Activiteiten archief Ieders Plak Terschelling

Activiteiten archief

Benieuwd wat zoal georganiseerd is in het verleden? Neem een kijkje in ons activiteiten archief hieronder. Heb je een idee of vraag op maat? Neem vooral contact op; mogelijkheden genoeg voor een training, teamsessie, workshop… Geïnteresseerd in onze faciliteiten / locatie verhuur voor eigen activiteiten? Lees dan hier alvast wat meer.

 

 

 
Januari 20192019 jouw jaar?
– Start voordelig in december 2018 of januari 2019

Met jouw inzet en onze begeleiding maak je in 10 weken het verschil!
Pakket: Personal Training (20x), Leefstijl Coaching en incl. gratis Small Group Training, lessen en vrij trainen. Totaal: €875,- (i.p.v. €1025,-) bij start in dec.2018/jan.2019.

Bel of mail info@iedersplak.nl voor een afspraak met Rowan of Roy bij Ieders Plak.

contact

Interne bedrijfstraining
– Op 9, 16 en 24 januari

Medewerkers van De Stilen op West-Terschelling komen wederom bij Ieders Plak op bezoek, dit keer voor een interne bedrijfstraining.

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Beginnerscursus Yoga
– Nieuwe vanaf januari 2019!

Vijf keer op vrijdag: 11, 18 & 25 jan. om 19.30 uur, 1 feb in de ochtend (tijd z.s.m. bekend) & 8 feb. om 19.30 uur. Wil je meedoen? Alleen op inschrijving (info@iedersplak.nl / 0562-450942), max 10 personen. Bij minimaal 5 personen gaat de cursus door. Kosten: €50,-. Voor abonnementhouders: €40,-.

contact


activiteiten terschellingOrganisatie ontwikkeling
– Donderdag 17 en vrijdag 18 januari

De app-ontwikkelaar PINCH was 17 en 18 jan op Terschelling voor een bedrijfstraining met als focus organisatie ontwikkeling.

Deze dagen werden inhoudelijk begeleid door Bureau Basalt, in samenwerking met veel andere eilander ondernemers: MooiWeer, Jaeike Stienstra (paardencoaching), Flang in de pan (kookworkshop), Pura Vida Foodbar (diner), Strandhotel Formerum (overnachting) en De Dammesaan (borrel).

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Gratis Sport Proeverij
– Zaterdag 19 januari 10.00 – 12.00 uur

Save the date! Zaterdag 19 januari organiseren we weer een (gratis!) sportproeverij. Van 10.00 – 12.00 uur kun je alle sportlessen gratis uitproberen.

Alle lessen komen aan bod zodat je aan alle lessen mee kunt doen om te kijken of het iets voor je is.  We sluiten de proeverij af met een hapje en een drankje. Graag wel van te voren opgeven.

contact


activiteiten terschellingPeronal Training voor Bløf
– Week 4, jan. 2019

Net als vorig jaar,mogen we ook begin van dit jaar een Personal Training verzorgen voor onze Nederlandse poprockband Bløf, afkomstig uit Zeeland.

Ook een Personal Training boeken? Wanneer je in januari 2019 start krijg je een aantrekkelijke korting! Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact 
Februari 2019Workshop etherische oliën
– Vrijdag 8 februari 20.00-21.30

Tijdens deze workshop laten Jacoba Haan en Saskia Nadort je 10 basisoliën de revue passeren; ruiken, proeven, smeren! Met deze oliën kun je 80% van je huis tuin en keuken kwaaltjes te lijf. Het gaat hier op 100% pure oliën van DŌTERRA.

Er is plek voor max. 10 personen. Geef je op bij Jacoba of Saskia.

De kosten die aan deze workshop verbonden zijn: €5,- pp incl 1 koffie/ thee. Ben je verhinderd deze dag, maar wil je wel meer weten? Laat het weten!

contact 
Maart 2019Proefvaart Springtide
– Vrijdag 1 maart

De internationale variant op Springtij deed Ieders Plak aan voor haar eerste bijeenkomst. Een kleine 80 mensen deelden hun getachten over Sustainable Development Goals in mondiaal perspectief.

Ook interesse in een bijeenkomst bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Kaatje&Mup Kinderfeestje
– Maandag 4 maart

Maandag 4 maart werd een Kaatje&Mup kinderfeestje bij Ieders Plak georganiseerd. Lekker knutselen, zingen, dansen en taart eten met Emma als jarige jet.

Ook interesse in een kinderfeestje bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

(S)topperscafé
– Woensdag 13 maart

(S)topperscafé op woensdag om 20.30 uur. Gestopt met roken of wil je stoppen? Elkaar ontmoeten, ondersteunen en ervaringen uitwisselen. Met koffie, thee of frisje. Graag opgeven vóór de woensdag om 12.00 uur bij Maaike Buurman via 06-55337167. (volgende keer: 15 mei)

Ook interesse in (S)topperscafé bij Ieders Plak? Op woensdag 15 mei is de volgende! Opgeven? Neem contact op.

contact

Yin Yogaweekend
– Vrijdag 29 maart t/m zondag 31 maart

Simple Yoga, Food, Wellness@work en Hartcontact organiseren bij en samen met Ieders Plak een yogaweekend voor een groep van max. 14 personen. Het weekend zal bestaan uit – natuurlijk – yogalessen, (kook)workshops, lekker en gezond eten en allerlei activiteiten op het gebied van yoga, meditatie en ontspanning.

Ook interesse in een yogaweekend bij Ieders Plak? We nemen met liefde alle zorg hiervoor totaal uit handen of denken graag met je mee in de opzet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten ieders plak

 
April 2019Nieuwe expositie
– Vanaf april t/m juni 2019

Kunst om naar te kijken, maar ook gedichten om te lezen! De gedichten van Cirkel 88 zijn de komende drie maanden (april t/m juni 2019) te lezen bij Ieders Plak! Lees hier alvast meer over Cirkel 88.

contact

Workshop koolhydraatbeperkt koken
– Woensdag 3 april, 16.00 tot c.a. 20.00 uur

Japke van Leunen, voedings- en gewichtscoach, geeft een workshop koolhydraatbeperkt koken bij Ieders Plak.

Het thema van deze kookworkshop is ‘het bereiden van een koolhydraatbeperkt menu’ en speelt in op de wens van gewichtsverlies maar zeker ook voor een gezond lichaam waar de zogenaamde suikerpieken en suikerdips een rol spelen in jouw dagelijks leven. Wat ga je maken? Een heerlijk koolhydraatarm menu wat eenvoudig te maken is en een fijne verzadiging geeft. Het menu wordt, nadat het bereid is, gezamenlijk genuttigd.

Voor: Selderijsalade met walnoten
Hoofd: Groentelasagne en salade
Toe: Avocado/chocolade mousse

De prijs voor deze workshop (VOL) is €49,50. Voor info over komende workshops neem contact op met Japke via: 0623925492.

contact

Sportfeest
– Vrijdag 5 april

Roy de Hek neemt de leerlingen van het Schylger Jouw mee in een sportervaring! Sportend en zwetend je verjaardag vieren kan ook.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

contact

Flang in de pan op bezoek
– Maandag 8 april

Kookstudio Flang in de pan strijkt neer bij Ieders Plak voor een kookworkshop. De kookworkshop wordt gegeven voor huisartsen uit delft.

Ook een kookworkshop – georganiseerd of zelf organiseren – bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet.

contact

Yoga Workshop
– 7, 8 of 9 april

Aan dezelfde groep huisartsen uit Delft organiseren we vanuit Ieders Plak een Yoga Workshop, voorafgaand aan of na de kookworkshop op maandag 8 april.

Ook een Yoga Workshop bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact

Workout als verrassing
– Vrijdag 12 april

Op vrijdag 12 april komen de leerlingen van het HHG naar Terschelling en Ieders Plak en verzorgen wij een verrassingsworkout voor hen. Het enige dat ze weten is dat ze op een bepaald tijdstip in sportkleren moeten verschijnen. De rest regelen wij.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen verrassingsworkout? Neem contact op!

contact

Zwanger & Fit / Mama & Fit
– Vanaf dinsdag 16 april

Een les speciaal voor zwangeren en voor vrouwen die net bevallen zijn. Fit blijven tijdens je zwangerschap of actief herstellen na de bevalling? Probeer een les: elke dinsdag van 19.30 – 20.30 bij Ieders Plak! Proberen? Neem contact op via mailof telefoon (0562 – 450942).

contact

BOOTCAMP
– Vanaf donderdag 18 april

De les Circuit Fitness op het lesrooster is omgedoopt tot Bootcamp en wordt, bij goed weer, voornamelijk buiten gegeven: don. 09.00 uur en zat. 09.30 uur.

Een full body workout waarin je op je eigen niveau traint. Je traint alle grote spiergroepen en ook je conditie. De les is geschikt voor iedereen. Of je nu beginnend of gevorderd bent.

contact 
Mei 2019(S)topperscafé
– Woensdag 15 mei

(S)topperscafé op woensdag om 20.30 uur. Gestopt met roken of wil je stoppen? Elkaar ontmoeten, ondersteunen en ervaringen uitwisselen. Met koffie, thee of frisje. Graag opgeven vóór de woensdag om 12.00 uur bij Maaike Buurman via 06-55337167.

contact

Yoga op locatie
– Zaterdag 18 en zondag 19 mei

Voor een groep dames die op vakantie zijn op Terschelling organiseren we vanuit Ieders Plak een les yoga op locatie. Bij mooi weer kunnen we zomaar midden in de natuur staan.

Ook een sportles op locatie? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

contact

Creativiteitssessies
– Woensdag 22 t/m vrijdag 24 mei

Tijdens deze dagen komt Gnimmel op bezoek bij Ieders Plak voor creativiteitssessies. Een werkbijeenkomst van professionals uit alle lagen van de organisatie, die met elkaar samen werken aan hetzelfde doel. Meer weten? Check de website van de organsiatie Gnimmel.

contact 
juni 2019Yoga tijdens Oerol
– Zondag 16 t/m zondag 23 juni

Tijdens Oerol kun je dagelijks jouw dag starten met een heerlijke les yoga. Iedere ochtend om 10.00 uur bij Ieders Plak. Bij mooi weer buiten. We verzamelen om 09:50. En bij slecht weer in onze mooie boszaal. We trappen af voor de Vrienden van Oerol op zondag 16 juni. En we gaan die dag proberen een recordpoging te doen: tegelijk yoga doen op Terschelling 😉

contact


activiteiten ieders plakTeamtraining
– Donderdag 27 t/m zaterdag 29 juni

Een onderwijs stichting strijkt neer bij Ieders Plak voor een meerdaagse teamtraining. De organisatie neemt zelf externe trainers mee en maakt gebruik van de zalen en mogelijkheden van Ieders Plak.

Geïnteresseerd in onze zaalhuur? Of in een inhoudelijk georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

contact 
juli 2019Yoga op locatie
– Vrijdag 5 juli

Op vrijdag 5 juli geven we een les yoga aan een grote groep van bijna 50 mensen op het strand! Bewegen in de buitenlucht met je blik gericht op de horizon en de kabbelende zee.

Geïnteresseerd in yoga of een andere een sportles op locatie? Op het strand, middenin de natuur, op een locatie naar wens of bij je thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

contact

Opening Stoerbos
– Zondag 7 juli 14.00 – 16.30 uur

Een nieuw initiatief is een feit: het Stoerbos! Initiatiefnemer Femke Tieland opent i.s.m. Ieders Plak het Stoerbos (gelegen naast Ieders Plak). Stoere outdoor activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar. Lekker buiten, lekker stoer. Volg ook de Facebook pagina!

contact 

 
juli & Augustus 2019Surf & Yoga
– In de maanden juli en augustus 2019

NIEUW! In de maanden juli en augustus bieden Surfvillage Terschelling en Ieders Plak Surf & Yoga aan. Op dinsdag & donderdag, van 2 juli t/m 29 augustus bij West aan Zee: 10.00 uur yoga* (45min.) 11.00 uur surfles (45 min.) Kosten: €30,- p/p. Boeken kan via Surfvillage Terschelling.

*Bij slecht weer is de yoga om 09.30 uur binnen. Je ontvangt dan tijdig een berichtje.

contact

Yoga op ‘e Riid
– In de maanden juli en augustus 2019

NIEUW! Yoga op ‘e Riid in de maanden juli en augustus. Op maandag & woensdag, van 1 juli t/m 26 augustus, start 09.30 (tot 11.00 uur) bij Ieders Plak. Boeken kan via VVV Terschelling.

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN BIJZONDERE YOGA ERVARING?
‘Op ‘e Riid’ gaan is een oud Terschellinger gebruik, waarbij men met huifkarren op pad gaat over het eiland. Tijdens onze tocht trekken we met mooie verhalen naar de Noordsvaarder, het meest westelijke puntje van het eiland. Daar stoppen we voor een yogales met je blik op oneindig! De les is geschikt voor beginners zowel als gevorderden. Volledig ontspannen rijden we weer terug naar ons beginpunt, de Sportlaan in West Terschelling waar je nog kunt genieten van een hapje of drankje op het terras van Ieders Plak. Deze tocht organiseren we samen met onze buren, Noordsvaarderij, huifkartochten op Terschelling.

contact


activiteiten terschelling

 

 
Januari 2018Actie Ieders Plak & de Dôbe
– t/m 31 januari 2018

Samen met zwembad de Dôbe heeft Ieders Plak een actie op touw gezet. Via huis aan huis bezorging zijn de actieflyers rondgebracht. Aan de ene kant een actie van de Dôbe (1x gratis les banen zwemmen of 1x gratis aqua sport activiteit), aan de andere kant een actie van Ieders Plak (1x 2e persoon gratis naar les of €10,- korting op Personal Training). Tegen inlevering van de coupon is deze actie geldig t/m 31 jan. 2018. 

contact


activiteiten ieders plakGezocht door Ieders Plak!
– Nieuwe instructeur voor 2018

We zijn op zoek naar enthousiaste (indoor) fietsers (RPM/Cycle) e/o bodypumpers om ons team te versterken; man of vrouw. Heb je affiniteit met sporten en lesgeven? Wil je je verder ontwikkelen zodat je uiteindelijk zelfstandig indoor cycling/spinning/rpm of bodypump kunt geven bij Ieders Plak? Wil je meer weten? Stuur dan uiterlijk 7 jan een mailtje. Dan nemen we contact met je op! Esther, Wanda, Mireille

contact


Activiteiten Ieders PlakNieuwjaarsdag Pump
– Maandag 1 januari 20:00

HAPPY NEW YEAR! Start jouw nieuwe jaar met Bodypump.
Uitgeblust op 1 januari? Kom ‘s avonds lekker sporten! Dat kan tijdens de Bodypump 20.00! Schrijf je wel even online in, want bij minimaal 8 aanmeldingen gaat de les door.

contact


activiteiten terschelling

 
februari 2018Op bezoek
– Vrijdag 9 februari

Een nationale organisatie op het gebied van duurzaamheid buigt zich bij Ieders Plak over haar toekomst. Ze trekken zich terug in een van de mooie ruimtes voor brainstorm en bezinning.

Ook een een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet van de training, workshop of vergadering.

contact


activiteiten Terschelling

 
maart 2018Cursus ‘stoppen met roken’
– Start: 5 maart

Onder de paraplu Ieders Plak Inspiratie organiseren we allerlei activiteiten, events en cursussen. De eerste is een cursus stoppen met roken. Wil jij stoppen met roken maar heb je een steun in de rug nodig? Samen met praktijk Maaike Buurman en gewichtsconsulent Japke van Leunen starten we deze cursus. Start: 5 maart, duur: 4 weken.

Dit vierweekse programma omvat: drie individuele hypnotherapie sessies, wekelijkse sportles speciaal voor dit programma en onbeperkt sporten, wekelijkse groepsbijeenkomst, met in de startweek voorlichting door huisarts, individueel voedingsadvies, groepsupport-app en twee telefonische nazorg momenten.

Wil je graag meer informatie over deze cursus en over mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

contact

Een stap verder in duurzaamheid
– 13 t/m 15 maart

De manager duurzaamheid van het internationaal werkend ingenieursbureau Tauw komt weer naar Ieders Plak voor een ‘Workation‘ om te werken aan zijn programma Duurzaamheid. Deze sessie wordt ook begeleid samen met Bureau Basalt op basis van het u-proces.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact


activiteiten terschellingDans Special
– Start: woensdag 21 maart 18:45

De Dans Special is terug! Vanaf 21 maart t/m 11 april kun je, elke woensdag 18:45, weer swingen op de leukste muziek. Ervaring is echt niet nodig, iedereen kan meedoen. Swing je (weer) mee? Vanaf 6 personen gaan we van start; dus geef je op! Via het online lesrooster, telefoon (0562 – 450942), mail of FB.

contact


activiteiten terschellingKickboks seminar
– Vrijdag 29 maart 19.30 – 21.30

We pakken goed uit onder de vlag Ieders Plak inspiratie! Nummer 2: Op 29 maart komt kickbokslegende Andre Mannaart (viervoudig wereldkampioen) naar Terschelling, Ieders Plak voor een 2 uur durend seminar. Hier wil je bij zijn! Kosten €20. Geef je op via telefoon (0562 – 450942) of mail.

contact


activiteiten ieders plakKookworkshop/demo Rederij Doeksen
– 24 Maart 2018

Ieders Plak organiseert tijdens de sportdag van Rederij Doeksen een gezonde kookworkshop/kookdemo!

Ook een georganiseerde sportdag, training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 
april 2018Nieuwe eilander art expositie
– Van april t/m mei

We hebben een nieuwe exposant! Van januari t/m maart konden we genieten van de vilten kunstwerken van Alie Oosterloo, dankjewel Alie! Laura Conijn neemt vanaf april het stokje open en exposeert bij Ieders Plak t/m juni met haar mooie foto’s van het eiland. Lees hier alvast meer, maar kom vooral langs om de nieuwe Eilander Art expositie te bewonderen.

Ook exposeren bij Ieders Plak? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten ieders plakFlang in de pan op bezoek
– Maandag 9 april

Kookstudio Flang in de pan strijkt neer bij Ieders Plak voor een kookworkshop. De kookworkshop wordt gegeven voor de artsen van een ziekenhuis in Nederland. 

Ook een kookworkshop – georganiseerd of zelf organiseren – bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten ieders plakBedrijfstraining
– Vrijdag 13 april (en vrijdag 23 februari)

Medewerkers van De Stilen op West-Terschelling komen bij Ieders Plak op bezoek voor een bedrijfstraining. De medewerkers oefenen en ervaren wat het betekent te leven met rollator en rolstoel. Deze sessie wordt begeleid door de Keerzijde.

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact

Bedrijfssessie
– Maandag 16 April 2018

In april komt De Bouwvereniging uit Harlingen voor één of twee dagen naar Ieders Plak. Centraal staan thema’s als: ‘plan-do-check-act-cirkel afmaken’, ‘jezelf positioneren ten opzichte van je stakeholders’ en ‘welke verbindingen ga je met wie aan?’ Deze sessie wordt begeleid door Bureau Basalt.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten terschellingKickboksen voor kinderen & jeugd
– Proefles donderdag 19 april

Kickboksen voor kinderen en jeugd is terug! Lol hebben en tegelijkertijd de sociale en fysieke weerbaarheid van je kind, puber een zetje geven? Op donderdag 19 april starten we met een gratis proefles. Kosten: 10x voor €65. Tijden: kinderen tot 11/12 jaar: don. 15.30, jeugd vanaf 11/12 jaar: don. 16.45.

Opgeven? Bel (0562 – 450942), mail of kom langs.

contact


activiteiten terschellingYoga & Muziek
– Zondag 22 april 19.30

Yoga en Muziekavond (het derde inspiratie event) bij Ieders Plak. Eerste avond (try out) gratis op zondag 22 april om 19:30 door MikaYoga. Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

Een dik uur op je yogamat ontspannen met (voor iedereen geschikte) yoga oefeningen, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Een magische ervaring. Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

contact


activiteiten terschellingCursus ‘womanpower’
– Proefles woensdag 25 april 19.30

Kickboksen is populair op Terschelling, ook bij de vrouwen. Bij Ieders Plak starten wij dan ook op speciaal verzoek een ‘womanpower’ cursus (minimaal 6 deelnemers). Proefles: woensdagavond 25 april, 19.30 uur. Start cursus: woensdagavond 2 mei 19.30 uur.

Tien lessen voor €75,-. Kosten voor onze abonnementhouders: €50,-.
De cursus is bedoeld voor beginners en licht gevorderden. Voor alle meiden en vrouwen vanaf 16 jaar t/m 50+. Verleg je grenzen op een gezonde manier en houd er ook nog een getraind lichaam aan over. Conditie, techniek en een uitdaging voor lichaam en geest. Aanmelden of meer info? Bel (0562 – 450942) of mail voor meer informatie.

contact


activiteiten terschelling

 
Mei 2018Yoga & Muziek
– Vrijdag 4 mei 19.30

Yoga en Muziekavond bij Ieders Plak. Eerste avond (try out) gratis op zondag 22 april om 19:30 door MikaYoga. Een dik uur op je yogamat ontspannen met (voor iedereen geschikte) yoga oefeningen, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Een magische ervaring. Deze avond wordt gecombineerd met stilte tijdens de dodenherdenking. Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

contact


activiteiten terschellingTweede editie ‘stoppen met roken’
– Start: dinsdag 8 mei

Samen met praktijk Maaike Buurman en (facultatief) gewichtsconsulent Japke van Leunen organiseren we wederom een cursus ‘stoppen met roken’. Deze tweede editie start op 8 mei en duurt 4 weken.

Het programma bevat onder andere: individuele hypnotherapie sessies, wekelijkse sportles speciaal voor dit programma en onbeperkt sporten, wekelijkse groepsbijeenkomst, met in de startweek voorlichting door huisarts, individueel voedingsadvies (facultatief), groepsupport-app & telefonische nazorg momenten.

Meer info of interesse? Bel (0562 – 450942), mail of kom langs!

Contact


activiteiten ieders plak
Lab Vlieland op bezoek
– Vrijdag 18 mei

De handelsmissie van Lab Vlieland gebruikt Ieders Plak voor een bijeenkomst met diner waarin ze duurzame start ups koppelen aan Terschellinger ondernemers die willen innoveren. Lees hier voor meer info over Lab Vlieland.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet.

Contact


Bedrijfstraining
– Vrijdag 25 mei

Medewerkers van De Stilen op West-Terschelling komen terug bij Ieders Plak. Wederom voor een bedrijfstraining. De medewerkers oefenen en ervaren wat het betekent te leven met rollator en rolstoel. Deze sessie wordt begeleid door de Keerzijde.

Ook een georganiseerde bedrijfstraining of sessie voor uw medewerkers bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact


activiteiten terschelling

 
Juni 2018Lach workshop met Harriet van Ellen
– Woensdag 20 juni (Oerol)

Tijdens Oerol 2018 kun jij je opgeven voor een lachworkshop op Terschelling bij Ieders Plak.
Heerlijk lekker samen bevrijdend lachen. Samen oefeningen doen om de lach weer een grotere plek in je leven te geven. Met jou lach maken we de wereld mooier omdat er niets meer ontwapenend is dan lachen. Het is universeel, het verbindt, maakt blij en is ook nog heel gezond en sportief.

De workshop vindt plaats op woensdag 20 juni 2018 om 13.00 uur en durt tot 14.30. Kosten: €15,- p/p. Deze workshop is tot stand gekomen in samenwerking Mireille Wiegman van Ieders Plak en Helma van Dam.

contact


activiteiten ieders plakYoga & (plenaire) sessies
– Donderdag 21 en vrijdag 22 juni

Het bedrijf &Samhoud komt naar Ieders Palk voor een yogales (21 juni) en een aantal plenaire sessies (22 juni) voor aparte bedrijfsonderdelen waaronder sterrenrestaurant Moshik Restaurant.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact

Yoga & Muziek
– Zaterdag 30 juni 19.30

Yoga en Muziekavond bij Ieders Plak. Je ontspant een dik uur op je yogamat met yoga oefeningen die voor iedereen geschikt zijn, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Yoga oefeningen met live muziek is een magische ervaring. Kosten: €15,- pp.

Mika deelt een rustige vorm van Hatha Yoga met je. Het gaat om pure ontspanning, dus ze geeft op deze avonden vooral poses in lighouding. Het ene moment ervaar je stilte, het volgende moment lig je in een ruimte vol klanken. We eindigen altijd met een laaaaaange ontspanning, daarna in stilte thee en pure chocolade. Dubbel geluk. Want niet alleen yoga maakt een gelukshormoon aan, het schijnt dat pure chocolade hetzelfde effect heeft! Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

contact


activiteiten terschelling

 
Juli 2018Nieuwe eilander art expositie
– Van juli t/m september

We hebben een nieuwe exposant! Van april t/m mei konden we genieten van de foto’s van Laura Conijn, dankjewel Laura! Jacoba de Graaf-Meuldijk neemt vanaf juli het stokje open en exposeert bij Ieders Plak t/m juni met haar mooie foto’s met Terschelling als inspiratie. Lees hier alvast meer, maar kom vooral langs om de nieuwe Eilander Art expositie te bewonderen.

Ook exposeren bij Ieders Plak? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

contact


activiteiten ieders plakCoaching driedaagse
– Woensdag 11 t/m vrijdag 13 juli

Meer info volgt.

contact


activiteiten ieders plakYoga & Muziek
– Vrijdag 27 juli 19.30

Yoga en Muziekavond bij Ieders Plak. Je ontspant een dik uur op je yogamat met yoga oefeningen die voor iedereen geschikt zijn, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Yoga oefeningen met live muziek is een magische ervaring. Kosten: €15,- pp.

Mika deelt een rustige vorm van Hatha Yoga met je. Het gaat om pure ontspanning, dus ze geeft op deze avonden vooral poses in lighouding. Het ene moment ervaar je stilte, het volgende moment lig je in een ruimte vol klanken. We eindigen altijd met een laaaaaange ontspanning, daarna in stilte thee en pure chocolade. Dubbel geluk. Want niet alleen yoga maakt een gelukshormoon aan, het schijnt dat pure chocolade hetzelfde effect heeft! Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

contact


activiteiten terschelling

 
Augustus 2018Yoga & Muziek
– Vrijdag 10 en vrijdag 31 augustus 19.30

Yoga en Muziekavond bij Ieders Plak, twee keer deze maand! Je ontspant een dik uur op je yogamat met yoga oefeningen die voor iedereen geschikt zijn, terwijl Mika en Martin van MikaYoga muziek voor je maken en mantra’s zingen. Yoga oefeningen met live muziek is een magische ervaring. Kosten: €15,- pp.

Mika deelt een rustige vorm van Hatha Yoga met je. Het gaat om pure ontspanning, dus ze geeft op deze avonden vooral poses in lighouding. Het ene moment ervaar je stilte, het volgende moment lig je in een ruimte vol klanken. We eindigen altijd met een laaaaaange ontspanning, daarna in stilte thee en pure chocolade. Dubbel geluk. Want niet alleen yoga maakt een gelukshormoon aan, het schijnt dat pure chocolade hetzelfde effect heeft! Meer lezen? Bekijk de Facebookpagina van MikaYoga.

Wel even inschrijven want vol=vol (via online lesrooster, mail of bel: 0562 – 450942).

contact


activiteiten terschellingDriedaagse
– Woensdag 22 t/m vrijdag 24 augustus

Het bedrijf Chasing the Hihat wil dit jaar een driedaagse op Terschelling organiseren en gebruikt Ieders Plak als basis. Doel tijdens deze dagen: de bedrijfsstrategie opnieuw bepalen.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket! 

contact


activiteiten terschelling

 
September 2018


Yoga Retreat
– Dinsdag 11 t/m vrijdag 14 september

Dhristi journeys organiseert allerlei yogavakanties en -retreats. In september komen de yogi’s naar Ieders Plak. Lees hier meer over deze retreat en organisatie.

Interesse in het retreat of om je eigen retreat met/bij Ieders Plak te organiseren? Neem contact op voor meer informatie. We denken graag met je mee in de opzet.

contact


activiteiten ieders plakKinder kickboksen gaat door!
– proeflessen 13&20 sept.

Hebben jullie ook zin om te komen kickboksen? Op donderdag 13 en 20 september kun je komen proberen. We starten 15.30 uur bij Ieders Plak op West-Terschelling. Fijn als je je opgeeft voor de proefles zodat we een verwachting hebben, beslis je last minute? Geen probleem, stap dan gewoon binnen!

De les is bedoeld voor jeugd vanaf 6 jaar en wordt gegeven door Martijn Winnen (heeft jarenlange vechtsport ervaring). Ben je enthousiast en wil je meedoen? Dan gaat daarna het seizoen in (vanaf 27 sept.). De kosten zijn: €195,- voor 28 lessen. Met kickboksen werken we aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en conditie. Handschoenen gebruiken we pas na een tijdje en er zijn een aantal paar tijdelijk beschikbaar bij Ieders Plak.

Opgeven of vragen? Dan kunt u ons bereiken via: info@iedersplak.nl of: 0562450942
p.s. papa en mama kunnen ook gezellig komen sporten. Bij voldoende animo kunnen we parallel aan de kickboksles voor de kinderen een sportles organiseren voor de ouders. Interesse? Meld je aan en/of neem ter les-inspiratie alvast een kijkje op www.iedersplak.nl/rooster.

Contact

Hart for Her op bezoek
– zaterdag 15 september

Bij Hart For Her (gevestigd in meerdere landelijke sportscholen) doorloop je in 30 minuten een compleet circuit. Een 30 minuten workout voor de vrouw. Bewegen, (sporten of fitness) van warming up tot en met cooling down. Met aandacht voor conditie, spieren en gewicht. Kortom: aandacht voor je hele lijf.

De vestiging uit Leerdam komt naar Ieders Plak voor een dansles! Ook een georganiseerde les, training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

Contact


activiteiten ieders plakWay of Nature op bezoek
– zondag 9 t/m vrijdag 14 september

Voor de organisatie Way of Nature verzorgen we dit jaar voor de derde keer biologische catering (ontbijt, lunch, diner) tijdens hun verblijf in de natuur van Terschelling! En wanneer het (erg) slecht weer is, gebruikt de groep Ieders Plak als binnenlocatie. 

Deze groep gebruikt de natuur van Terschelling als inspiratie voor leiderschap. Dat kan natuurlijk ook voor jouw team. Meer weten over deze opties voor eigen ideeën, workshops of projecten? We denken graag met je mee!

Contact


activiteiten terschellingYoga les
– Zondag 23 september

Ieders Plak organiseert voor dia-badass een les yoga bij Ieders Plak of op een mooie plek in de natuur van Terschelling. Fijn als start van de dag of heerlijk om op te slapen.

Dia-badass richt zich op uitjes voor een specifieke doelgroep: jonge en actieve diabetici. Ook iets voor jou? Het is mogelijk voor bedrijfsuitjes, maar daarnaast zeker ook voor particulieren.

contact


activiteiten ieders plakSpringtij 2018
– 27-29 september

Voor de negende editie van het Springtij Forum is Ieders Plak weer één van de locaties voor lezingen, presentaties en workshops. Dit jaar fungeert Mireille Wiegman (initiatiefnemer van Ieders Plak) als productiemanager van het evenement op Terschelling. Dit doet zij samen met een team van enthousiaste eilanders.

Ruim 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen op het Springtij Forum met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie.

Ook een ruimte huren bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. 

contact 
Oktober 2018Nieuwe expositie van start
– Oktober t/m december

Vanaf 1 oktober neemt José Firet het stokje over van Jacoba de Graaf-Meuldijk. We bedanken Jacoba dat haar mooie foto’s bij Ieders Plak mochten hangen en verwelkomen de net zo mooie kunstwerken van José. 

De kunstwerken van José zijn te zien bij Ieders Plak van oktober t/m december. Kom je een kijkje nemen? Lees hier alvast meer over deze nieuwe Eilander Art Expositie.

contact

Management tweedaagse
– Woensdag 3 en donderdag 4 oktober

De organisatie Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) komt naar Terschelling voor een management tweedaagse bij Ieders Plak. Deze training verzorgt Ieders Plak in samenwerking met Liesbeth Meijer van Bureau Lucht.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket!

contact

Vergaderarrangement
– Zaterdag 6 oktober

Een lokaal ingestelde bank uit het Noorden komt met het team naar Terschelling om bij Ieders Plak te vergaderen en te brainstormen. Ze nemen plaats in een van onze ruime zalen en wij zorgen voor lunch, drankjes etc.

Ook een vergaderarrangement bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket!

contact

Bedrijfstraining
– Maandag 8 en dinsdag 9 oktober

De Gasunie, het nutsbedrijf uit het noorden, komt naar Terschelling voor een tweedaagse bedrijfstraining bij Ieders Plak. Deze training verzorgt Ieders Plak in samenwerking met Richard Dijkstra van RMD Trainingen.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket!

contact

Bedrijfsarrangement
– Woensdag 17 tot vrijdag 19 oktober

Een internationaal opererend hotelketen strijkt een paar dagen neer bij Ieders Plak voor training, vergadering en brainstormsessies. Terwijl het team zich focust op de training, verzorgt Ieders Plak de catering en de rest eromheen.

Ook een georganiseerde training of sessie bij Ieders Plak? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bovendien denken we graag met je mee in de opzet. Kortom: een totaalpakket!

contact 
November 2019Dag van de mantelzorg
– Zaterdag 10 november 13.30 tot 17.00 uur

Een dag speciaal voor de mantelzorger, om hem of haar eens even in het zonnetje te zetten.

Na een ontroerend begin met koffie en biologisch gebak bij Ieders Plak werden de deelnemers verwend met een heerlijk yoga les. Vervolgd door  een zentangle workshop van Cathy van Nes bij de Noordsvaarderij. Dankjewel Eefje Smit van Wad!Zorg voor het initiatief!

contact

Sinterklaas actie
– Donderdag 29 november

Op de weggeefhoek hebben we – in het kader van Sinterklaas – een kaart met 3 gratis sportlessen naar keuze of 1 pt-les (personal training) verloot. Van de 55 lootjes trok de Sint het lootje van Sandra Idzinga. Gefeliciteerd en tot gauw!

contact


activiteiten ieders plak

 
December 2019Circuit Fitness
– Nieuwe les vanaf december!

Kracht, Conditie & Core. Een nieuwe les op de zaterdagmorgen 10.00 uur. Een full body workout waarin je op eigen niveau traint. Conditie en alle grote spiergroepen komen aan bod. Geschikt voor iedereen! Of je nu beginnend of gevorderd bent.

contact


activiteiten ieders plak

 

 

full-width-banner