinden de EHBO-AED basis en herhalingscursussen dit jaar plaats bij Ieders Plak in maart en april. Mooi dat we vanuit Ieders Plak ruimte te bieden aan mensen die levens redden!

contact 

 
Februari 2020Doe en Spelletjescafé
– Zaterdag 15 t/m woensdag 26 februari

Tijdens de voorjaarsvakantie zetten we bij Ieders Plak & samen met Stoerbos onze deuren wijd open en worden we het Doe en Spelletjescafé. Je bent welkom op zaterdagen, maandagen en woensdagen in het Spel en Doe café. Op 15 en 22 februari van 12.00-16.00 uur en op 17, 19, 24 en 16 februari van 11.00 – 15.00 uur.

Voor €6,50 kun je meedoen met onze creatieve Stoerbos activiteit, een potje pingpong spelen en meedoen met onze toffe spellen in de Boszaal. Daarnaast hebben we een puzzeltafel en verschillende bordspelletjes en een lekkere lunch in ons Huiskamercafé.

De Spelactiviteiten zijn geschikt voor kinderen van 5-12 jaar. Voor de allerkleinsten hebben we ook een speelhoek. Een heerlijke middag voor jong en oud om samen lekker te spelen! Toegang alleen onder begeleiding van een volwassene. Naast deze activiteiten hebben we natuurlijk ook toffe tosti’s en goed zoet! Tot speels bij Ieders Plak!

contact 

 
Januari 2020Romantiek bij Ieders Plak
– Zaterdag 25 januari

Echt een feestje zonder alcohol, kan dat? Ja zeker! We verzorgen op zaterdag 25 januari een zoet en hartig buffet voor een bruiloft. Feestelijke alcoholvrije biologische catering en goed zoet! Daar worden wij nu echt enthousiast van bij Ieders Plak.

contact

Start cursus Tai Chi
– Vanaf zaterdag 25 januari

Nol Twigt start vanaf 25 januari bij Ieders Plak een cursus Tai Chi, Chen stijl.

Vijf zaterdagmiddagen en daarna eens per maand. Interesse? Of wil je meer weten? Kijk eens op de site van Nol of neem contact op met Nol.

contact

Indoor rommelmarkt
– Zondag 26 januari

Wil je 2020 ook opgeruimd beginnen? Ruim je kledingkast, en die van je kinderen, leeg en verkoop alles tijdens de indoor rommelmarkt van 14.00-17.00 uur.

Ruimte bieden voor lokale initiatieven vinden we belangrijk en doen we tegen een gereduceerd tarief. Ook geïnteresseerd om wat te organiseren? Neem contact met ons op.

contact

Team Training
– Maandag 27 januari

Medewerkers van De Stilen op West-Terschelling komen wederom bij Ieders Plak op bezoek, dit keer voor een teamtraining. Gezamenlijk werken ze aan verbetering van de kwaliteit van zorg voor ouderen. Belangrijk, vinden wij ook bij Ieders Plak.

Ook een (georganiseerde) bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 

 

full-width-banner